Euro Hockey Tourin kiinnostavuus

  • 3 096
  • 31

Kiinnostaako EHT-ottelut

  • Ei kiinnosta yhtään

    Ääniä: 52 19,5%
  • Seuraan tulokset, mutta en katso

    Ääniä: 84 31,5%
  • Katson telkarista

    Ääniä: 123 46,1%
  • Pyrin katsomaan paikan päällä

    Ääniä: 8 3,0%

  • Äänestäjiä
    267

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Kiinnostaako sinua nämä kesken kauden pelattavat maaottelut. Itseäni ei ainakaan voisi vähempää voisi kiinnostaa. Eikä Hartwallilla kamalasti näyttänyt yleisöäkään olevan. Kartoitetaan vähän palstan kirjoittajien mielipidettä.
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Eipä hirveästi kiinnosta. Tulokset tulee tsekattua normaalin teksti-tv surffailun ohessa. Kokonaista eurohockey-ottelua en ole muistaakseni milloinkaan katsonut.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kiinostaako sinua nämä kesken kauden pelattavat maaottelut. Itseäni ei ainakaan voisi vähempää voisi kiinnostaa. Eikä Hartwallilla kamalasti näyttänyt yleisöäkään olevan. Kartoitetaan vähän palstan kirjoittajien mielipidettä.
Eipä nuo kovin suuria väristyksiä aiheuta. Silloin maaotteluissa oli vielä kunnolla hohtoa, kun kauden keskellä pelattiin joulun alla perinteinen Izvestija-turnaus Moskovassa, eikä mitään pilipali-turneita ollut syksyllä ja kevättalvella.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulokset katson yleensä, voi tosin olla että vasta pitkällä viiveellä. Eilisen kanavasurffailun aikana huomasin Mertarannan meuhkaavan telkkarissa, mutta käänsin kanavaa saman tien.

Tuo 80-luvun Izvestija oli mahtava juttu. Seurasin siitä vuosina 81-90 lähes jokaisen televisioidun ottelun. Nykyään ei nappaa yhtään nämä turhat turnaukset. SM-liiga ja MM-/Olympiakisat menee antaumuksella, ei mikään muu.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Oma vaihtoehto on: katson matsit tv:stä jos ei ole todellakaan mitään muuta tekemistä.

Oikeasti EHT ei kiinnosta ideana juuri lainkaan, varsinkin kun Slovakia puuttuu joukosta. EHT:n suurin jännitys on yleensä siinä että loukkaantuuko joku oman jengin pelaaja turnauksen aikana vai ei. Lisäksi esim. Tsekin turnauksessa niitä mainoksia on niin paljon kentässä että homma näyttää ihan hirveältä, eikä sitä jaksa sen takia katsella.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Ei kiinnosta muuta kuin sen verran että tulokset katson. Joskus saatan katsella peliä jos ei ole muuta tekemistä tai jääkiekon puutteeseen:D. Mutta ei kyllä kiinnosta muuten. Melkein katselen mielummin jo MM-kisojen ottelun Suomi-Sloveniankin.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kiinostavat jopa vähemmän kuin Baxterin HIFK. Tuloksiakaan en aina muista katsoa. Oikeat turnaukset = Olympialaiset, World Cup(jos niitä nyt vielä järjestetään)ja jopa MM-kisat kiinnostavat kyllä ja paljon. Niistä pelit lähetetyt pelit tulee kyllä katsottua suorina ja kalenterista raivattua niille aikaa.

EHT:n suurin mielenkiinnon ja jännityksen kohde on viime vuosina ollut se että montakohan oman suosikkijoukkueen pelaajaa tällä kertaa loukkaantuu kolmeksi-kuudeksi kuukaudeksi. No nyt ei ole edes sitä jännityksen aihetta.

Toki turnaukset palvelevat maajoukkueen valmentajia joilla kuitenkin on se jokavuotinen duuni kasata joukkue vähintään yksiin arvokisoihin. Eli en näitä turnauksia täysin turhinakaan tuon näkökulman vuoksi pidä mutta itseäni vain ei kiinnosta.
 

TwentyThree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tulee katsottua jos ei muuta tekemistä ole. Tuloksilla ei oikeastaan ole mitään väliä, lähinnä yksilöiden takia noita pelejä tulee katsottua.
 
Suosikkijoukkue
Hammer of the Gods. NHLssä suomalaiset.
Telkkarista tuleva jääkiekko aina kelpaa.
Siksi katson nämä "pilipali"-turnaukset ja myös Urheilukanavan Mestis-lähetykset aina kun kerkeen.

Mitään väliähän lopputuloksella ei ole.
 

scholl

Jäsen
Ei kiinnosta yhtään, mutta saatan silti katsoa. Eilen katsoin peliä vähän ja se oli huonoa. Sinänsä Suomen maajoukkue ei oikein ole koskaan paljoa kiinnostanut ja harkkamatsit kuten EHT vielä vähemmän.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sivusilmällä tulee tuijotettua, jos ei ole parempaa tekemistä. Ei vaan kiinnosta yhtään.

Ihan off-topicina: minkähän takia Slovakia ei pelaa ikinä tässä turnauksessa?
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Ei kiinnosta oikeastaan yhtään.Ensimmäistä erää taisin pikkuisen seurata sohvalla maatessani.Turhaa taukoa liigalle varsinkin kun suurin rakkauteni Helsingfors IFK on aloittanut vakuuttavan rynnimisen kohti kärkeä Paul "nero" Baxterin uskomattoman nerokkaalla ja upealla pelivihkolla.
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Seuraan tulokset, mutta en katso.

Joskus tosin tulee katsottua ainakin osa matsista, mutta pääsääntöisesti ei jaksa kiinnostaa koko matsin katsominen.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eipä kiinnosta moiset pilipaliturneet, tulokset saatan vilkaista.

Ihan off-topicina: minkähän takia Slovakia ei pelaa ikinä tässä turnauksessa?
Sen takia, koska Slovakia ei ollut Euroopan top 4:ssä silloin kun turnee aloitettiin vuonna 1996. Parempaa selitystä osaa tuskin kukaan antaa?
 

jonsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Itse pyrin aina katsomaan nämä ottelut ja kiinnostus on suuri. Hyvä tapa antaa nuorille pelaajille kokemusta kansainvälisistä peleistä tulevaisuuta varten.
 

TML

Jäsen
Tulokset näkee pakostikkin jostain mutta en kyllä niitä lähde ehdoin tahdoin seuraamaan. Lisäksi tulee katottua ketkä on ollu pinnoilla. Muuten ei kiinnosta hevon vittua nää karkelot. Joinain vuosina oon sunnuntain Suomi-Ruotsin kattonu kavereitten kaa mutta harvemmin enää nykyään.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Telkkarista pyritään katsomaan, mutta jotenkin vaan tuo joukkue ei niin kauhean kiinnostavalta tunnu.
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Yleensä tulee katsottua pelit, jos ei ole mitään muutakaan tekemistä. Lähinnä kiinnostaa seurailla pelaajia ja katsoa kenellä voisi olla asiaa kevään MM-kisoihin. Lopputulokset ei kuitenkaan itseäni kiinnostaa oikeastaan yhtään.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Telkkarista pyritään katsomaan, mutta jotenkin vaan tuo joukkue ei niin kauhean kiinnostavalta tunnu.
Olisiko mieli erilainen, jos Shedden olisi pari lukkolaistakin ottanut porukkaan mukaan?

Kyllähän tuota kiekkoa tulee aina katsottua, jos vaan suinkin ehtii. Sen verran kiinnostavasta lajista tässä on kuitenkin kysymys. Joku jo mainitsikin Mestiksen ottelut urheilukanavalla, joita myös tulee seurattua, vaikka ei mitään suosikkiakaan sarjassa ole.

Itse asiassa olen tässä vähän kahden vaiheilla, pitäisikö sitä lähteä ajamaan huomenna pääkaupunkiin katsomaan tuota Karjala-turnausta, vai tyytyykö sitä tv:n tarjontaan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jos ei muutakaan ole niin kyllä ne matsit telkasta tulee kateltua, mutta ei noi pelit nyt mitään sen ihmeempää herätä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kiinnostaa kuin kilo paskaa. Eli no thanks.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Katson telkkarista mutta jos tulee jotakin tärkeämpää kesken pelin niin ok, ei haittaa.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Telkkarista tulee katsottua, vaikka onhan näissä nyt aika lattea meininki. Ei voi mitään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös