Diskos + Jokipo + muut?

  • 1 185
  • 11
Suosikkijoukkue
Liverpool, ManU, Real Madrid...kaikki parhaat
Diskos hakee yrityssaneraukseen?
<BR>Jokipo konkurssiin?
<BR>Mikähän tilanne on muilla joukkueilla?
<BR>
<BR>Jukurit ja TuTo lienevät kuivilla noin taloudellisestikin.
<BR>
<BR>Mitkähän joukkueet loppujen lopuksi pelaavat ensi kauden Mestistä? ja onkohan enää sellaista sarjatasoa olemassakaan ensi kaudella?
<BR>
<BR>Kysymyksiä paljon ja vastauksia lienee vähän tähän aikaan vuodesta, mutta kertokaa faktoja ja \"huhuja\", jotta pysytään ajantasalla näissäkin asioissa.
<BR>
<BR>toivoo Tilastomies
<BR>
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Ymmärrykseni mukaan Hermeksen maksusuunnitelmat eivät pidä ja hallivuokria on maksamatta, Sportilla on edelleen jonkin verran ongelmia, Ahmoilla on rahat kohtuullisen loppu, Kookoon johto tarinoi kypsyneenä suljettuun liigaan ja yleisön häviämiseen.. joten puolenkymmentä potentiaalisesti liipasimella oleva joukkuetta on. Ei näytä Mestiksen tulevaisuus hyvältä.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
www.kokkolanet.comin viime viikon tiistain uutisissa oli seuraavaa: \"Kokkolan kaupunginhallitus käsitteli jälleen kerran Hermeksen jäähallimaksuja. Kaupunki päätyi Hermeksen esityksen mukaisesti siirtämään vanhojen velkojen maksua seuraavalle pelikaudelle. Sen sijaan tämän kauden hallimaksut on maksettava kahden viikon maksuajalla. Hermes lyhensi viime kaudella velkojaan kaupungille enemmän kuin maksuohjelmassa oli sovittu, tällä hetkellä keskitytään verovelkojen lyhentämiseen. Vanhoja rästejä siirtyy 65 000 markkaa ensi kaudelle jo sovitun 100 000 markan lisäksi.
<BR>Seuran verovelka on 350 000 markkaa, se täytyy hoitaa sopimuksen mukaan tämä ja ensi kauden aikana. Tämän kauden lopussa velka kaupungille on 160 000 markkaa.(av)\" Eli lyhyt laskusuoritus antaa Hermeksen velan määräksi noin puoli miljoonaa. Velkaa on aktiivisesti ja ansiokkaasti lyhennetty viimeisen kahden vuoden aikana, puheenjohtaja Juha Ritamäen mukaan alkuvaiheessa tingittiin jopa vessapaperin ostamisesta seuran toimistoon. Pahimmillaan velkaa oli kolmisen vuotta sitten pitkästi yli miljoona markkaa. Kokkolassa suunta on oikea, eikä mitään uhkaa ole, etteikö Hermes pelaisi Mestistä myös ensi kaudella!
<BR>
<BR>
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Mutta Keski-Pohjanmaan uutiset olivat viime viikolla (ei nettiversiossa) kertoneet aivan toista, ja paljon synkempää. En omista lehteä, joten en voi referoida.
 

Mirko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, EtPo, Virkiä, SR-Team
Sportin tilanne ei ole nyt enää mikään hirveän paha. Muuten sellainen fakta että Sportin velat eivät ole ylittäneet koskaan Hermeksen velkoja. joku Hermeksen\"johtohenkilö\" sanoi näin radio kokkolassa kuulemma. siis ei sanonut että noin mutta sanoi kuinka paljon heillä on ollut tällä kaudella velkaa ja kun vertaa sitä sportin 3,6 miljoonaan niin se ero oli kohtalainen. Siis hermes ei ole pelkästään \"auki\" jäähallivuokrista ja suurin velkoja oli jonkun mukaan joku pankki. Onnea Hermekselle Play-offseissa!!! siis tuo oli vilpitöntä! [addsig]
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jukureiden osalta voin kertoa että velat on maksettu ja vuoden alusta alkaen kaikki tuotto on ollut plussaa.
<BR>
<BR>Katsoja keskiarvo 1300 ja lipun hinta 50,-
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Hermeksellä on tällä hetkellä velkaa 500.000 mk. DAF: ei Diskoksen tilanne yhtään parempi ole. kuulin huhun et siel olis yli miljonan markan velat mut se on vain huhu.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Tuosta Hermeksen tilanteesta vielä... Seuralla oli pahimmillaan velkaa noin pari vuotta sitten tuollaiset 1,6 miljoonaa markkaa - kahden vuoden aikana se on pudonnut noin 700.000 markkaan (tämän hetkinen tilanne). Viime vuonna Hermes keskittyi lyhentämään hallivuokrista kertynyttä velkaa Kokkolan kaupungille, sitä lyhennettiin jopa enemmän kuin mitä kaupungin kanssa sovittiin. Tällä kaudella hallirästejä ei tule lisää. Tämän kauden aikana on keskitytty veroasioista huolehtimiseen. Kyse on siis lähinnä asioiden laittamisesta tärkeysjärjestykseen: verottajalle on pystytty todistamaan, että Hermes haluaa ja kykenee hoitamaan maksut ajantasalle. Tällä tilikaudella seura on tammikuun loppuun mennessä tehnyt voittoa 162.000 markkaa, joka ei tietenkään ole sukanvarressa vaan sillä on hoidettu vanhoja velvoitteita... Kokkolassa taloustilanne on hallinnassa ja suunta selvästi parempaan. Väittäisin, että Hermeksessä talousasiat on Mestiksen ehdottomasti parhaimmasta päästä! En tiedä, mistä nämä synkät Hermes-näkymät putkahtavat esiin. Kyllä esim. Vaasassa täytyisi keskittää voimavarat omien ongelmien selvittämiseen. Sportin tilanne taloudellisesti on varmasti huonompi kuin Hermeksen. Kokkolassa talouden kylmiin faktoihin herättiin jo kaksi vuotta sitten, joten laivasta on äyskäröity jo melkoisesti vettä pois... Toivottavasti Vaasassa saadaan asiat myös kuntoon, koska paikallispelit ovat kaikesta huolimatta todellisia herkkupaloja. Jäädään jännityksellä odottamaan, saataisiinko niitä tämän kauden Mestis-finaaleissa...? Tiukkaa tosin on, mutta kyllä nelikosta TuTo-Jukurit-Hermes-Sport mikä tahansa ryhmä pystyy onnistuessaan pokkaamaan pystin itselleen. Menestystä Sportille jatkopeleihin!
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Älkää nyt hyvät ihmiset käsittäkö väärin. Itselläni ei ole mitään tavoitetta, niinkuin ilmeisesti joillain on/näin tulkitaan, osoittaa, että jollain menee vielä huonommin. Olenpahan lähinnä yleismaailmallisen kypsynyt näiden seurojen talousvaikeuksiin. Herpan 500000 mk ei ilmeisestikään pidä paikkaansa, Disen miljoona varmasti voi pitääkin. Mutta ei tässä nyt kannata kinastella jengien välisillä veloilla \"hähää, teilläpä menee vielä huonommin\" vaan enemmänkin herättää aitoa keskustelua siitä, pysyvätkö monetkaan seurat pystyssä. Hermeksen tilanne on paha, siinä missä Diskoksenkin tai muutaman muun. Mites niille Jokipojille muuten kävi?
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Hei, DAF. Perustelepa nyt miksi Hermeksen tilanne on \"paha\". Jos kahden vuoden aikana velka on pudonnut 900.000 markkaa (700.000 markkaan), viime vuoden tilinpäätös oli selvästi plus-merkkinen (=nämä rahat käytettiin vanhojen velkojen lyhentämiseen) ja taloudenpidossa on kaksi vuotta pidetty tiukkaa ja järkevää linjaa (mm. pelaajabudjetti suunnilleen puolittunut), niin miksi tilanne on \"paha\"? Hermes on yksi niistä joukkueista, jotka VARMASTI pelaavat Mestistä myös kaudella 2001-02. Enkä muuten kuvitellutkaan, että kyseessä olisi jokin \"meillä-menee-huonosti-mutta-mitä-siitä-kun-jollakin-toisella-asiat-on-vielä-enemmän-pielessä\"- kilpailu! Pännii vaan tämä Hermeksen vetäminen mukaan tällaisiin spekulaatioihin! Hermeksellä on imua pelaajien keskuudessa ja suht\' hyvä maine, joten kyllä Mestiksen ongelmat löytyy jostain muualta kuin Kokkolasta. Rikkaita ei olla, mutta ei ole konkurssikaan ihan oven takana!
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Tietoni perustuvat Keski-Pohjanmaa-lehteen, muiden seurojen kautta kuultuihin asioihin, ja erääseen, eri syistä enemmän asioista tietävään lähteeseen, joka ei tänne kirjoita, koska ei voi tms. Jos lehdessä julkaistut tiedot siitä, että Hermes on todellakin pettänyt maksusuunnitelmansa aiempien vuosien veloista, ja että tämän vuoden hallivuokria on maksamatta, pitävät paikkansa, on tilanne mielestäni paha. Jolleivät, hyvä Hermekselle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös