4 parhaan järjestys ?

  • 1 164
  • 16

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Heittäkääpä veikkauksia seuraavien otteluparien tuloksista.
<BR>
<BR>Itse veikkaan, että käy näin:
<BR>
<BR>TuTo - Sport : 2-3 (otteluvoitot)
<BR>Jukurit-Hermes:2-3
<BR>
<BR>Eli finaalissa kohtaavat pohjanmaan ylpeydet, kolmossijasta jäävät tappelemaan Jukurit ja TuTo.
<BR>
<BR><IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tuto-Sport 1-3
<BR>Jukurit-Hermes 3-2
<BR>
<BR>Vaikka Hermestä mielisin finaalivastustajaksi näin ei kuitenkaan käy.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
TuTo-Sport 2-3
<BR>
<BR>Tasaista tulee todennäköisesti olemaan, mutta TuTo:n peli on viime aikoina ollut vähän sekaisin. Liekö Lehtosen puuttuminen näin kova isku? Sport parantanut koko ajan ja näyttäisi olevan hurmos päällä, kun Vantaakin putosi suoraan 3-0. Sport saanut playoffs-pelaamisen kuntoon ja puolustaa hyvin. Vaasalaisten vieraspelko murtunut. Ottelusarjan ratkaisukysymykset: (A)Maalivahtipeli - kummallakaan ei tällä kaudella vakuuttanut. Akilleen kantapää molemmille finaaleissa, tuli vastaan sitten Jukurit tai Hermes. (B) Jatkuuko Sportin nöyrä puolustuspelaaminen laadukkaana? Jos jatkuu, TuTolla vaikeuksia.
<BR>
<BR>Jukurit-Hermes 1-3
<BR>
<BR>Tasaista tässäkin. Hermes voitti runkosarjassa neljästä pelistä kolme. KJT:tä vastaan Hermes ei ollut vielä parhaimmillaan, paikoitellen otteet hyvin hermostuneita. Turboruuvissa reilusti varaa ruuvata, joten taso nousee.
<BR>
<BR>Avainkysymykset: (A) Riksman. Jos (ja kun)Riksman vireessä, Jukuri-hyökkääjät vaikeuksissa. (B) Kumpi onnistuu tasaviisikoin? Erikoistilanteissa molemmat vahvoja.(C) Vieraspelaaminen. Kumpikin ollut vahvana kotonaan koko kauden. Kumpi pystyy paremmin vastustajan \"luolassa\".
<BR>
<BR>
 

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Laitanpa sitten minäkin vielä mutu-arvion: loppuotteluun mestismestaruudesta etenevät TuTo ja Jukurit.
 

Mirko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, EtPo, Virkiä, SR-Team
Olenpa minä nyt realistinen
<BR>
<BR>TuTo-Sport 1-3
<BR>
<BR>Sport on pleijari joukkue isolla PEELLÄ. Tuto pelannut koko kauden heikosti sporttia vastaan ja sportin pelitapa sopii hyvin tutoa vastaan. Tuto ratkaisupelaajat ovat olleet hukassa esim. Hannus ja Forssell ovat olleet varjoja runkosarjasta. Lönnberg on näyttänyt mihin hän pystyy ja Lönä sekä kentille paluun \"moottorikelkkaretkellä sattuneen farkut jalassa moottorikelkalla 10 asteen pakkasessa seuranneen \"paikkojen\" jäätyminen- diagnoosina, takia poissa ollut numero 45 tekee paluun kehiin.
<BR>
<BR>Jukurit-Hermes 3-1
<BR>
<BR>Hermes nojaa rajusti Juuso Riksmanniin joka on tunnettu diagnoosista nimeltä \"kun tärkeät pelit tulevat, niin minusta tulee Husqvarnan imuri\" ja se ratkaisee sarjan.
<BR>loppu järjestys
<BR>
<BR>Sport
<BR>Jukurit
<BR>Tuto
<BR>Hermes
<BR>
<BR> [addsig]
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jukurit-Hermes 3-1
<BR>TuTo-Sport 3-1
<BR>
<BR>Eli Jukurit puolustaa Itä-Suomea länsirannikkoa vastaan ja veikkaanpa että loppuottelussa Jukurit voittaa TuTon otteluvoitoin 3-2.
<BR>
<BR>Onnea Jukureille!
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hermes siis asettuu nyt Jukureita vastaan välierissä. Itse en ennakkoon kuitenkaan pitänyt Hermestä kovin vaarallisena vastustajana pleijareissa, verrattuna vaikka Diskokseen. Nyt kun Diskos kuitenkin on kaatunut, niin uskon myös Hermeksen olevan ohitettavissa. Tietenkin Hermes on parantanut pelejään ja KJT ei päässyt yllättämään kertaakaan. Lisäksi Mestiksen ehdottomasti parhaan maalivahdin ansiosta on puolustus ollut varsin tiivis.
<BR>Haluaisin nyt kuitenkin perustella, et miks Jukureilla pitäis olla voiton avaimet Hermestä vastaan välierissä.
<BR>Joukkueiden kohtaamiset runkosarjassa päättyivät seuraavasti:
<BR>Ensimmäisen kohtaamisen Kokkolassa Hermes vei 2-0, mutta radiosta kuulemani ja paikalla olleiden kommenteiden perusteella Jukurit hallitsi peliä, mutta maalinteko kangerteli. Alkukaudesta Jukureiden ylivoimapeli oli lähes tervanjuontia ja usein katsomossa leikilläni toivoin vaikka ennemmin peliä tasaviisikoin, kuin ylivoimaa. Liekö myös pitkä matka ollut tottumattomille vielä alkuun liikaa. Torjunnat: Riksman 46, Leinonen 22.
<BR>Toinen kohtaaminen Mikkelissä sit oli todellista Jukureiden näytöstä. 9-0 numerot ei varmaan jätä mitään epäselvyyksiä. Ottelu meni lisäksi molemmilta jäähyilyks (Jukurit 8x2min, Hermes 10x2min). Torjunnat Riksman 25 (pois 6-0) Hietala 11, Leinonen 19.
<BR>Kolmas kohtaaminen oli kuin toisinta ensimmäisestä. Hermes voitti jälleen niukasti 3-2. Ottelu oli kuuleman mukaan jälleen Jukureiden hallintaa, mutta Riksman hoiteli tonttinsa mallikkaasti Jukureiden epäonnen vieraspeleissä saadessa jatkoa. Torjunnat: Riksman 48, Leinonen 26.
<BR>Neljäs peli Mikkelissä oli alusta alkaen täydellistä Jukureiden hallintaa. Eka erän torjunnat 4-18 kertovat kaiken. Muistaakseni toisessa erässä Hermes sai hieman hidastettua Jukureiden vauhtia, mutta pystyi tekemään vain muutaman harppuunahyökkäyksen. Maalin Hermes sai joka erässä ja voitti ottelun 0-3. Muistan vielä ottelun jälkeen valmentaja Juha Pajuojan kommentoineen peliään: \"teimme maalin niistä paikoista mitä meillä oli. Ei tällaista peliä joka päivä pelata\". Riksman oli kuin muuri, mut totuushan oli myös että valtaisa osa Jukureiden laukauksista tuli surkeista sektoreista ja Riksmanista ehkä vähän turhaan tehtiin sankari. Torjunnat: Riksman 52, Leinonen 13!!
<BR>Jos jätetään se toinen ottelu pois laskuista, jossa Riksmanille tais sattua vähän huono päivä.. Niin kolmesta pelistä 146 torjuntaa ja 2 päästettyä maalia on huima suoritus, torjuntaprosentti 98,65!!!
<BR>Mielestäni näiden otteluiden perusteella Hermeksen peli on paljolti perustunut tarkkaan puolustuspelaamiseen, josta tuloksena oli myös runkosarjassa toiseksi vähiten päästettyjä maaleja. Ei se Riksmankaan kuitenkaan mikään ohittamaton ole ja senhän mm. KJT osoitti eilen (5 maalia). Joten uskon Jukureideilla olevan varsin hyvät saumat, ainakin niukkaan voittoon. Myös Kokkolan ja Mikkelin pitkä välimatka vaikuttaa varmaan jonkin verran ja tässähän Jukureilla on etu, kotietu.
<BR>Totuus on kuitenkin se, että Hermes oli Jukureita parempi runkosarjassa, mut playoffit on oma sarjansa ja päivän henkinen vire on usein ratkaisevassa asemassa. Jos Jukurit pystyy kotonaan pelaamaan omaa peliään ja venymään Kokkolassa voittoon, niin kolme peliä voi riittää. Ihmeenä en kuitenkaan pitäis vaikka Hermes veisi ottelusarjan, tietysti se harmittais.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ja vielä veikkaukset ottelusarjoista Jukurit-Hermes 3-0, TuTo-Sport 1-3.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Riksman tärkeissä peleissä \"imuri\"? Hei, katsokaapas Vaasassa, miten Riksman on pelannut tiukoissa peleissä ja verratkaa Juuson otteita Härköseen...! Jos Härkönen joutuu paineen alle, mitä K-Vantaa-peleissä ei tapahtunut, on hän selvästi Riksmania huonompi. Maalivahtivertailussa Mestiksen neljän sakkiin menneistä järjestys on selvä: 1) Hermes (Riksman sarjan ykkösveskari)
<BR>2) Jukurit
<BR>3) Sport (Laaksoharju nostaa TuTon ohi)
<BR>4) TuTo (ykkössuosikin heikko osa-alue)
<BR>
<BR>Veikkaus: Jukurit-Hermes -otteluparin voittaja vie koko homman!
 

TeeVee

Jäsen
Jukurit finaaliin voitoin 3-0.
<BR>TuTo finaaliin voitoin 3-1.[addsig]
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Aivan samaa mieltä kuin Stomper.
<BR>
<BR>Loppujärjestys:
<BR>1.Hermes(semmonen draivi päällä että!!!!)
<BR>2.TuTo
<BR>3.Jukurit
<BR>4.Sport(veskarit ja pakit ei samaa kategoria kuin muilla)
 

Afan

Jäsen
TUTO-SPORT
<BR>Vastakkain ne kaksi joukkuetta, joita ennen kauden alkua veikkasin suurimmiksi suosikeiksi.
<BR>
<BR>TuTon on peli on tökkinyt runkosarjan viimeisestä neljänneksestä lähtien, ja Ahmoja vastaan vain maaliraudat pelastivat turkulaiset jatkoajoilta niin toisen kuin kolmannenkin ottelun viime sekunneilla. Peli kyllä pyörii ihan mukavasti, mutta terävyys hyökkäyksistä puuttuu. Toki Ahmat paransi puolustustaan paljonkin sarjan loppua kohti, mutta niissä kahdessa runkosarjan Hyvinkään kohtaamisessa, jolloin Vesa Lehtonen oli vielä kokoonpanossa, TuTon hyökkäys oli selvästi vaarallisempi.
<BR>
<BR>Maalivahtipeli TuTolla on koko sarjan huonointa.
<BR>
<BR>Sport on osoitti runkosarjan vieraskammon johtuneen motivaation puuttesta, ja puolusti Vantaan nurin vieraspeleissä. Kotonaanhan Sport on aivan ylivoimainen viime aikoina, joten siinä on TuTolle pähkinä purtavaksi.
<BR>
<BR>Tasainen, vaikeasti ennustettava ottelupari, mutta ennustan TuTon venyvän jatkoon voitoin 3-2.
<BR>
<BR>JUKURIT-HERMES
<BR>Tasainen pari tämäkin, mutta suosikki kuitenkin helppo nimetä: Jukurit.
<BR>
<BR>Jukurit on joukkueista astetta parempi, ja kotietu on tässä otteluparissa melko suuri, sillä Hermes ei kuulu sarjan parhaisiin vierasjoukkueisiin. Vaikka Hermes puolustaisi Riksmanin johdolla tuon tarvittavan yhden vierasvoiton, on Jukureilla täysi mahdollisuus voittaa Kokkolassa.
<BR>
<BR>Suurin ero joukkueiden välillä on hyökkäyspäässä, jossa Jukurit on selvästi vastustajaansa edellä.
<BR>
<BR>Arvio: Jukurit jatkoon voitoin 3-1, ja sitä kautta myös Mestiksen mestaruuteen.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
<BR>Tiukaksi menee, mutta veikkaanpa seuraavaa:
<BR>
<BR>Tuto-Sport 3-2
<BR>Jukurit-Hermes 3-2
<BR>
<BR>Finaalissa kotietu ratkaisee, joten Kupittaalla juhlat 7.4.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Hiukan kyllä ihmetyttää tuo TuTon lähes luokaton maalivahtipeli, ainakin torjuntaprosenttien perusteella. Jos joukkue mestaruuden haluaa voittaa, pitäisi senkin osa-alueen pikkuhiljaa parantua.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
<BR>On totta, että Timo Kinnusen torjuntaprosentit eivät päätä huimaa, mutta ei hän kuitenkaan missää tapauksessa luokaton ole. Ilman häntä olisi TuTo joutunut vielä Hyvinkäälle.
<BR>
<BR>Lienee vaikeata, kun monissa otteluissa torjuttavaa tulee vain 15-20 kutia, monet niistä vaarallisia vastahyökkäyksiä, kun TuTon pakit innostuvat liikaa hyökkäämään.
<BR>
<BR>Toki Kinnusen on nostettava tasoaan, jotta Mestiksen voitto Tutolle napsahtaa. Luulen tämän olevan kuitenkin täysin mahdollista, hän on hyvin lahjakas ja vireen osuessa kohdalleen todellinen muuri.
<BR>
<BR>Tutolla on hyvin laaja materiaali, kunhan kuumetauti nyt saadaan talttumaan. Jarkko Immonen on kiitettävästi noussut esiin Vesa Lehtosen loukkaannuttua, ja Tuomas Jalavalle on tidossa monta namupaikkaa. Tästä nähtiin esimerrkkejä viimeisessä Ahmat-pelissä, kun kaksikko ratkaisi ottelun.
 

Mirko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, EtPo, Virkiä, SR-Team
sportin Härkösellä on sama ongelma kuin TuTon kinnusella. Minusta tästä sarjasta tulee todella jännä koska molemmat joukkueet pelaavat nättiä ja rohkeaa hyökkäys peliä, sen lisäksi molemmat tiedetään hyvinä Pleijari joukkueena, silti nostaisin kotiedeun vuoksi Tuton pieneksi suosikiksi mutta sportin vieraspelit tuntuvat vihdoin kulkevan ja uskon että sarja ratkeaa \"päivän kuntoon\".[addsig]
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös