Hyökkäys kasassa, vai tarvitaanko vielä jotain?

  • 2 597
  • 6

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Avataanpas uusi ketju käsittelemään hyökkääjistöä. osasto on ilmeisestikin valmiina, jos ihmeitä ei satu. Kausiketjussa ollaan varsin tyytyväisiä nykymiehistöön - ja niin olen minäkin. Kuten alla olevasta "depth chartista" käy ilmi, on etenkin laidalle tunkua kivasti ja kovasti.

Keskushyökkääjät:

I Nurmberg
II
III Vimpari, Silvennoinen, Skyttä
IV Koskelainen, (Viantie)

Laitahyökkääjät:

I Liukkonen, Somppi, Lindholm
II Ilola, Lampinen
III Mattila, Saarela
IV Korhonen, Koskelainen , (Nykänen)


...siitä olen kyllä eri mieltä joidenkin kirjoittajien kanssa, että KooKoon hyökkäyskalusto olisi kuitenkaan erityisen laaja. Viime vuosina rinki on ollut selvästi laajempi. Hyvä kuitenkin, että on panostettu laatuun.

Mutta veikkaan ja pahoin pelkään, että jossain vaiheessa syksyä iskee sentteripula. Toivottavasti silloin on saatavilla apuja muualta, kun tilanne on tämä:

Nurmberg (loukkaantuneena, menettää kuitenkin kaudesta vähintään 10 peliä)
Skyttä&Koskelainen (armeijassa, missaavat ainakin ampumaleirin ajan pelit)

Laitahyökkääjistä ei muut kuin Liukkonen pysty keskellä pelaamaan, eikä sekään ole optimipaikka.

No, ehkä vähän ennenaikaista maalailla piruja seinille tästä asiasta. Hyökkäys tulee kuitenkin olemaan KooKoon vahvin osa-alue ensi kaudella(kin). Mutta ei tekisi kyllä yhtään pahaa tietää, että esim. Timoskainen olisi tarpeen vaatiessa kutsuttavissa apuun, jos paikat kestävät kakkosdivarikiekkoilussa ja se on pitänyt miehen vireessä.
 

Fordél

Jäsen
Makuasioitahan nuo, mutta kyllä Lampinen on mielestäni sellasta kolmosen tasoa. Parhaimmillaan selkeesti kakkosen, mutta kun välillä on pitkiä ajanjaksoja täysin pimennossa. Myöskin puolustuspelaaminen on mitä on...

Kuten Evertonin kaaviosta voidaan nähdä niin meillä ei ole ehkä ihan selkeetä kakkosen sentteriä, mutta toisaalta kolme vahvaa ehdokasta siihen, joista joku varmasti sen paikan täyttää.

Ja mitä tulee tuohon keskellä pelaamiseen niin kyllähänLuigin lisäksi Mattila ja Koskelainen voivat stuntata keskellä, jos loukkaantumisia tulee.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko Mamba pelannut joskus keskellä? Jos on, niin hyvä. Itse en kyllä ainakaan KooKoosta muista. Ekoilla kausilla pelasi kakkosessa Kinnusen laidalla (toisella Pöllänen ja Lindfors, helkutin hyviä kakkosketjuja molemmat!) ja kolmannella lähinnä Timoskaisen tai Lipposen rinnalla (mikä selittääkin mamban vaisumpia pisteitä...).

Koskelainen voi tosiaan pelata nelosen keskellä, eli tavallaan Skytän paikalla. Mutta armeijakiireet ajoittuvat varmasti sekä Valtterilla että Skytällä samoihin aikoihin, eli tuskin joutuu Skyttää paikkaamaan. Nurmbergin paikkaajaksi hänestä ei ehkä kuitenkaan ole. Vielä :-)
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Everton kirjoitti:
Koskelainen voi tosiaan pelata nelosen keskellä, eli tavallaan Skytän paikalla. Mutta armeijakiireet ajoittuvat varmasti sekä Valtterilla että Skytällä samoihin aikoihin, eli tuskin joutuu Skyttää paikkaamaan. )

Tämä on ainakin varmaa, että Valtterilla ja Skytällä on tosiaan samaan aikaan armeijakiireet, se on varmaa se. :)

Mutta ei aikaisempien perusteella olisi pahitteeksi, vaikka Viantie pistettäisiin kehään siihen paikalle.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ketjun otsikon kysymykseen vastatakseni, hyökkäys on kasassa. K-Vantaa pelin perusteella KooKoolla on kaksi todella kovaa ketjua, ja kolmaskin löytyy kunhan Tinke ja Luigi palaavat. KooKoon hyökkäyksen kovuudesta kertoo se että kunhan kaikki pelaajat on pelikunnossa joutuu viime kaudella n. 20 pistettä tehnyt pelaaja 4 ketjuun. Huomattavaa tässä on se että tuollaisella pistemäärällä pääsisi mm. SaPKon 1 ketjuun.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt on jokunen peli jo pelattu, ja ilmeisesti ketjutkin alkavat hahmottua. Yhtä kokoonpanoa pitäisin jo lähes varmana, ellei sitten loukkaantumisia ehdi tulla. Kakkonen tai kolmonen: Lindholm-Vimpari-Ilola. Laitahyökkääjät ovat esitänneet sen verran vahvoja otteita, että tämä voi olla jopa KooKoon tehokkain ketju. Vimparikin on ollut hyvä, mutta säpinää tämän ketjun jäällä ollessa riittänee omallakin maalilla.

Olen edelleen sitä mieltä, että Liukkonen ja Nurmberg voisivat olla tehokkaimpia eri ketjuissa. Mattilan ja Sompin yhteispeli taas sujui ainakin eilisessä pelissä erinomaisesti, joten siitä ehkä jopa ykköstä? Mattila kaivamaan kulmissa, Tinke syöttelemään ja Sompille ~20 maalia.

Eli siis jotenkin näin:

Mattila-Nurmberg-Somppi
Lampinen-Silvennoinen-Liukkonen (Aapo rightin pelaajana viimeistelijäksi)
Lindholm-Vimpari-Ilola
Saarela-Skyttä-Koskelainen

Koskelaisen kanssa paikasta kisaavat Korhonen, Nykänen ja ehkä sitten Rämäkin. Tällä hetkellä en epäile yhtään, etteikö Viantiekin pystyisi pelaamaan nelosen keskellä.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Tänään on sitten viimeinen mahdollinen päivä saada joku porukkaan.
Mielelläni näkisin jonkun sentterin liittyvän porukkaan ennen keskiyötä.
Mattila ja Liukkonen menevät nykyisellään hieman hukkaan keskellä, vaikka Mattila tosin panoksellaan laittoi nelosenkin uudelle tasolle.
Hokkanen olisi ollut tuttu ja turvallinen vaihtoehto ja miehen itsensäkin kannalta varmasti olisi ollut parempi vaihtoehto pelata KooKoossa vastuullisessa roolissa kuin vain haistella liiga touhua HPK:ssa.
Todennäköistä on kuitenkin lienee, että nykyisillä mennään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös