LeKin harjoitusottelut 2008

  • 12 587
  • 7

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
No niin. Nyt on Kiekko-Vantaa kohdattu toistamiseen ja KiVa otti haluamansa revanssin, ainakin tuloksellisesti.

Pelistä itsestään on aika vaikea sanoa mitään. Avauserä oli todella sekavaa kiekkoa, jossa varsinkin LeKillä oli selvästi enemmän intoa kuin ajatusta. Pätsin kannalta alku oli painajaista, sillä puolustajat ei pahemmin apuja antaneet. Avauserän kulusta antoi parhaan kuvan 1-3 lukemat maalivahtien torjuntojen ollessa Pätsillä 5 ja Puikkosella 16. Puikkoselle jäi koppi kiinni kiitettävästi koko pelin. Hyvin peittävä veskari ja rauhallinen torjuntatyyli. Joukkueensa ehdoton hahmo.

KiValta pisti silmään numerot 12 ja 13, Mika Koponen ja Amir Palmen. Kaksikko värkkäsi maaleista kaksi. Samoin Roope Talaja vaikutti pelimieheltä. LeKin parhaimmistoa olivat Nippala ja Joki-Erkkilä, samoin Sadvik raastoi ja ärsytti. Uusista miehistä kukaan ei oikein ollut ehkä tasollaan. Kangasniemi pelasi hyvän avauserän, mutta sitten tatsi katosi loppumatsin ajaksi.

Tulos oli LeKiltä selvästi huonompi kuin peli itsessään. Kun pakkipari Hartus ja Heino sai hieman juonesta kiinni, niin omassa päässä tilanteet tulivat käytännössä aina vaarallisista vastahyökkäyksistä. Niissä Vantaa oli hyvä, samoin pitivät puolustusalueen keskustan todella tiiviisti tukittuna.

Joka tapauksessa mielenkiintoista seurata, miten LeKin peli kehittyy harjoitusotteluiden myötä. Varsinkin puolustuspelaamiseen on löydyttävä selkeämmät vastuunjaot, sillä välillä tuntui että puolustajat hyökkäsivät innosta piukkana kun joukkue sai kiekon syvälle. Kumpikaan vain ei meinannut muistaa selustaa ja niistä KiVa rokotti armotta.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Nyt on sitten LeKin harjoituspelit kotona avattu! Jos positiivista haetaan niin ainakin hyökkäyspäässä löytyi intoa, tosin Anadigi on oikeassa sanoessaan, että ajatus välillä katosi. Myöskin viimeistely oli erittäin heikkoa, vaikkakin KiVan maalivahti Puikkonen pelasi varman ottelun. Kuitenkin ylivoimahyökkäyksistä voisi joskus vaikka vahingossa tehdä maalin! Varsinkin kun vastustaja pääsi 4 kertaa yksin läpi ja onnistui neljästi. Näistä tosin ainakin kolme voitaneen laittaa LeKin puolustuksen(Leimu, Hartus...) piikkiin. Muuten KiVa ei mitään erikoista esittänyt. Kävi hieman Pätsiä sääliksi. Muuten erittäin hyviä otteita. Viimeistelyä ja malttia TuTo-peleihin!

P.S. Jari Leppäalho on muuten Mestiksen tasaisin tuomari. Ainakin Lempäälässä. Aina huono!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Iloisia uutisia Tampereelta! Antti Kangasniemi on ratkaissut Tapparan ja HPK:n ottelun tehoilla 2+1. Myös Tommi Välimaa ja Mika Niemi ovat olleet kahdessa pelissään hyvässä vauhdissa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
LeKi haki sitten kovan voiton Kupittaalta! TuTo kaatui lukemin 2-3. Maalinteossa onnistuivat Antti Räikkönen ja takatukkatry-out Tomi Pylvänäinen kahdesti. Yhdeksi voiton takuumieheksi voinee nostaa myös 34 torjuntaa kopanneen Aku Limnellin. Revanssi on sitten perjantaina täällä Lempäälässä.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Huomenna sitten TuToa vastaan harjoituspeli osa 2. Luultavasti nähdään sisuuntunut TuTo ja ei LeKilläkään ole vielä kotivoittoa harkkapeleistä. Kokoonpanoja en vielä löytänyt, mutta mielenkiintoista olisi nähdä, että ketä kotijoukkue kentälle saa. Toivottavasti nähdään vähän KiVa-peliä viisaampaa puolustuspeliä ja viimeistelykin saisi onnistua.
 

Anadigi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
Semmonen peli sitten tänään. Kupoliin tuli 3-4, mutta aivan kuten ensimmäisessä harjoituspelissä kotihallissa; esitys ei ollut niin huono kuin numerot antavat ymmärtää.

Avauserä oli varsin TuTo-voittoinen, tuntuu ettei kiekon saaminen vierasjoukkueen alueelle onnistunut millään. Varsinkin TuTon todella aggressiivinen karvaus aiheutti päänvaivaa kotijoukkueelle. Ilman Limnellin muutamaa huippukoppia erä olisi mennyt selvästi TuTolle.

LeKin peli oli paljon "varmistelevampaa", kuin kotiavauksessa Vantaata vastaan. Puolustuspeli toimi kohtuudella, mutta hyökkäys ei sitten kyennyt vastaamaan haasteeseen. Kiekko jäi pyrimään kulmiin, mutta kukaan ei viitsinyt (Sandvikiä lukuunottamatta) mennä maalin eteen, jonne kiekkoa silloin tällöin kulmista roiskaistiin. Enemmän suoraviivaisuutta, niin hyvää tulee. Kreditit menee hyökkäyspelin takeltelusta myös vieraiden hyvän puolustuspelin kunniaksi, sillä tilaa ei ollut ajaa suoraan kohti maalia. Törnström oli maalillaan ihan hyvä.

Eniten odotan sarja-avauksen lähestyessä tasonnostoa nimenomaan LeKin kokeneilta pelaajilta. Pajula ja Niemi väläyttelivät ajoittain, mutta varsinkin Pajula sortui ajoittain turhaan neppailuun. Ehkäpä tosipelit sitten sytyttää eri tavalla...

No joo. Peli paranee asteittain, esitys oli LeKiltä joka tapauksessa monta pykälää parempi, kuin reilu viikko sitten edellisessä kotipelissä.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Nyt on sitten viimeinenkin LeKin harjoituspeli Lempäälässä nähtynä ja LeKin osalta ei voi kovin tyytyväinen olla, vaikka D Team oli kyllä hyvä ja mv Laitinen jäätävä. Maali jäi saamatta kovasta yrityksestä huolimatta ja Deen Panu Hyyppä saattoi tuhota Jukka-Pekka Koistisen kauden tai ainakin osan sitä. Hyyppä täräytti Koistisen selkään laitakahinassa ja Koistinen kannettiin tajuttomana paareilla jäältä. Pelikieltoakaan en pitäisi julmana, kun peli on 0-3 ja vartti jäljellä ja tehdään sitten ihan mitä tykätään. Kapteeni Miikka Kuusela kävi sitten vastustajan pelaajaa(Jussi Näppinen) ojentamassa tilanteen jälkeen. Tuomarit estivät kuitenkin hanskauksen.

Saa kyllä LeKin peli parantua huomattavasti, vaikka avainpelaajat peliä katselivatkin katsomosta.
 

tope senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
pirkanmaan kiekkoseurat
Kylläpä oli melkoinen Danny Show Laukaassa. Maalilamput vilkkui näemmä Lekin päädyssä kuin aikoinaan Lempäälän Manttaalitalolla, kun Iso D tuli pitämään valoilla tehostettua showta.
No pataan tuli, että lätty lätisi. Pum, pum!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös