Iiro ”Moottorisaha” Junnila

  • 6 390
  • 10

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Avataan nyt ihan oma ketju miehelle, kun herrasta kuitenkin tuntuu puhetta riittävän...
Itseäkin ihmetyttää taas napsahtanut kolmen ottelun pelikielto. Junnilalla on maineensa ja sen seurauksena ilmeisesti rapsaistaan aina rankimman päälle, oli sitten tappelu kuinka rehti tahansa. Harmittaa, ettei Iiro päässyt Vaasaan pelaamaan, sillä tanssiin kutsuja kuulemma oli tarjolla ja epäilemättä "moottorisaha" olisi mielellään tanssiin lähtenytkin.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Vaikea tästä pelikiellosta on mitään sanoa, kun en tappelua nähnyt, mutta hiukan haiskahtaa kyllä Junnila-lisältä. Eiköhän Iirokin olisi päässyt vähemmällä, mikäli tämä toinen sankari ei olisi ottanut lukua. Onko Iiro siis liian kovanyrkkinen sekä Mestikseen että A-junnuihin? Tuntuu, että tappelukavereita ei oikein meinaa löytyä, ja nekin harvat päätyvät kanveesiin tai kilpikonna-asentoon.

Kirjoitin jo kesällä, että vaikea tällaiselle pelaajalle on sanoa "Ei", kun vuosikaudet on tällaista odotettu. Olen edelleen samaa mieltä. Tällä kaudella ei Ikankaan tarvitse muistella mitään norsun muistilla, kun joukkueessa on pelaaja, joka muistuttaa vastustajaa heti.

Se kyllä täytyy sanoa, että eräät ei-tutolaiset palstakirjoittajat hehkuttivat kesällä myös Junnilan pelitaitoja, ja ne ovat olleet kaikkea muuta, mitä puhuttiin. Lehkonenkin totesi kauden alussa, että Suomen junnujärjestelmässä on jotain pielessä, kun meillä on 20-vuotias maaotteluja pelannut pelaaja, joka ei osaa luistella. Kyllähän ne Junnilan puutteet luistelussa ja mailankäsittelyssä ovat melkoisia, mutta tämän toisen roolin hän hoitaa sitten sitäkin paremmin. Yksi Junnila mahtuu joukkueeseen helposti.
 

pulska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja TPS
Missäs ottelussa on Junnila tällä kertaa tapellut? Tyrmäsi jonkun? pelikieltoa tullut taas? En ole hirveästi ehtinyt seurata Tuton pelejä, mutta Junnilan otteeet kiinnostavat aina.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Missäs ottelussa on Junnila tällä kertaa tapellut? Tyrmäsi jonkun? pelikieltoa tullut taas? En ole hirveästi ehtinyt seurata Tuton pelejä, mutta Junnilan otteeet kiinnostavat aina.

Vantaalla A-junnujen ottelussa viikko sitten. Ja kolme peliä pannaa rapsahti.

Kaukalon laidalla kirjoitti:
Jääkiekkoliiton tulospalvelun mukaan Aleksi Luoma sai kovasti jäähyjä. Väärin, kyseinen pelaaja on muuan Iiro Junnila, joka hyökkäsi samassa ketjussa Kokkosen ja A.Pusan kanssa. Ensimmäisessä erässä K-Vantaan isokokoinen pakki Karlsson huitaisi Junnilaa todella rumasti mailallaan. Tuomari näki tempun ja TuTo olisi päässyt pelaamaan ylivoimaa, mutta Junnila päätti huitaista Karlssonin nurin, jolloin hänkin sai kahden minuutin jäähyn. Sen jälkeen Junnila mussutti itselleen vielä kympin samasta tilanteesta. Toinen erä meni nätisti, mutta kolmannessa taas tapahtui: Junnila pääsi ensi puolittain yksin läpi, mutta maalivahti torjui sinänsä kelvollisen maalintekoyrityksen. Pian sen jälkeen ensimmäisestä erästä tuttu Karlsson taklasi varsin rumasti Junnilaa, ja sitten alkoikin oikein reipas nyrkkihippa. Tämä ottelu päättyi Junnilan selkeään voittoon, vastustaja tipahti nätisti kanveesiin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Missäs ottelussa on Junnila tällä kertaa tapellut? Tyrmäsi jonkun? pelikieltoa tullut taas? En ole hirveästi ehtinyt seurata Tuton pelejä, mutta Junnilan otteeet kiinnostavat aina.

Viime sunnuntaina A-junnujen ottelussa Vantaalla. Junnilan näkemyksiä aiheesta voi lukea jaahyaitio.net sivuilta, kohdasta haastattelut. Vantaalla paikalla olleena voin kertoa Junnilan version pitävän paikkansa, 3:n ottelun pelikielto on täysin käsittämätön. Tuollaisen rangaistuksen antajan tulisi erota tehtävistään välittömästä.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Vantaalla paikalla olleena voin kertoa Junnilan version pitävän paikkansa, 3:n ottelun pelikielto on täysin käsittämätön. Tuollaisen rangaistuksen antajan tulisi erota tehtävistään välittömästä.

Kohtuuttomalta tosiaan tuntuu jos/kun kyseessä oli toisen aloittama, kuitenkin ilmeisen reilu tappelu. Kukkahattutädit Suomen jääkiekopäättäjissä varmasti innostuivat esim. Nickersonin toilailuista siinä määrin, että luulevat tekevänsä oikeita päätöksiä aina kun pelikieltoja määräävät näille "fyysisesti kunnostautuville" pelureille. Kolmella ottelulla on moni selvinnyt kausia päättäneistä raukkamaisista taklauksista ja sikailuista, ja nyt sama mätkäistään ihan perus-hanskauksesta... jossain mättää. Junnila-lisä on ihan selviö, vaikka sitä ei tietenkään koskaan myönnetä.

Tapaus Kuuluvainenkin oli jo vähän sellainen, että pisti mietityttämään pelikiellon oikeellisuutta. Silloin tietysti Junnilaa rankaistiin osittain Ikan väitetyistä ja oletetuista käskytyksistä, mutta kuitenkin. Ja saihan Ikakin toimitsijakieltoja kyseisestä tapauksesta, vaikka virallisesti syy siinäkin taisi olla joku muu. Päättäjillä on kyllä lusikat väärässä sopassa jos näitä rangaistuksia ruvetaan jakelemaan sen perusteella mitä paidan selässä (tai rinnassa) lukee. Ja kyllä, minä katson näitä tapauksissa TuTo-lasien läpi, mutta vaikka rillit hetkeksi ottaisinkin pois, en silti sulata nykyistä menettelyä.

En Junnilaa sen paremmin tunne, mutta varsin täysipäiseltä ja rauhalliselta kaverilta hän ainakin TuTon pikkujouluissa vaikutti. Jo senkin takia kohtuuttomuudet pistävät kiukuttamaan.

Parempi lopettaa ennen kuin suuret päättäjät keksivät Junnilalle tai Ikalle annettavan ns. "Falco-lisän", joka virallisesti langetetaan oman joukkueen kannattajien provosoimisesta hirmuvaltaa vastaan.
 

Charlie Horse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Näinköhän aivan täysin väärin eilisessä pelissä, vai onko Junnilan luistelu jopa parantunut jonkin verran sitten muutaman kuukauden takaisen...? Tosin minuutteja (siis peliminuutteja) ei taas tullut kovin montaa, mutta kuitenkin.
 

Devon

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Näinköhän aivan täysin väärin eilisessä pelissä, vai onko Junnilan luistelu jopa parantunut jonkin verran sitten muutaman kuukauden takaisen...? Tosin minuutteja (siis peliminuutteja) ei taas tullut kovin montaa, mutta kuitenkin.

Ainakin hän luistelee nykyään useimmiten oikeaan suuntaan, vaikka kääntymiset ym. tapahtuvat edelleen erittäin hitaasti.

Pääsihän Junnila eilen ottelun lopussa pelaamaan ylivoimaakin. Rooli oli siinä ylivoimassa aika selkeä. Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin samaa mieltä, että Junnila esitti kauden parastaan kentällä. Ei hölmöilyjä, vaan kaksi jäähyä vastustajalle oli Iiron saldo.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
On Iiron taidot kohentuneet kauden alusta, pelaaminen A-junnuissa on selvästi tehnyt miehelle hyvää. Nopeutta toivoisin vielä lisää löytyvän, mutta selkeästi näkyy, että miehellä on haluja pelata hölmöilyn sijaan. Tuohon tahtiin kun edistyy, niin Junnila saattaa vielä ennen kauden loppua paukauttaa vaikka maalin... :)
 

kako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet, Länsirannikon kiekkoilijat
Ennenkuin osaan oikein tehdä päätelmiä ensi kauden toiveista, olisi mukava nähdä kaveri yhden koko ottelun mukana kuvioissa kentällä. Yritys ei varmasti lopu kesken ja taidotkin ovat kohentuneet, toivon mukaan itsetunto myös, sillä oli se syksyinen ekan harkkapelin jälkeinen teilaus sitä luokkaa, että olisi horjuttanut kokeneemmankin pelimiehen päänuppia. Meidän fanien suosiossa kaveri on ollut kuitenkin koko kauden, vaikka peliminuutit ovat vähissä olleetkin. Sitä on vaikea selittää mistä se suosio tulee, on monen asian summa, mutta mielenkiintoista kevättä odotan koko Tuton joukkueelta, uskon meidän saavan monet mukavat hetket hallilla.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä Iiro ainakin on jotain väriä tuonut TuTon joukkueeseen. Alussa tosin monien odotukset kaverista olivat aika kovia(itseni mukaan lukien). Myllyjä odotettiin kaverilta lähes joka pelissä ja kiekollisten taitojen uskottiin olevan ainakin kohtuullisia. Ika kuitenkin pisti Iiron harjoittelemaan, eikä myllyjä ole pahemmin nähty. Ilmeisesti kehitystä kuitenkin on tapahtunut ja Iiro on hiljalleen tosissaan tunkemassa itseään vakiokokoonpanoon aivan pelillisillä ansioillaan.

Lopulta kuitenkin Junnila oli mielestäni onnistunut hankinta TuTolta, koska pystyy tuomaan lisäarvoa TuTon peleihin, ainakin monien fanien mielestä. Kaverilta ei myöskään yritys tunnu loppuvan ja yrittää tosissaan kehittyä ja päästä uudelle tasolle. Tälläisia taistelevia kavereita joukkue aina tarvitsee. Jotenkin myös tuntuu, että tänä vuonna mitään pahempia ylilyöntejä ei TuToa vastaan ole myöskään vastustajilta tullut, olisikohan Iirolla osuutta myös tähän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös