Ylipalkatuimmat pelaajat

  • 37 514
  • 152

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Jeff Finger... Hrr...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Nyt meikäläinen heittää sellaisen viisauden, ettei varmaan ole ennen tässä ketjussa mainittu: eivätköhän kaikki NHL-pelaajat ole ylipalkattuja?
Ja tämä tulee vielä nimimerkiltä, joka väitti avoimella puolella, että minä olisin moralisoinut NHL-pelaajien "ylipalkkoja". Joko tuolle puheelle alkaa pian niitä pyydettyjä lähteitä löytymään vai myönnätkö suoraan, että olet lukutaidoton tai (/ja) paskanpuhuja? hiljentyminen tulkitaan jälkimmäiseksi vaihtoehdoksi.
 

pernavoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Sympatiat: ANA, CAR, FLA
Kovasti tuo Hagmanin palkka tuntuu puhuttavan. Itse en sitä nyt aivan tolkuttomana pidä. Otetaan vähän suppea näkökulma ja katsotaan viime kauden maalipörssiä. Niklas sijalla 50 eikä nopeesti katottuna kovin montaa tuon halvempaa miestä edellä ole. (Jätetään entry level sopparit huomiotta)

Toki Hagman sai hyvän sopimuksen, mutta en nyt oikein näe että tuo poikkeuksellisen kallis olisi. Poikkeuksetta tusinakanukit vetää paljon kovempia liksoja ilman tuonkaan tason näyttöjä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös