Harjoitusmittelöt 2008

  • 5 653
  • 13

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Koskahan mahdetaan julkistaa virallinen harjoitusotteluiden ohjelma? Titaanien ketjusta ongittuna tietona ainakin Titaanit kohdataan Heinolassa elokuun lopulla. Toivon mukaan perinteitä noudatetaan ja HeKi ja Pelicans iskevät yhteen tänäkin vuonna.
 

Jacobus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Tämän päivän (31.5.2008) Itä-Häme -lehden mukaan harjoitusotteluiden ohjelma näyttäisi seuraavalta:

07.08.2008 D-Team-HeKi
15.08.2008 HeKi-D-Team
19.08.2008 HeKi-Pelicans
22.08.2008 HeKi-Titaanit
26.08.2008 LeKi-HeKi
29.08.2008 HeKi-Hokki
02.09.2008 HeKi-Hokki
02.09.2008 HeKi-SaPKo/Titaanit
03.09.2008 HeKi-Jukurit
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
D Team - HeKi 4-1

Kauden ensimmäinen ottelut takana ja tappio niskassa luvuin 4-1. Opa näemmä tehnyt HeKin ainokaisen ja Kapa pelannut maalissa. Ottelupöytäkirjojen mukaan D Team hallinnut hienoisesti koko ottelua: Torjunnat HeKi 37 - D 29, jäähyt HeKille 9-5.

Meidän kokoonpanosta merkittäviä poissaolioita ainakin Marklund, Leino, Kivistö, Kiiskinen, Väkeväinen ja Velemirovich. Mukava määrä omia junioreita mukana joukkueessa, toivottavasti ainakin pari-kolme saa edes jonkinlaisen varamiehen paikan varsinaisesta Mestisrosterista. Meyerkin saatu jo Heinolaan mutta Velemirovichin tulo ilmeisesti lykkääntyy.

Jos joku oli 142 paikallaolijan joukossa, kertokoon tänne tuntemuksia näkemästään.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Mitä vtua..!? HeKin kokoonpanossa Finhockeyn mukaan Otacar Janecky (todennäköisesti junior). Mukavasti on peliaikaa tarjottu junioreille ja Kapanenkin pääsi pitkästä aikaa tositoimiin.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Ei tarjonnut ottelu D Teamia vastaan mitään suurta ja mullistavaa. Muutama yksilö nousi esille ja se kai vielä tässä vaiheessa onkin tarkoitus, sillä jäljellä olevista pelipaikoista kahistellaan kiihkeän kiimaisesti. Maalivahti Väisänen esiintyi hyvin edukseen. Elorannan peräänkuuluttamaa agressiivista karvauspeliä toteutettiin toden totta agressiivisesti. Ajoittain kiekkoa karvattiin syvältä rohkeasti kolmella pelaajalla. Mielenkiinnolla nyt vain odottelemaan mitä tiistai tuo tullessaan... Tuolloin Heinolaan saapuu vieraisille (HeKin farmiseura) Pelicans Lahdesta.
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
HeKi - Pelicans 4 - 2

Liigajoukkue nurin ja Heinola sekaisin! Maksaneita katsojia 920, Pelicansilla ykkösmiehistö mukana. Voiko HeKi enää parempaa pr:ää tehdä tässä vaiheessa kautta?

Pelicans kaatui lopulta yllättävän helposti. Tarkoitan, että Pelicans oli hyvin vaisu joten HeKin perustaso riitti tänään voittoon. HeKin ensimmäinen maali oli selkeä merkkausvirhe, eikä Lahtelaisten puolustus muutenkaan häikäissyt. Ilkeys puuttui täysin. Pelicansin hyökkäykset olivat teräviä ja sunniteltuja, mutta maalia eivät tehneet. Onnistuipa Kari Sihvonen sössimään yhden läpiajonkin. "Laiska" Lasse Pirjetä pelasi hyvin ja käytti kokoaan eduksi maalin edessä. Latvalalta pari pummia viivalla, joista HeKi pääsi pariin vastahyökkäykseen.

HeKiltä Jan-Erik Kaisla pelasi maalilla hyvän ottelun torjuen pari selkeää maalipaikkaa. Olli Sinkkonen tuntuu löytäneen uuden innon jääkiekkoon. Opa oli tänään hyvä ja teki yhden maalinkin. Pelicanslainat eivät ainakaan vielä erottuneet kentältä. Päätuomari Vepsäläinen blokkasi hienosti Rinkisen läpiajon ja antoi jäähyn toisesta päästä kenttää vaikka toinen päätuomari kahinan vieressä ei olisi antanut penalttia.

Tästä on hyvä jatkaa! Ameriikan Timiä odotellessa...
 

(Le)Cavalier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TPS,Pelicans,Detroit
Pakko kyllä kommentoida tuota et pelicans avut ei erottunut...toisessa erässä pojat pyöritti emo seuraansa hyökkäys päässä ainakin minuutin, ellei puolitoista ja oli muuten näyttävää peliä. Lahtelais kannattajatkin hiljeni hetkeksi. Ihan hyvää peliä pojilta, kokonaisuutena.
HeKi vaikutti varsin tasapainoiselta joukkueelta ja HeKimäisiä tason pudotuksia ei ottelussa näkynyt. Maalin edusta oli kokoajan hienosti vartioituna ja siitä ei annettu niitä ilmaisia maaleja mitä aiemmin on herkästi lipsunut. Vaikuttaa siltä, että "Piri" on loihtinut joukkueen tiiviiksi mikä lupaa hyvää varsinaista kautta ajatellen. Jäi se kuva, että joukkueen henki on nyt hyvä ja joukkue pelaa valmentajalleen, eikä sooloile...
Hieno peli HeKi! Tästä on hyvä jatkaa...
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Hieno peli HeKiltä, totta tosiaan! Mielenkiintoista tästä tekee se, että tänään HeKiltä puuttui kolme hyökkääjää (Isomäki, Velemirovic ja Kivistö) ja silti hyökkäyskalusto vaikutti erittäin kovalta. Kaikki neljä kentällistä saivat tilanteita luotua, joten jatkoa ajatellen HeKissä käydään oikein kunnon kilpailua pelipaikoista.

HeKin parhaimmistoa tänään olivat ehdottomasti maalivahti Kaisla, sekä Adam Meyer esittäen varmaa peruspeliä. Hyökkäyspäässä onnistujia olivat Kiiskinen, Väkeväinen, Hölli yms yms... eli hyökkäysarsenaali on kunnossa.

Saa nähdä miltä HeKin peli Titaaneita vastaan näyttää, mutta olisihan se vaan hienoa, jos onnistutaan Blombergin luotsaama Kotkalaisryhmä kaatamaan.
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
Pakko kyllä kommentoida tuota et pelicans avut ei erottunut...

Noh, ehkä allekirjoittanut keskittyi muihin asioihin kun pojat pyörittivät peliä. Odotan kuitenkin tästä kolmikosta selkeää vahvistusta HeKille, erityisesti Rohtlalla on mahdollisuudet nousta HeKin kärkisentteriksi jos pää kestää. Rinkinen ja Tavi samoin, myös miesten peleissä on pysyttävä ratkaisuihin.

Mielenkiintoista nähdä millaisilla kentälläsillä Piri lähtee peliä viemään kun kolmikko Velemirovich, Kivistö ja Isomäki liittyvät mukaan. Nyt HeKillä on viisi kentällistä hyökkääjiä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Lupaavalta näyttää.. kahden kehnon D Team-sähellyksen jälkeen tuollainen esitys Pelicansia vastaan. Mutta laitetaan niitä jäitä vaan sinne hattuun ja pelaajien jofienkin alle ihan reilusti. Viime vuonna jyrättiin harjoituspeleissä, mutta sarjassa alkoi kone yskiä. Joukkueessa on potentiaalia vaikka mihin. Yhtään turhaketta ei joukosta löydy. Lisäksi maalivahtiosastolla näyttää olevan äärimmäisen vaikea, mutta positiivinen valintatilanne. Ken ykkösvahdin viitan harteilleen ottaa..
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvältä näytti HeKin paketti. Tietenkin yhden pelin perusteella ei kannata tehdä suuria johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen, mutta kova pala tulee HeKi olemaan muille ensikaudella.

HeKiltä puuttui nimet selästä, joten sen vuoksi ei jäänyt hirveästi pelaajia mieleen, mutta puolustuksesta nostaisin esiin Adam Meyerin ja Jan Hagelbergin. Mukavan äijämäistä peliä molemmilta, eikä he kuitenkaan mitään puukäsiä olleet ja liikekin oli hyvää.

Kokonaisuutena HeKin jengi näytti tasapainoiselta ja monipuoliselta. Eloranta saa varmasti höylättyä joukkueelle menestyksekkään pelitavan ja jo eilen puolustuspelaaminen oli varsinkin ajankohtaan nähden todella hyvässä mallissa. Vaikea on vastustajan HeKin keskialuetta murtaa, kun pakettia saadaa entisestään tiivistettyä.
 

Sepedeus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Peliitat
HeKi - Titaanit 22.8.2008

Tänään pelataan taas Heinolassa jääkiekkoa, vastustajana ryhmä kotkalaisia. Ottelussa on muutama seuraamisen arvoinen seikka.

-HeKin viimekautinen valmentajakaksikko Jari Blomberg & Arto Remes palaa Heinolaan vastustajan penkin takana
-täsmähankinta Tim Velemirovich esiintyy ensi kertaa heinolalaisyleisölle
-Marko Vepsäläinen ei tämän hetkisten tietojen mukaan vihellä ottelussa

Pakkohan se on taas hallille lähteä!
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
LeKi näemmä kaatui vihdoin vieraskentällä. Mutta mikäs mies tämä on? http://www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=128121 Onko A-nuoret saamassa jo toisen virulaisvahdin, vai mikä siellä on tilanne?? Kyseisen siirtosivuston mukaan kesällä olisi siirtynyt toinenkin Eestiläisvahti ja saman maan sarjaa pelannut joku kanadanjapski vai mikä se nyt oli...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös