Suomi-sarjan kärkinelikko 2001–2002

  • 4 490
  • 43

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Onnittelut vaan EPSille KOO-VEE voitosta (tottakai kun mulla on oma lehmä ojassa). KOO-VEElla taisi olla vielä pari matsia täällä, ainakin 16.2. Titaanit. Käyn katsomassa ottelun, siinähän saattaa olla pleijaripari. Tästäkin syystä Titaanit varmaan taistelee apinan raivolla, kaikki pisteet olisi Titskujenkin nyt otettava. Raporttia tulee sitten tänne.

KOO-VEE - SaPKo pelissä kyllä taidetaan ratkoa etelä-lohkon voitto. Hienoa että tässä suhteessa sarja on säilynyt näin tasaisena. Tietenkään kummallakaan ei enää ole varaa kompuroida jos lohkovoittoon mielii.

SaPKo on pelannut joulutauon jälkeen ehkä jopa edelleen noususuuntaisesti. Tiukoissa peleissä on viimeisessä erässä kyetty kääntämään ottelut, ja ainakaan näkemissäni vieraspeleissä ei ole ollut hätäpäivää. Paitsi se selvä ja oikeudenmukainen tappio Titaaneille ennen joulua.

Odotellaan pleijareita ja katsotaan ... KOO-VEE ja SaPKo Mestikseen.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
EPS´-Koovee

http:// k http://koovee.tripod.com

Eräs raportti EPS-Koovee pelistä. Ei minun kirjoittamani, veikkaukseni on, että kyseessä on eräs kooveen pelaaja.



Olipas huono peli
Lisätty: Monday, February 11, 2002 at 15:03:25 (EET)


--------------------------------------------------------------------------------

Dynamo oli jäädä espoolaisten jalkoihin kauden kuudennessa kohtaamisessaan. Itse asiassa jäikin, mutta Välly Välimäki piti lukemat siedettävinä jopa niin siedettävinä että isännät saivat pisteen. Koko ajan muutaman potkun edellä olleet vierailijat karvasivat ahneesti ja silloin kun eivät päässeet ”iholle” tukkivat keskialueen eikä Kooveen valmennusjohto tällä kertaa löytänyt taktisia kiekuroita ahtaan keskialueen ohittamiseen. Freelancerin korviin kantautui erätauolla pukukopin suunnalta se normaali meuhkaus, josta ei valitettavasti aina ole hyötyä. Varsinkaan kun vastassa on ihan oikeasti hyvä joukkue joka osaa ihan oikeasti esimerkiksi puolustaa.
No, saatiin tähänkin matsiin kokolailla Happy End. Espoolaisten mentyä kolmannessa erässä jo kahden maalin johtoon, ryhdistäytyi isäntien unessa ollut ykköketju Harjumäki – Juselius – Järvenpää – Niemelä – Härmä ja iskivät pelin tasoihin. Paljolti kiittäminen Järvää joka palasi suoraan Lapin lomalta, vaihtoi Järviset Bauereihin ja tirppasi pari maalia. Kooveen ensimmäisestä maalista vastasi aina luotettava Tomi Siltanen.
Ai niin, EPS voitti ottelun jatkoajalla 3-4.
Ensi lauantaina Kotkaan. Yes.
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Suomi-sarja ja Hokki

Juuri kun mielenkiintoisimmat pelit alkaisi, niin Hokin todellinen tukipilari ja menestyksen salaisuus mv Ville Salminen loukkaantuu. EtPoa vastaan polvesta sivusiteet repaleiksi, joten se tästä kaudesta sitten...

Ei oo tällä kaudella ollu oikein kunnollisia kahinoita ja tasomittareita ainakaan pohjoislohkossa (pl. K-Oulu). Nyt kyllä Hokki joutuu antamaan ikävän paljon tasoitusta etelälohkon ykköselle KOO-VEE:lle. En ainakaan itse uskalla povata kovin kummoista menestystä enää Hokille. Harmittaa niin vietävästi!

Ilmaiseksi KOO-VEE tuskin kuitenkaan Hokin päänahkaa kotio vie. Taistelu tulee olemaan tasainen.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
jooh

Luulisin että se tasoero pohjosen ja etelän välillä ei oo vielä mihinkään kadonnut.. etelä valitettavasti jyrää tänäkin vuona pohjosen joukkueet jatkosta... kärppien pitäis kyllä auttaa koulua kohti mestistä nii löytyis läheltä pelipaikkoja niille jotka ei ihan heti mahdu kärppien edustukseen... se laser yhteistyö taitaa olla enemmänkin junnupuolella... ainakaan itse näe sitten mitään järkeä 2 divari farmilla edustustasolla... k-oulu mestikseen!
 
Jehp. saas nähdä kuinka Koovee - Hokki -sarjassa käy.

Hokki näyttäis menevän tampereelle jo tiistaina, jotta yritystä ei ainakaan puutu. Kyllä salmisen loukkaantuminen on varmaankin niin paha isku, että huonolta näyttää. Voutilaisesta ei oo näihin peleihin ja jos Kitinparmi ei oo päässy treenaamaan, niin aijai.

Koovee on varmaan väsynyt, niin luulis, että hokki lähtee liikenteeseen laajalla materiaalilla? levonen, kolek, heikkinen varmaan pelaavat kuitenkin Todella paljon.

Manageri sanoo nettisivuilla, että budjetti on jo mestiksen tasoa... jaaha. Enää ei tarttis saada kuin organisaatio ja joukkue samalle tasolle... :D
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
K-Oulun pelejä en ole nähnyt, mutta EPS ei ole minua täysin vakuuttanut. Varsinkin näkemieni pelien perusteella maalivahtiosasto tökkii pahiten. EPS:n putoamista jo tässä vaiheessa en pidä mahdottomana. (Tosin en tiedä K-Oulusta juuri mitään)

Havaintoni KooVeestä taas pelotaa enemmän. En usko ison D:n pääsevän tamperelaisten kanssa kovinkaan helpolla. Luotan ja toivon divaripelien tuoneen riittävän kovuuden selviämään karsintasarjasta.

Veikkaukseni on, että UJK ja Dise säilyvät. KooVee saavuttaa Suomi -sarjan mestaruuden. Sarjataulukon arvaan näyttävän tältä


UJK 6 5 0 1 10
Diskos 6 4 1 1 9
KooVee 6 2 1 3 5
EPS 6 0 0 6 0
 

SANE

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suomi-sarjan laajennus + karsinnat

b) Putoaako Suomi-sarjasta tänä vuonna ja onko päätöksiä sarjan mahdollisesta laajennuksesta tehty? (odotan mielenkiinnolla kevättä, jolloin lounaassa on kaksi hyvää tiimiä kenties pyrkimässä kakkosesta ylös, VG ja Kiekko).

Laajennustahan tapahtuu ainakin "alapäähän"! Etelälohkoon karsivat K-Kissat ja kakkosen parhaat Ketterä, Lpr:n Pepo ja Vaps!! VG ja Kiekkohan putosivat jo karsinta vaiheessa!! VG hävisi kauden ainoat ottelunsa Pepolle ja Kiekko putosi Vermuntilan kyydistä, jonka taas Vaps nujersi!!:D :D
Näistä neljästä kolme pelaa ensi vuonna Suomi-sarjaa!!!
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee - Hokki

Onko tämä hokin Salminen maalivahti, joka on pois pelistä?

Muuten Kooveella varmaan ed. peli painaa, mutta tuoreita miehiä on kyllä aikasen paljon reservissä, varsinkin puolustajia.

Tuoreilla miehillä, neljällä ketjulla ja kovalla vauhdilla luulisi hokin kaatuvan

Kajaanilaiset, kommentoikaa!

Lisää keskustelua aiheesta

koovee.tripod.com
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Jep. Salminen ulkona :-(

Hokilla kaksi pahaa hyökkäysketjua, ja kaksi enempi tai vähempi ns. jarrukenttää. Puolustuspää on kohtuu väritön, mutta aika varmaotteinen. Nimekkäimpänä "tähtenä" peräpäässä tuikkii Vladimir Kolek, joka on tuttu kajaanilaisille jo kymmenen vuoden takaa. Miehellä siis jo ikä alkaa pikkuisen painamaan, joten luistimissa ei liikettä enää vanhaan malliin ole. Pelisilmä ja tarkka laukaus ovat olleet tällä kaudella kovia aseita.

Viisikkopelaaminen on ollut Hokin vahvoja puolia. Kiekko liikkuu väliin näyttävästi ja näppärästi pienillä terävillä lyhytsyötöillä. Peli on kohtuu suoraviivaista ja hyökkäykset pyritään päättämään aina laukaukseen. Tulossa on mielestäni aivan mielenkiintoinen koitos, jossa päivän puhti ja tahto ovat pääosassa!
 
vauhdista

Uskoisin, että Hokin peli ei kaadu siihen, että Koovee saa pidettyä vauhtia yllä. Hokki lienee todella hyvä kuntoinen joukkue ja sieltä löytyy 4 pelaavaa kenttää myös.

Uskoisin, että ratkaisu löytyy seuraavista: Kitinparmi on kysymysmerkki. Miten muut kuin "ykköspakit" pystyy avaamaan ja selviää omanpään pelissä (purut ym.). Löytyykö ratkaisijoita tarpeeksi laajalta rintamalta, esim. Tenhunen-Levonen-Kuusela pärjäisi jopa etelä-lohkossa hyvin.

Kyllähän Hokilla on onnistuessaan mahdollisuudet jopa voittaa koovee... luulisin.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos (ja kun) KooVee menee Mestiskarsintoihin asti, niin veikaan, että Tamperellä pelataan ensi kaudella Mestistä, nääs.

Sen verran vahvalta joukkue tuntuu. Muun kolmikon paremmuudesta en mene tekemään minkäänlaista veikkausta. Ei Diskoskaan mikään heittopussi ole, ja Jääkotkatkin on pienoinen arvoitus karsinnoissa. Kolmas joukkue lienee EPS. Vaikuttaa heikommalta kuin viime vuonna.

Olisihan se hienoa, jos jompikumpi pohjoisen joukkueista pääsisi jatkoon, mutta tasoero taitaa olla etelän hyväksi vieläkin liian kova. Diskos ja Kärpät taitavat olla edelliset pohjoisesta Mestikseen nousseet.
 

Jantsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki
Jos Diskos lasketaan pohjoisen joukkueeksi, niin kyllä Vaasan Sport, Pietersaaren Centers, Kalajoen Junkkarit ja Kokkolan Hermes voidaan yhtä hyvällä syyllä lukea viimeaikoina (n. 10 vuoden syklillä) Mestikseen/divariin nousseiksi pohjoisen joukkueiksi - KalPaa tietenkään unohtamatta (2001)...

Mutta totta on, että tällä hetkellä ei taida pohjoisesta kovin kummoista vastusta löytyä.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Kotkafani
Olisihan se hienoa, jos jompikumpi pohjoisen joukkueista pääsisi jatkoon, mutta tasoero taitaa olla etelän hyväksi vieläkin liian kova. Diskos ja Kärpät taitavat olla edelliset pohjoisesta Mestikseen nousseet.

Nämähän nousivat 2-divarista, jossa sarjajärjestelmä oli erilainen. Diskos nousi kaiketi itälohkosta, jossa pelasivat muistaakseni Varkaus, Imatra, Lappeenranta, Kotka, Iisalmi, Pieksämäki, Lieksa, Mikkeli ja Anjalankoski. Jos kävisi niin surkeasti, että D putoaisi Suomi-sarjaan (mitä ei tietysti tule tapahtumaan :) ), ei sen lohko välttämättä olisi pohjoinen.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Taisin kirjoitella vähän suurpiirteisesti. Diskoshan tosiaan nousi senaikaisesta itälohkosta ja Kärpät pohjoislohkosta.

Diskos oli nousukaudellaan todella ylivoimainen omassa sarjassaan. Nykyiset joukkueet eivät ole pystyneet samaan. Tottahan toki on muistettava, että sen aikaisessa kakkosdivarissa oli taso huomattavasti heikompi. Mukana kun oli nykyisen kakkosen joukkueita. Muistanpa Jääkotkienkin pesseen kotihallissaan Lahden Mustangsit 17-4.

Muuten, silloin kun Jääkotkat nousi, vastaan tuli välierissä tms. Mikkelin Jukurit, joka oli voittanut lohkonsa selvästi. Jääkotkat iski 8 maalia Jukureitten verkkoon ja oma pussi jäi koskemattomaksi.
Niin ne ajat muuttuvat...
 

keskikatsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit, HIFK, sympatiat aina SaiPalle
No niin aika vähän teorisoida,
Koovee on selkeä ennakko suosikki,
niin oli myös Titaaneja vastaan.
Koovee on kookkaampi ja fyysisempi,
niin oli myös Titaaneja vastaan.
Koovee on taktisempi johtuen pelaajiensa taustasta,
niin oli myös Titaaneja vastaan.
mutta se suuri MUTTA, niinkuin Titaanit myös Hokki voi haastaa näillä samoilla aseilla Kooveen. Ja kun muistaa että kotkassa suurin osa yleisöstä olisi nähnyt Titaanien voitossa tärkeimmpänä
seurauksena JARNO LEVOSEN näkemisen entisessä kotihallissaan, voi uskoa että "teollisuusvakoilussa" titaanien tiedot kooveesta on ollut suht arvokamaa hokille. (olen kuullut asiaatuntematomilta tahoilta).
Kaikkea hyvää JAPALLE (ei suo globenissa unohdeta) ja kajaanin HOKILLE! :D
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Kotkafani
Diskos oli nousukaudellaan todella ylivoimainen omassa sarjassaan. Nykyiset joukkueet eivät ole pystyneet samaan. Tottahan toki on muistettava, että sen aikaisessa kakkosdivarissa oli taso huomattavasti heikompi.

Olihan sarja heikompi, mutta on tuon jälkeen aivan eri joukkueitakin Suomi-sarja-tasolle pulpahdellut ja voimasuhteet paljoltikin muuttuneet. Diskoshan ei ko. kaudella hävinnyt kuin yhden ottelun, ja senkin toiseksi viimeisessä ottelussaan Titaaneille jatkoajalla. Myöskään tasapelejä ei nähty. Runkosarjan maalikeskiarvo oli muistaakseni 11-2, ja Pasi Sinikunnas löi pääsarjatason ennätyspisteet 36 peliä, 150 pistettä..:) Diskoksessahan pelasivat tuolloin myöhempien aikojen liigamiehet Pasi Nielikäinen, Mikko Rantala ja Tero Leinonen. Kyseiseltä kaudelta löytyy hauskoja sattumuksia ja juttuja vaikka kuinka paljon..
 

Katsoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, PiTa
DAF muistatko varmasti oikein?.

Mikäli oikein muistan Kotkassa näkemääni peliä, niin se päättyi maalin tappioon varsinaisella peliajalla. Syy, ettei D ottanut edes kassaria pois, oli se, että kolmannen pelin paikka ratkesi kahden ottelun maalierolla. Lopulta Suvelo auttoi meidän nousemaan (kaudessa liigasta kakkoseen :D ).
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Viestin lähetti Katsoja
DAF muistatko varmasti oikein?.

Mikäli oikein muistan Kotkassa näkemääni peliä, niin se päättyi maalin tappioon varsinaisella peliajalla. Syy, ettei D ottanut edes kassaria pois, oli se, että kolmannen pelin paikka ratkesi kahden ottelun maalierolla. Lopulta Suvelo auttoi meidän nousemaan (kaudessa liigasta kakkoseen :D ).

Saattoi olla, muistanet paremmin.. Suvelo ei toki samana vuonna liigaa pelannut, mutta edellisenä kautena kyllä muutaman pelin. Kyllä legendaarinen "Suvelolle kiitos, kiitos vaan, autoit sä meitä nousemaan.." on elävästi mielessä :)
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Yllätyksiä! Niin vaan kävi, että molemmat pohjoislohkon joukkueet voittivat. Kiekko-Oulu - EPS 5-2 ja KOO-VEE - Hokki 2-3 ja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös