SaPKo 2007–2008

  • 49 347
  • 152

Aksu

Jäsen
Artulis Katulis siirtyy lainalle SaPKoon. Jotenkin on ollut sellainen kutina että tämä kaveri hakee vielä tänä kautena minuutteja tai pelaa jopa loppukauden Mestiksessä. Vaikeuksia on ollut mahtua jopa kokoonpanoon joten tasosta ei ole riittävästi tietoa, mutta isompaa ruutua lainalla aiotaan ilmeisesti hakea. Tässä olisi Jokipojilla ollut kokeilemisen arvoinen (ja varmaan suht halpa) rightin puolustaja.

Katulis ei siirry. SaPKon päässä hätiköitiin.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kotitaika kateissa..

Eipä taida olla Talvisalossa enää minkäänlaista kotitaikaa. Muutenkin on joukkueen esitys ollut kovasti alavireinen viime aikoina. Puolustuspää vuotaa oikein urakalla ja hyökkäyskin makaa liikaa tiettyjen hahmojen harteilla.

Viimeisin kotiottelu LeKiä vastaan näytti mielestäni selkeällä ja paljon puhuvalla tavalla missä tällä hetkellä mennään. 5-2 johdetaan ottelua ja langat on hyvin käsissä ja ottelu kääntyi kuitenkin käsittämättömästi vieraille. Jatkoaikamaali kuvasti koko touhua karulla tavalla; SaPKo-puolustus unohti Lassilan täysin yksin maalille ja tämä sai rauhassa veivalla kaksi pojoa Lempäälään.

Ilmeisesti nyt alkaa sitten näkyä huono harjoittelu. Kuuleman mukaan reenit olivat joulutauolla vähän sitä sun tätä, eikä jätkille tullut edes kunnolla hiki. Tämä alkaa tietenkin näkyä jossain vaiheessa.

Kevät uhkaa jäädä kovista odotuksista huolimatta jäädä lyhyeksi.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kohti pudotuspelejä?

Taas dunkkuun ja tappioputki nyt jo kuusi ottelua. TuTolle häviämisessä ei sinällään mitään ihmeellistä, mutta tsekkailin tässä aikani kuluksi Vantaa ja SaPKon seuraavat viisi matsia ja Vantaalla on ennakkoon ainakin kaksi sellaista ottelua, joista sillä voisi olla mahdollisuudet ottaa kolme pistettä.

Vantaan seuraavat viisi:

pe 1.2. klo 18.30 Salamat - K-Vantaa
la 2.2. klo 17.00 K-Vantaa - KooKoo
pe 8.2. klo 18.30 K-Vantaa - HeKi
ke 13.2. klo 18.30 Sport - K-Vantaa
la 16.2. klo 17.00 K-Vantaa - SaPKo

Noista otteluista ainakin Salamat ja HeKi ovat vantaalaisten kaadettavissa. 16.2 on sitten todellinen titaanien taistelu Vantaalla, kun SaPKo ja K-Vantaa kohtaavat.

SaPKon seuraavat viisi:

la 2.2. klo 17.00 Hokki - SaPKo
pe 8.2. klo 18.30 Titaanit - SaPKo
ke 13.2. klo 18.30 SaPKo - Jukurit
la 16.2. klo 17.00 K-Vantaa - SaPKo
ke 20.2. klo 18.30 SaPKo - Salamat

Titaanit olisi ilman muuta kaadettava, samoin Vantaa ja Salamat. Kyllähän tuo Jukurit-ottelukin on voitettavissa, mutta se vaatinee sitä kuuluisaa "apinan raivoa", joka on pässipaidoilla ollut viime aikoina hukassa.

Mielenkiintoinen loppukausi kyllä edessä, ei voi muuta sanoa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös