Yllättäjät kaudella 2007-2008

  • 23 320
  • 76

Saamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, osa sydämestä JYP:ille
Sweat TPS: Veikkaukseni perustuu tämän kauden kolmeen ekaan harjoituspeliin. (Ennen kuin kukaan tulee sanomaan, että harjoituspelit ovat vain harjoituspelejä, niin tiedostan asian myös itse. Suuria johtopäätöksiä parista harkkapelistä ei voi vetää, mutta ennustusketjuhan tämä on eikä mikään kovan luokan faktoihin perustuva ketju). Kaveri tulee olemaan läpi kauden puolustajien pistepörssin kärkinimiä. Loistava kiekollinen puolustaja, joka saa suurta vastuuta ja paljon peliminuutteja Bergin rinnalla ykköspakkiparissa sekä ylivoimalla. Valtaa Kiprun aseman Tepsin vahvimpana kiekollisena puolustajana (Ja se ei ole aivan pieni juttu, oli kuka mitä mieltä tahansa Kiprusta).

Sinisalo TPS: Tämä kiekkokiertolainen ja muiden hyljeksimä pelaaja vakiinnuttaa asemansa Tepsin joukkueessa. On jo yllättys sinänsä, että kaveri pelaa kokonaisen kauden samassa joukkueessa, mutta yllättää epäilijät myös taidoillaan ja pisteillään. Tästä kaverista tulee jonkinmuotoinen kulttisuosikki Turussa. =)

Rautee TPS: On jo todella arvostettu puolustavana hyökkääjänä sekä alivoimien specialistina. Yllättää monet kuitenkin myös hyökkäyspäässä. Tulee muodostamaan katjukavereidensa kanssa todella vaarallisen kahteeen suuntaan pelaavan ketjun. Ylittää roimasti oman piste-ennätyksensä tällä kaudella. Osa syynä tähän tosin varmasti tulee olemaan lisääntynyt vastuu hyökkäyspäässä nuoressa ja nimettömässä Tepsin joukkueessa.

Hisey Ässät: Pari heikkoa viime kautta ja epävarmat odotukset monien suunnalta tullaan osoittamaan paikkansa pitämättömiksi. Monet yllättyvät kun kolmosketjulaisena pidetty Hisey tulee saamaan suuren roolin ja pistesaldon kauden aikana. (Ässäfanien lisäksi myös minäkin näen tässä kaverissa jotain maagista. Ja se maagisuus ei johdu siis pelkästään siitä yhdestä ilmaveivistä).

Seikola HPK: Useat tuntevat Seikolan kaverina, joka ei koskaan lunastanut lupauksiaan SM-liigassa. Parin mukavan Ruotsivuoden jälkeen tulee nousemaan SM-liigan huipulle.

Mäntymaa JYP: Uusi Marttinen? Ehkä ei, mutta todella tärkeä osa JYPin joukkuetta ensi kaudella. Onnistuu sekä puolustus-, että hyökkäyspäässä.

Kantee Ilves: Ottaa tällä kaudella suuren askeleen kehityksessä. Tulee olemaan Ilveksen ja ehkä koko SM-liigan suurimpia yllättäjiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös