Siirtoajan umpeutumisen vaikutus Suomi-sarjan Etelä-lohkoon

  • 1 656
  • 6

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Kertokaapas Suomi-sarjan etelälohkon seuraajat, vieläkö joukkueissa tapahtui muutoksia viimeisinä siirtopäivinä. HeKissä ainakin jatkavat kesken kauden tulleista Mestis-avuista Stefanski, Makkonen ja Kaskinen. Sinkkosesta en ole varma, ei ollut eilen kokoonpanossa, joten on kai loukkaantunut tai lähtenyt pois.

Mikä on KOO-VEE:n tilanne? Eilisessä pelissä oli uutena vahvistuksena Karri Takko, mutta missä olivat Numminen, Nippala ym. "tähdet", jotka vielä kauden alussa pelasivat siellä. Ovatko ne lähteneet jo aikaisemmin pois? Nyt tähtiosaston ainoa edustaja taisi olla Riku Niemelä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
AaKoon Ville Malm (mv) siirtyi KooKooseen.
Toiseen suuntaan ei tainnut mennä ketään.

Joks alkaa karsinnat pelottaa, vai?
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Ai että alkaako? 11 peräkkäisen tappion jälkeen ei hirveän turvallinen olo ole...

Toinen syy, miksi kyselen on noiden viimeisten play-off -paikkojen jako. Jos vaikka EPS olisi kupattu tyhjiin, niin HeKillä olisi paremmat saumat neljän joukkoon... Mutta turha toivo taitaa olla, EPS:hän haluaa Mestikseen. Ja niin vissiin KOO-VEEkin ja Sapko...

Pelottaa.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Kauheasti ei ole tuota Suomi-sarjaa tullut seurattua, mutta hiukan tuntuu, että EPS:ää tosiaan on kupattu, koska aika ailahtelevia noiden Espoolaisten otteet on tainneet olla sitten alkukauden.

Jos en pahasti veikkaa pieleen ja jos ei suurempia yllätyksiä tapahdu tullee karsintasarjaan Suomi-sarjan kuumimmat joukkueet KooVee ja Sapko Diskoksen ja ilmeisesti UJK:n kavereiksi.

No ainakin UJK:n Jari Hyvärisellä on jo kokemusta noista karsintapeleistä, sillä viime vuonnahan hän tahkosi noita pelejä vielä KooKoon pelipaidassa.
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Ukissa karsitaan taas melkoisella todennäköisyydellä ja ekaa kertaa MINUA EI PELOTA!

Tämä johtuu siitä, että viiden vuoden piinan jälkeen olen kyennyt ottamaan annoksen ironista etäisyyttä niin Jää-Kotkiin kuin koko Mestikseenkin. Sarja ei ole kunnossa suljetun liigan jäljiltä ja tämä on tehnyt henkisen etäisyydenoton mahdolliseksi!

Kellekään en toivo samanlaista kohtaloa, kuin mitä "tosikotkafanit" ovat runkosarjojen osalta saaneet kuusi kautta kestää. Aina pyöritään karsintaviivan tuntumassa ja useimmiten alapuolella.
Sen sijaan karsintojen osalta viime vuosi vaikutti tätä pahemmalta. Diskos ei ole viimevuotisen KooKoon veroinen ja jotenkin KooVee ja SaPKo eivät tuntuisi niin pahalta parilta kuin vuoden takaiset KalPa ja EPS.

Katsotaan, jos fanaattinen kannattaja herää minussa karsintasarjan lähestyessä - vaikeaa se kyllä on, koska Ukissa henki on nyt jokseenkin down, joukkue on yhä enemmän muukalaislegioona ja yleisömäärät ovat tippuneet. Kukin valmentaja on messias aluksi ja vuoden päästä häipyy vähin äänin, viimeksi nyt vuodentakainen sankari Koivisto.
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Valitettavasti taitaa "zeitgeist" olla niin, että tällä kaudella joukkue todella putoaa sarjaa alemmaksi. Jotenkin ennusmerkit ovat sellaiset.
Jos niin tapahtuu, täytyy tehdä syvällisempi analyysi palstalle aiheesta.
Nyt seura on herännyt kohentamaan joukkueen tilannetta junioritoimintaa kehittämällä. Väkisinkin tulee mieleen, että tehdäänkö se muutama vuosi liian myöhään - nyt kun peli on melkein menetetty.
No, toisaalta tähän on tottunut, mutta kyllä sekin on totta, että meikäläiseltäkin maku tähän touhuun on hieman mennyt. Mutta minkäs teet kun on takana pieni talousalue ja vähän rahaa.
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee

koovee.tripod.com

Koovee vahvistui jo mainitulla Karri Takolla, tällä kaudella pelannut FPS:ssä ja Ilveksessä. Takkoa tärkeämpi vahvistus oli kuitenkin viime kauden paras pelaaja ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa torjunut Jere Myllyniemi. Vesa Välimäki on kyllä pelannut maalissa hyvin, ei valittamista.

Joulukuussa Kooveeseen liittyi kaksi latvialaista puolustajaa, joten puolustus on mielestäni aikasen hyvä kun muistaa vielä Jari Harjumäen ja Kimmo Liskon.

Teemu Numminen, Jose Nippala, Sami Järvenpää, Riku Niemelä, Tomi Ristonpoika Siltanen ovat joukkueessa kaikki. Työkiireiltään kaikki eivät kuitenkaan joka vieraspelissä ole mukana.

Seuran virallinen tavoite on nousu ja näköjään siihen tällä kertaa on satsattukin

suomisarja keskustelua lisää:

http://pub94.ezboard.com/bkooveekeskustelu
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös