Shut down - Ahmojen keskustelualue kiinni

  • 927
  • 2

MM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
Ennakkovaroituksetta on käynyt s.e. Ahmojen sivuston mielipideosaston on suljettu. Asiaa ei selitellä tarkemmin kuin toteamalla: \"jatkosta tiedotetaan...\"
<BR>
<BR>Olisi mukava tietää, miksei keskustelua alueella enää käydä? Oliko keskustelu niin ala-arvoista vai haluaako ylläpito vapaalle?
 

Lada

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Joo...on se kumma, kun yllättäen palsta suljetaan. Missäköhän Ahmojen kannattajat nyt voi vaihtaa kommentteja, kun tänne Jatkoajan siuille ei ole vielä kovin moni rekisteröitynyt <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_frown.gif"> ?
 

Afan

Jäsen
Kyllähän tuo tosiaan aikamoinen yllätys oli. WebMaster Pikkarainenhan voisi tällä palstalla kertoa, missä oikein mennään, kun kerran on itsekin tänne ennättänyt rekisteröityä.
<BR>
<BR>Totisesti toivon mielipidepalstan palaavan käyttöön ja mahdollisimman pian, viimeistään ennen uuden kauden alkua. Palsta on ollut kuitenkin Ahmojen sivuston suosituin osa, ja loppukauden menestyksen myötä ehkä vilkkaammassa käytössä kuin koskaan. Pelkästään FPS:n ja Ahmojen kohtaaminen ehti poikia sellaiset kuutisenkymmentä viestiä.
<BR>
<BR>Kirjoitusten taso tai asiallisuus ei välttämättä aina ollut kovin hyvä, mutta runsaasti mahtui joukkoon hyviä kirjoituksia ja mielenkiintoista keskustelua. Etenkin Pikkaraisen omat ei-niin-viralliset tiedotukset joukkueesta olivat kiinnostavaa luettavaa.
<BR>
<BR>Yksi mahdollisuus asiattomien kirjoitusten ehkäisyyn olisi käyttäjien rekisteröityminen, mutta toivon, että siihen ei jouduttaisi turvautumaan palstan palatessa (tähän on uskottava). Kuten Pikkarainen muistaakseni itsekin totesi, tuolloin olisi vaara, että palstasta tuli turhan kliininen.
<BR>
<BR>Ahmojen aktiivisena kannattajana ja suljetun palstan vakituisena kirjoittajana \"kotipalstan\" menetys tuntuu, joten hyvin mielelläni lukisin muitakin uutisia palstan tulevaisuudesta kuin tuon \"jatkosta tiedotetaan.\" Ja perustelut \"hyllytykselle\".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös