Ässien jatko- ja uudet sopimukset 2006–2007

  • 458 858
  • 1 852
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
jupster kirjoitti:
Jokeri puolella cobol tiesi kertoa, että Virmanen on ollut kovasti yhteydessä Nickersoniin.

Melko tavalla yhdentekevää kuinka taajaan Virmanen Nickersonille soittelee, kun Matt ei kuitenkaan itse pääse tuota tämän kauden pelipaikkaansa päättämään. Ja kun miehellä alkaa Dallas-sopimuksensa viimeinen vuosi, niin lienee melkoisen varmaa, että hänen kykynsä katsastetaan nyt Amerikassa. Jos hänet taas olisi jo jotenkin kyvyttömäksi todettu, niin eiköhän poika silloin siirry heti olkapäävammasta toivuttuaan jonkun kaupan yhteydessä toiseen NHL-organisaatioon onneaan kokeilemaan.

Jos sellainen tilanne tulisi, että Dallasille olisi yhdentekevää missä Nickerson pelailee sopimuksensa loppuajan, niin väitän Ässien kykenevän halutessaan helposti estämään pojan pestin Helsinkiin. Ässät on ollut niin kiltti ja kuuliainen kaveri, että tällaisessa marginaalitapauksessa Dallas kuuntelisi padan tirinää. Noh, luultavasti Ässissä ollaan sen verran herrasmiehiä, ettei moiseen estopeliin lähdettäisi, vaikka mahdollisuus olisikin.

Joka tapauksessa aika epätodennäköistä, että Nickerson alkavalla kaudella Suomessa pelaisi. Vuoden päästä voi toki olla toisin.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
TosiFani kirjoitti:
No, onneksi joukkueemme on todellisuudessa kovempi kuin viime vuonna, tutki joukkuetta ajatuksella.

Joo, tai vähintäänkin yhtä kova. Tämä tahtoo monilta unohtua, kun ollaan jo ehditty kuolata Fistricien ja Rahikaisten perään, ja unelmoitu liigan ylivoimaisesti kovimman joukkueen tittelistä.

Itsekin ihan mielelläni näkisin vielä jonkun lisävahvistuksen Ässien fyysiselle osastolle (esim. Nickersonin paluu), mutta tosiasiassahan joukkueesta lähti todella kovista pelaajista vain Nickerson, sekä jossain määrin kovista Komarov, Kiilholma ja Pentikäinen (Kaipainen taas on lähinnä ärsyttävä, ei niinkään kova). Kovuuden mittana tässä on siis käytetty taklausten määrää ja -kovuutta, vääntövoimaa, sekä tappeluita.

Crombeen on sekä tappelu- että taklauskovuudeltaan Nickersonia edellä, ja Komarov korvautuu enemmän kuin hyvin, jos Taskulle annetaan enemmän peliaikaa. Tuskin se Naurovkaan merkittävästi Kiilholmaa pehmeämpi pelaaja on, ja Sammalkankaalla sentään on edes muutama merkintä fight cardissaan, toisin kuin Atella (yksi nyhjäys Holman kanssa). Lisäksi mm. Joensuun fyysinen kehitys lisää osaltaan joukkuekovuutta.

Se, missä ollaan jonkin verran pakkasen puolella viime kauteen nähden, on yleinen ärsyttävyys ja "hulluus". Kaipainen, Rautee ja Komarov jättävät ärsyttävyyden osalta isohkon aukon täytettäväksi, kun taas Nickerson ja tietyltä osin myös Komarov edustavat sitä "hulluutta" vähän paremmin kuin korvaajansa. No onhan tuo tietysti pieni puute Ässien pelissä verrattuna viime kauteen, mutta luulisin että sitä yleistä hälinää ja pienempiä nokkapokkia, joita Komarovin ja Kaipaisen kaltaiset kaverit toisivat ärsyttävyydellään, syntyy edelleen ihan riittävästi kunhan taklauksia viljellään tarpeeksi ahkerasti ja molempien maalien edustoilla taistellaan tosissaan.
 
Kausiketjut laitetaan lukkoon perinteitä noudattaen. Tästä lähtien kirjoittajien toivotaan avaavan rohkeasti uusia ketjuja jotta megaketjuilta vältyttäisiin. Jokaisen kirjoittajan tulisi muistaa että yhdestä aiheesta tulisi puhua vain yhdessä ketjussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös