SaPKon katsojakysely

  • 2 213
  • 1

Nyrpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pässilauma!
SaPKo järjestää yhdessä Tanhuvaarassa opiskelevien Joni Kotilaisen (pelaa SaPKossa) sekä Janne Mensosen kanssa Katsojakyselyn.

Kyselyyn voi vastata seuraavissa kotipeleissä:
SaPKo - HeKi 19.1
SaPKo - LeKi 26.1
SaPKo - Jukurit 13.2

Vastaaminen onnistuu myös netissä osoitteessa www.swd.fi

Jokaisen vastanneen kesken arvotaan SaPKo kausikortti kaudelle 2008-2009 (arvo 160€)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tulihan tuohon vastattua.

Mielestäni SaPKolla on eniten kehitettävää nimenomaan pelitapahtumassa. Katsojille pitäisi tulla heti halliin astuessa fiilis et "nyt ollaan hokipelissä". Tälläinen fiilis muodostuu tietenkin jokaisella ihmiselle vähän eri asioista, mutta seuraavassa joitakin omia ajatuksiani asiasta:

*Hallimusiikki

Tähän tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Ei mitään "meijusuvaksia" tai muuta vastaavaan, vaan kunnon lätkämusaa (tämänkin tietysti jokainen käsittää omalla tavallaan). Jatkuvuus on kuitenkin tärkeintä hallimusassa eli kuhunkin tilanteeseen (sisälletulo, jäähybiisi) oma biisinsä, joka pysyy vakiona vuosia tai vähintään yhden kauden. Nythän SaPKon maalibiisi on joskus vaihtunut jopa pelien sisällä. Tappara tunnetaan "Life is Life" biisistä ja TPS "Hunajastaan", mutta SaPKoa ei kukaan osaa yhdistää mihinkään.

*Kuulutukset

Yläkuuluttomassa on usein tällä kaudella nähty eräs nimeltä mainitsematon kaveri, joka juontaa useita kesätapahtumia Savonlinnan seudulla. Mies heittää joka väliin jotain läppää, mikä ei mielestäni todellakaan sovi millään tapaa pelin henkeen. Lisäksi kaveri veti joskus viralliset "tilanteita muilta paikkakunnilta" kuulutukset kommentoiden joukkueita, joka on mielestäni myös epäsoveliasta. Kenttäkuuluttajalla Kari Alangolle iso käsi täältä, asiallinen kaveri!

Noihin edm. asioihin otin kantaa myös katsojakyselyssä. On hienoa, että tälläinen on saatu aikaiseksi, että ihmiset voivat vaikuttaa asioihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös