C-nuorten SM-sarja 2005–2006

  • 44 130
  • 105

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

Helsingin Jokerit voitti c-nuorten kultaa voittamalla Espoon Bluesin toisessa ottelussa maalein 3-5,ottelu pelattiin Espoon matinkylässä. Ottelu oli hyvä- tasoinen ja vauhdikas vaikka kenttäpelissä Jokerit hallitsi . Blues keskittyi vastaiskuihin sekä Jokerien runsaiden jäähyjen aikana Blues sai painetta Jokeri päähän.

Jokerien joukkue oli fyysisesti voimakkaampi sekä tasaisempi kuin Blues. Varsinkin Lari Arima taklaili usein Bluesin pelaajia ja oli muutenkin positiivinen yllätys ainakin minulle.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Jokerit nousi kaikkien aikojen menestyksekkäimmäksi C-junioriseuraksi kuudennella mestaruudellaan. Aiemmin se jakoi kärkipaikan Ilveksen ja Tapparan kanssa.

A-, B, D- ja E-junioreissa sekä miehissä ja naisissa mestaruustilaston ykkönen on Ilves.


Jokerit voitti historiansa 21. Suomen mestaruuden, edellä ovat Ilves (67), Tappara (37) ja TPS (23).

Mestaruus oli 50. helsinkiläisseuran voittama mestaruus. Kaupungeista edellä on vain Tampere 114 mestaruudella.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toinen finaali oli tosiaan mielenkiintoista katsottavaa. Hyvä vauhti ja yritys oli päällä. Jokerit oli askeleen edellä käytännössä kaikessa muussa, paitsi asenteessa, jolla Blues taistelikin mukana. Espoolaisilla oli paikkoja kääntää peli itselleen, joskin myös narrit tuhlaili mestoja. Maalinteko olikin molemmille joukkueille yllättävän hankalaa muuhun peliin verrattuna. Molemmat taisivat tehdä ainakin jossain määrin yhdet omat maalit, ja muutkin maalit olivat helpohkon oloisia, mikä tietysti pleijareissa on ihan ymmärrettävääkin. Hyvää viihdettä jokatapauksessa. Ainoa ikävä seikka oli, että Bluesin puolustaja (#3?, Näkyvä?) sai ottelun loppuvaiheilla päähänkohdistuneen taklauksen, joka jäi tuomarilta huomaamatta. Tilanne näytti pahalta, mutta toivottavasti isommalta loukkaantumiselta säästyttiin.

Maalierot ekassa finaalissa ja pronssipelissä oli tosiaan isot, mutta en usko että ovat koko totuus. Ässät sai käsittääkseni B:stä lisää porukkaa. Ja näissä peleissä (erityisesti pronssipelissä) on nähty miehissäkin, miten erot saattavat kasvaa nopeasti pelin "ratkettua".
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
botto kirjoitti:
Veikkaampa, että Jokerit vie tänäkin vuonna. Epäilen, että mikään joukkue pystyy voittamaan tätä porukkaa. Jyp voisi olla haastaja, mutta epäilen. Veikkaampa jopa, että Jokerit eivät häviä yhtään ottelua koko pleijareissa.

Tässä on todellinen asian tuntija. Näinhän kävi !.
 

Hiski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
taitokisailu

13. Hyökkääjä kirjoitti:
Taitava kaverihan se, mutta taitokisaan osallistui todella vähän kovia pelimiehiä. Tosin Rajala olisi voinut voittaa vaikka muutkin "kovat" olisivat olleet mukana.
Rajala ei ollut taitofinaalissa Pohjola-leirillä. Tarkoittaa vain sitä, että pitää tehdä oikein oikeassa paikassa. Parissa viimeisessä Pohjola-leirin pelissä Toni oli omalla tasollaan ja pelasikin aika hyvin. Muuten tuo taitokisan triplailu ja pelissä tekeminen on kaksi eri asiaa. Katsoessani leirin poikien peliä mieleeni tuli ajatus (hypoteesi) että suomalainen jääkiekkolilija pystyisi joskus haastamaan vastustajan muullakin kuin (ÄSSIEN raivolla) asenteella - taidolla?
/hiski
 

tutzba

Jäsen
13. Hyökkääjä kirjoitti:
Uskomaton pelimies hän on ja pomminvarmasti keikkuu myös ensi kauden C-SM:n pistepörssin kärjessä, ellei sitten mene B:hen, johon hän varmasti mahtuisi.

Mikäli Rajalasta on kyse, niin kuulemani mukaan hän on menossa B:hen ensi kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös