Harjoitusottelut 2007

  • 4 370
  • 9

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
HeKi aloitti harjoitusotteluiden sarjan voittamalla rysäkköjoukkueen 6-2! Joka maalin tekijänä eri jannu ja HeKi käytti viittä kentällistä.
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Olin seuraamassa tuota ottelua ja muutamia huomioita sieltä mukaan tarttui. Jan-Erik Kaisla oli loistava! Upeita ja varmoja torjuntoja, vaikka muutaman torjuikin eteensä. Kerrassaan loistava maalivahtikaksikko HeKillä. Lisäksi olin positiivisesti yllättynyt Josse Mielosen otteista. Näytti siltä, että kaveri olisi petrannut peliään rutkasti viimekaudesta. Timo Ruuska esitti muutaman näppärän syötön ja teki komean maalin läpiajosta.

Kokonaisuudessaan ihan kelpo avaus kaudelle. Eipä tuota peliesitystä tarvinut yhtään hävetä.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Harjoitusottelujen lista näyttää kokonaisuudessaan perin kiehtovalta. Kaikki harjoitusvastustajat ovat mielenkiintoisia ja onpa mukaan ujutettu pari turnaustakin. Naapurikylän pussipärstöille, sarvipäille tai isolle Koolle ei kehtaisi oikein hävitä.. edes harjoituspeleissä.
 
Viimeksi muokattu:

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Tänään se sitten tapahtuu, nimittäin kauden 07-08 ensimmäinen paikalliskamppailu täällä Heinolan suunnalla. Kovasti olen odottanut ottelua KooKoo:ta vastaan, varsinkin kun Kouvolasta löytyy vielä viimekaudella HeKissä pelanneet Petri Pyhäjärvi ja Samu Vilkman. Otteluraporttien mukaan Vilkman on ollut kovassa vedossa kauden kynnyksellä.

Ottelu KooKoo:ta vastaan on järjestyksessään HeKin kolmas harjoitusottelu, ja jo edellisessä ottelussa K-Vantaata vastaan tunteet kuumenivat ajoittain. Päällimmäisenä tuosta ottelusta jäi mieleen Tuomo Ropoon kohdistunut ruma taklaus, joka vei miehen sairaslistalle. Huhujen mukaan Tuomon olkapää olisi mennyt sijoiltaan samalla tavalla kuin Väkeväisellä viimekaudella.

HeKin kentälliset alkavat pikkuhiljaa hitsautua yhteen, vaikka vaihtuvuutta edelleen on. Jasin sanojen mukaan Jani Keskinen saattaa päästä tänään tositoimiin, ja mikä olisikaan hienompaa, kuin aloittaa kausi voitolla vanhaa seuraansa vastaan.
 

uljas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
Kotkasta tuli näemmä pytty haettua!
Turneevoittoa vaikeana paikkana tiedetystä Kotkan jääpalatsista voi pitää hyvänä suorituksena, vaikkakin harjoitusta ja kokeilua päivä lienee kaikille osallistujille ollutkin.

Tiistaina oliskin sitten mielenkiintoinen paikallistaisto Pelikaaneja vastaan.. Mahdollisuudet eivät liene aivan mitättömät jos muistelee viime vuoden vastaavaa ottelua. Otaksuisin isäntien riveissä nähtävän joitakin lahtelaispelureita.
 

Kylähullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi, KalPa, TPS, Minnesota Wild, Anaheim Ducks
Olipas hieno Kotkan reissu!!!

HeKi antoi reissuun lähteneelle pienelle kannustajaporukalleen viihdettä koko rahan edestä ja voitti koko turnauksen ihan mennen tullen (ainakin näin HeKi-lasien läpi katsottuna...)

Jokipojat oli yllättävän kesy, Salamat sai edes jonkinlaiseen pelivireen päälle vasta Jokipoikia vastaan ja Titaanit taisteli turnauksen voitosta urheasti kotiyleisönsä kannustamana. Mutta sitten tuli Joni Isomäki, pari nättiä veivausta, lätty maaliin ja HeKille täysin ansaittu turnausvoitto. Toki tietysti jo HeKin toinen eli Kaskisen maali oli se "turnausvoittomaali", mutta eipähän ainakaan jäänyt kenellekään epäselväksi, mikä oli turnauksen paras joukkue.

Keskinen oli jo mukana ja on kyllä aikasta hieno pakki. Rauhallinen, varma, hienoja avaussyöttöjä. Täyden kympin hankinta.
Ruuska sai maalijyvänsä kohdalleen parin hukatun läpiajon jälkeen. Sijoittuu hyvin kyttäämään pystysyöttöjä ja on nopea. Ruuska vain sai ikävästi mailan suuhunsa viimeisessä pelissä, mikä pillipiipari-Nykästä ei olisi voinut näköjään vähempää kiinnostaa vaikka Ruuskalla meni huuli auki ja muutama tekari vaihtoon.
Kivistö alkaa vähitellen löytämään Jasin ja Kissen kanssa saman rytmin ja sanoisin, että meillä on kasassa varsin vaarallinen ykkönen.
Ja Kopsan Pekka pelasi muuten hyvin. Hienoja kiekonriistoja, muutama lämäri ja jopa pari nopeaa hyökkäysspurttia, niin että katsomossakin jouduttiin pariin kertaan tarkistamaan, että onko se ihan varmasti Pekka.

Pelien tulokset:
HeKi - Jokipojat 4-2
HeKi - Salamat 6-1
HeKi - Titaanit 3-2

Näinköhän sitä joutuu lähtemään parin viikon päästä Keravan turnaukseenkin...
 

Seth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Dynamo eli KOO-VEE
Onnea turnaus voitosta Heinolaan. Kooveen pudottua sarjaporrasta alemmaksi, olen siirtynyt kannattamaan HeKiä Mestiksessä. Todella mahtavaa, että Ruuska on onnistunut hyvin ja Pylvänäiselle toivon myös paljon onnistumisia. Joten "Horns up for HeKi";)
 

Rud1us

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi
Olipahan kerrassaan mahtava turnaus HeKiltä! Kolme ottelua, kolme voittoa. Voiko sitä enempää pyytää? Jokipojat ja Salamat kaatuivat näyttävästi. Titaaneita vastaan oli pientä kompurointia, mutta loppujen lopuksi siitäkin saatin voitto kaivettua, ansaitusti. Kentällisissä oli edelleen vaihtuvuutta, mutta ykköskenttä; Kivistö - Kiiskinen - J. Sinkkonen oli koko turnauksen ko. muodossaan, ja he ovat tehteet tuhoisaa jälkeä. Itse jo naureskelin mielessäni kun kesken Titaanit - HeKi ottelun joku katsomosta tokaisi että "Taas tuo Kiiskinen on kentällä, se pelaa koko ajan. Miten se oikein jaksaa?"

Pieni kannatusjoukko Heinolasta näki ensimmäistä kertaa Jani Keskisen tositoimissa, ja kyllä täytyy sanoa, että siinä on pelimies isolla P:llä! Varmaa peliä, terävät syötöt omille, sekä loistava peliäly. Selkesti HeKin johtavia puolustajia, ainakin hyökkäyssuunnassa. Kokonaisuudessa HeKin joukkue esiintyi varsin mallikkaasti. Itse oli erittäin iloinen Pekka Kopsan suorituksista. Mies on kehittynyt selvästi viimekaudelta. Lisäksi nuoret; Petteri Laine, Janne Ritamäki, Tomi Inkinen ja Jesse Hattunen pelasivat varsin pirteästi. Näyttää siltä, että Inkkari on saanut peli-ilonsa takaisin, joka oli kadoksissa viimekaudella. Inkkarilta useita hyviä suorituksia turnauksen aikana. Petteri Laine taasen hakee jatkuvasti taklauksia. Aina kun näin miehen kentällä hän taklasi vastutajaa, ja tämän lisäksi myös kumikiekon naputtelu onnistuu nuorukaiselta erinomaisesti. Kaiken kaikkiaan joukkue oli erittäin vahva, mutta toki hiomista edelleen on, varsinkin ylivoimapelissä joka oli aivan onnetonta.

Syvä kiitos HeKille eilisestä turnauksesta. Toivottavasti Ruuska saa uudet leegot itselleen. Maila kasvoihin, verta suusta, ei jäähyä, leegot vaihtoon. Vielä kerran kiitos HeKille!
 

(Le)Cavalier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TPS,Pelicans,Detroit
Jepjep,tänään kaatuu pelicans ;)
Pelikaaneilta mukana Swabe ja Jantunen eli ihan kovaa ryhmää on Heinolaan lähössä.Toivottavasti HeKin yv on parempaa ku viime vuonna vastaavassa ottelussa jossa pelicans teki vissii 5 av-maalia ja peli ratkesi niihin...Toivottiin silloin että HeKi ottais aina vasta jäähyn ettei vaan "jouduttas" pelaa ylivoimaa...
 

(Le)Cavalier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TPS,Pelicans,Detroit
Kaatuhan se pelicans,tosin vasta rankkareitten jälkeen mutta kuitenkin.Eka erä Hekille 3-2,toka pelsuille 0-1 ja kolmas tasan 1-1.Rankuissa molemmilta 3 vetäjää ja onnistujat oli Jantunen(pelicans) ja Janne Sinkkonen(HeKi),sen jälkeen mies miestä vastaan muutama pari ennen ku Tomi Inkinen iski kiekon häkkiin ja peli HeKille.Hienoa oli pelissä se kun HeKi tuli kolmannen erän lopulla tasoihin niin yleisökin syttyi kannustamaan ja lopussa rytmikkäät HeeKi,kannustukset lämmitti rintaa,loistavaa, samanlaista kannustusta tarvitaan jatkossakin mutta mielumin vielä läpi ottelun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös