Jukurit - Diskos

  • Viestiketjun aloittaja mikkovan
  • Alkaa
  • 2 061
  • 13
M

mikkovan

Aika tahkomista taitaa olla mikkelissä pelikellossa jo 98 minuuttia! Meneeköhän maaginen sata rikki??
<BR>Yleisöäkin näyttää olevan ihan mukavasti(2612).
<BR>Tsemppiä kummallekkin joukkueella, paras voittakoon! <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR>Terveisin
<BR>ensi kautta odotteleva <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_confused.gif">
<BR>mikkovan
<BR>
 

jaedhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Diskos taistelee vaikka Sinikunnas lensikin pihalle. Mikä mahtoi olla syy? Loppuikohan vain kunto? Muistaako kukaan mikä on pisin jatkoaikapeli Suomessa? Ainakin Kärpät tahkosi jokunen vuosi sitten tosi pitkän pleijari pelin.[addsig]
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Noh, mikkeliläiset näkevät jääkiekkoa koko rahan edestä. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> Olen jo pitkään halunnut kokea ottelun katsojana, joka kestää ihan tolkuttoman kauan. Vähän tyyliin se yksi toissa kesän Stanley Cup-finaali. Kello taisi olla paikallista aikaa jotain 01.30 kun ottelu loppui. Mutta telekkarista se tuli kokonaan katsottua, alkoi muistaakseni kolmelta ja loppui vähän ennen yhdeksää.
<BR>
<BR>Hyvä jätkät! Vielä kun tunnin tahkoatte, pääsette samoihin lukuihin.
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Sinikunnas sai hermoromahduksen.
<BR>Äijä otti kauheet pultit ja huuti tuomarille ja tökki linjamiehiä.
<BR>
<BR>Poistuessaan Kalevankankaan hornankattilasta näytti vielä p..... !!
<BR>
<BR>Että niin kypsä pelimies.
 

Vesku

Jäsen
14 sekunnin päähän jäi ennätys.
<BR>
<BR>Keväällä 1998 Kärpät-Hermes venyi aikaan 106.30, kunnes Matthew Robbins ratkaisi.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
TAistelu taukosi. Onnea Jukureille, ja nyt toivotaan että Jykylän seura pysyy tolpillaan. Lienee kuitenkin ollut huima vääntö..
 

jaedhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Sepä mielenkiintoista tiedettiinköhän tuo ennätys Mikkelissä. Esim. hehkuttiko kenttäkuulutus erätauoilla? Ihmetyttää vain tuo Pasi Sinikunnaksen käytös kauden tärkeimmässä matsissa. Tais ura loppuu Mikkeliin.
<BR>
<BR>
<BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: jaedhi 2001-03-14 23:10 ]</font>
<BR>
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: jaedhi 2001-03-14 23:11 ]</font>
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Taisto oli tiukka.
<BR>pari huomiota <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_biggrin.gif">iskos oli pakkovoiton edessä ja se näkyi peliotteissa.Jukurit taas lähti aivan liian löysästi peliin.Ei yhden maalin jälkeen voi alkaa varmistella voittoa.!!
<BR>
<BR>Jukurit ei saanut omaa peliä enää pyörimään pelin edetessä ja Diskos kyllä kehitti hyviä myllytyksiä.
<BR>
<BR>Dise sortui jäähyilyyn ja kokeneet pelimiehet todella hölmöihin jäähyihin.
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Älkää nyt Pasia haukkuko. Minusta on vain hyvä, että tästäkin sarjasta löytyy vielä jotain väriä... <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: teemu 2001-03-14 23:18 ]</font>
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Katsoin peliä 5 erää jonka jälkeen siirryin saunaan lepuuttamaan hermoja jotka olivat aika tiukalla peliä katsoessa.<IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_wink.gif">
 

teemu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Heh, kerkesit siis lukea sen viestin. Minä kun tulin katumapäälle (jostain syystä kysymys tuntui tyhmältä) jälkeenpäin, ja poistin sen. Editointi on hauska ominaisuus. Jos muut vaikkapa tyrmää näkemyksesi täysin, voit aina vetää mielipiteesi pois markkinoilta. <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif">
 

TeeVee

Jäsen
Itsekin olin katsomassa.
<BR>
<BR>Hiton hyvä peli, maalivahdit olivat huippuvireessä. Diskoksen molari Kujala otti monta näyttävää koppia, vaikka mikkeliläisyleisö välillä äijää melko äänekkäästi hiillostikin. Toinen vihellyksen kohde oli Mikko Inkinen, joka oli kuulemma välttynyt pelikiellolta pleijareiden ekassa pelissä, kun hän oli taklannut kyynärpäällä Jukuripakki Tommi Kovasta.
<BR>
<BR>Diskoksella oli hermot lähes koko pelin kireällä (kuten Sinikunnaksella) joka suihkuun joutuessaan lähetti lentosuukkoja ja näytti p......ään yleisölle ja tuomareille.
<BR>
<BR>2. ja 3. jatkoerässä pelaajat olivat melko puhki ja kädet puristivat entistä kovempaa mailaa. Yli 2600 päinen yleisökin alkoi pikkuhiljaa kaikota pelin venyessä iltakymmenen paremmalle puolelle. Aaltojakin yritettiin tehdä cheerleadereiden (joiden Millie-sukkahousut kestivät pelin loppuun asti, selostajan vakiokommentti) toimesta, kaksi kertaa täydellisesti onnistuen.
<BR>
<BR>Maaleista sen verran, että Antti Laakso teki 1-0 maalin kahvittamalla koko Diskos-puolustuksen. 1-1 maali meni multa täysin ohi. Diskos sai kiekon toistamiseen ohi hyvin pelanneen Tero Leinosen, mutta maalia ei hyväksytty, sillä tuomari oli jo viheltänyt pelin poikki. Voittomaali syntyi Disen maalin edessä olleen hässäkän jälkeen, voittomaalin teki JYP:stä kesken kauden Mikkeliin jääaikaa hakemaan tullut Jarno Tiilikainen playoffien tehomiehen Petri Lehtosen syötöstä.
<BR>
<BR>Diskoksen kesälomalle saattelivat kentälle heitetyt rantapallot. Kello oli suunnilleen 22.50 kun ratkaisumaali syntyi ja peli loppui.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: TeeVee 2001-03-15 18:41 ]</font>
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös