Ässät kaudella 2008–2009

  • 1 614 301
  • 5 214
Tila
Viestiketju on suljettu.

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Voin jo kuvitella Hirsin kommentit: "Ei me mitään varkausvakuutusta... niin kalliskin."

Jos tuo pitää paikkansa, että Starkin takapiha on keikattu, niin voi elämä. Parempaa komediaa kuin Porin Ässät 2008-2009 saa hakea.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Mun tietojen mukaan muuan porilainen naiskiekkoilija, jolla on siteet bluessiin olisi siirron takana. Kyseinen nainen on myöskin voittanut 4 suomenmestaruutta bluesin riveissä.
Molemmat oli tavallaan oikeassa sillä tämä naiskiekkoilija ja Bluesin kakkosvalkku ovat käsittääkseni pariskunta. Mutta Holtari oli kuulemma hoitanut käytännön yhteydenotot.
 

.jarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Voin jo kuvitella Hirsin kommentit: "Ei me mitään varkausvakuutusta... niin kalliskin."
Jos tuo pitää paikkansa, että Starkin takapiha on keikattu, niin voi elämä. Parempaa komediaa kuin Porin Ässät 2008-2009 saa hakea.

Niin. Pidän myös mahdollisena että rahat ovat jo nyt totaalisen loppu ja ne vähät kausikorttirahat "olivat pöytälaatikossa". Rahaongelmissaan Hirsi on kysynyt vanhoilta porilaisilta hämärämiehiltä Vellulta ja Atilta (nimet muutettu) neuvoa ja yhdessä on suunniteltu mitä loistavin ja toimivin vakuutuspetos.

Farssi alkaa todellakin jo ennen kuin kiekkoa on pudotettu kertaakaan jäähän. Tästä tullee varsin ikimuistoinen kausi.

Ensiksi käyn kuitenkin ostamassa Starkilta tuollaisen 6,90e maksavan patarinki-tasohiomakoneen. Oletan että sen käyttö vituttaa enemmän kuin Ässien ensi kauden peliesitykset. Omalaatuinen tapa kyllä huomioida kannattajia mutta toimii aivan varmasti. Ovelaa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Edelleen kysyn: Sm-liigajoukkueista kenellä valmentajalla on paremmat meriitit, kuin alpolla. Luuleeko joku tosissaan että kyseinen kaveri aikanaan valmensi torontoa kakkosena ja chigagoa ykkösenä ihan vaan kaveripohjalta. Lisätään joukkoon maajoukkueen päävalmentaja ja 2 kertainen sveitsin mestari. Keneltä löytyy vastaavat meriitit? Taisi kaveri voittaakin sm-mestaruuden porin ässissä aikoinaan pelaajana.

Kuinkas monta Suomen Mestaruutta Alpolla on valmentajana viimeisen 10 vuoden ajalta ? Tai edes 15:a ? Onko Alpolla ylipäätään mitään näyttöjä SM-liigasta? Jos Alpo pelaajana voittikin suomenmestaruuden joskus vuonna miekka ja kivi (ennenkuin suurin osa teistä fanittajista oli edes "suunnitteluasteella") niin siitä ei paljon iloa ole. Se on jotain muinaishistoriaa.

Rocky Rautakallio taitaa omata vielä enemmän Sveitsin mestaruuksia, mutta siitä huolimatta hänenkin näyttönsä SM-liigajoukkueen koutsina ovat aika surkeat. Ja mitä maajoukkueeseen tulee, niin muistini mukaan Alpo jätti senkin urakan kesken ja viime hetkillä ennen Moskovan MM-turnausta hätiin palkattiin SM-liigan ehkä menestynein valmentaja Rauno Korpi.

Ainoa ongelma näyttäis olevan maalivahdeissa. Sekin hoituu kun laitetaan rynnäs maalille.

Maalivahtikolmikko on kyllä yksi iso ongelma, muttei suinkaan ainut. Rynnäs voisi olla hyvä kakkosvahti, mutta toistaiseksi mikään ei viittaa siihen, että kykenisi jo nyt ottamaan kiistattoman ykkösen paikan ja sosiaalipeluutus ei ole toiminut koskaan missään ikänä.
 

AbeL

Jäsen
Suosikkijoukkue
St, LFC, SCH
No mikäli ne pitää rahat käteisenä toimiston laatikossa, niin sitten voi pelkoa tällaisestakin olla.

Rahat on kätketty siihen nukkuvaan säkkituoliin toimiston nurkassa.

Toisaalta takavuosina se ei nyt niin tavatonta ollut, että toimiston kulmilla poliiseja pyöri. Harvemmin Ässien Tj on toimestaan ilman putkareissua selvinnyt.
 

Jallu Koo

Jäsen
Joo toimitsijakortteja sieltä toimistolta on viety, kausikortit eivät olleet kelvanneet. Pääseeköhän noilla toimitsijakorteilla johonkin muuallekkin kuin Ässien peleihin?

Lainaus promenadinetin sivuilta:

"Laihan saaliin saivat Porin Ässien toimistoon viime yönä murtautuneet varkaat. Vorojen mukaan tarttui nippu toimitsijakortteja, joista saatava hyöty jää vähäiseksi. - Ainakin Porin halliin niillä korteilla on turha yrittää, toteaa Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki. Pöydällä ollut pino kausikortteja ei varkaille kelvannut. Keittiön ikkunasta sisään tulleiden murtovarkaiden pääkohde oli toimiston kassakaappi, jota ei kuitenkaan ollut onnistuttu avaamaan."

http://www.promenadi.net/uutinen.php?lngID=112356
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pöydällä ollut pino kausikortteja ei varkaille kelvannut.

KIITOS promenadi.net päivänparhaista nauruista! :)

Ei edes varkaille kelpaa kausikortit, yritä siinä sitten myydä niitä jollekin... ei todellakaan hyvin mene. Helvetti mitä settiä sieltä Porista on tarjolla lähes päivittäin...
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuskin se kausarimyynti ihan hirveissä sfääreissä kulkee, jos mokomat läpyskät ei kelpaa edes varkaille.

Kannattaa varmaan pultata se toimistoparakki kallioon kiinni, ettei rosvot seuraavaksi vie koko toimistoa mennessään.
 

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
... Vorojen mukaan tarttui nippu toimitsijakortteja, joista saatava hyöty jää vähäiseksi... Keittiön ikkunasta sisään tulleiden murtovarkaiden pääkohde oli toimiston kassakaappi, jota ei kuitenkaan ollut onnistuttu avaamaan."

http://www.promenadi.net/uutinen.php?lngID=112356

Mahtoivatkohan edes katsoa, että mitä tuli mukaan otetuksi... ovat häärineet kassakaapin kimpussa aikansa ja todettuaan homman toivottomaksi ovat hiukan kiireen omaisesti lähteneet ja napanneet kortit mukaansa tarkemmin katsomatta... "Otetaa ny sit eres noit kausikorttei tost"...
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Kannattaa varmaan pultata se toimistoparakki kallioon kiinni, ettei rosvot seuraavaksi vie koko toimistoa mennessään.
Hauskaahan on ollut täältä lukea kyseisestä episodista, mutta tuskin kukaan tuota parakkia sentään vie tai jos vie niin vanha sanonta "että tarpeeseensa vei" pitää kyllä paikkansa.

Ei ole kyllä helppoa Ässien toimistolla, kun ei ainuttakaan positiivista asiaa saa julkaistua ennen kautta.
 
Liigakauden avaus on jo oven takana. On siis aika sulkea kausiketjut ja jatkaa keskustelua varsinaisissa aiheketjuissa.

Muistattehan rohkeasti avata ketjuja uusista aiheista megaketjujen välttämiseksi.

Kiekkoterveisin, Moderaattorit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös