Ässät-Blues to 9.3.2006

  • 9 668
  • 82

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tulipahan nähtyä. Sen sijaan tappelua ei nähty, mikä olisikin ollut näin porilaisittain ottelun kohokohta.
Bluesilta kyllä täydellinen vieraspeli, ja ansaitut pisteet. Jos pelataan yksi hyvä erä, se ei riitä. Varsinkaan jos ei tehdä maaleja.

Bluesilta jäi mieleen tietysti Nieminen, sekä mainiosti torjunut Bruckler. Ei mitään haamutorjuntoja, mutta oli itse varmuus. Kaveri kyllä ohjasi puolustusta äänekkäästi, ja yhteispeli pakkien kanssa toimi. Kariya nyt näkyi jo pelkästään kultaisen pottansa ansiosta, mutta on se kaveri vaan huikean vikkelä. Ben-amor ei silmiin montaa kertaa osunut, vaikka yritinkin miestä seurailla tarkasti. Taklauksia odotin jampalta kyllä enemmän, vaisu oli.

Ässistä nyt jäi päällimäiseksi mieleen Pentikäisen surkea peli, ja olisikin kiva kuulla atte33:n kommentit hujopin pelistä. Harmi vaan että kaveri ulostettiin jo. Riksman pomputteli aika pahasti, mutta maalit meni kyllä suurilta osin pakkien piikkiin. Kummastuttaa vaan, ettei Toivola käyttänyt aikalisää missään vaiheessa.

Jokatapauksessa pisteet meni oikeaan osoitteeseen.
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
SuperMario kirjoitti:
Nickerson ei puolestaan yrittänytkään mihinkään kähinöihin mukaan ja syy löytyy varmasti kymppisaldoista. Varoo selvästi, että ei tulisi missanneeksi pleijareiden aloitusta pelikiellon vuoksi.

Eikös nämä tilastot nollaannu pudotuspeleihin lähdettäessä? Voin olla väärässäkin, mutta tuommoisen olen muistaakseni kuullut joskus.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ässien kotisivuilla Pataradio, josta löytyy ottelun lehdistötilaisuus eli Heikkilän ja Toivolan mietteet. Anteeksi vaan, mutta...vittuako sitä kyselemään valmentajalta jotain sijoituskyttäilyistä tai sen sellaisesta!? Suoraan ei kuitenkaan vastaa eli yritetäänkö kysymyksellä aiheuttaa ruumiinkieleen reaktioita, joita voisi lukea. Tietysti, aina kannattaa kysyä, mutta toisaalta, Midaksen sanoin: tyhmään kysymykseen tyhmä vastaus. Ja tuskin Ässillä on muutenkaan varaa/mitään järkeä ruveta kikkailemaan jollain sijoituksilla. Vai...?

Helppoa se on siellä huudella, tuu itte vetää!
 

Bud

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän syksyllä saavutetut mestaruudet
Olipas tylsä ottelu. Halli tuntui hyvinkin tyhjältä ja tunnelma kuin kirkossa. Ässät ei tänään ollut parhaimmillaan, mutta toisaalta, Blues oli hyvä viimeistelyssä ja kaksinkamppailuissa.
Onnea pisteistä Espooseen ja toivotaan, että Ässät pian heräisi unestaan.

Tuosta Iikan pelaamisesta.. Mies oli ainakin Hifk ottelussa kentän huonoin pelaaja, vaikkakin se peli muistetaan toisen miehen housuihin laskemisesta. muista peleistä ei ole silmään sattunut suuria mokia/tekoja.
 

Legion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Everton, FC Bayern
Plääh! Olipas tuubaa numerollisesti. Ilmeisesti 0-4 ei ihan ollut reilua, mutta maalintekokisahan tuo peli on, joten se siitä.

Oikeastaan ainoa anti tähän keskusteluun lienee se, että toivottavasti Bluusi jatkaa Ilveksen kustannuksella siitä mihin Porissa jäi.

GO BLUES GO !
 

Länäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hieno nollapelihän sieltä tuli Brücklerille. Positiivista oli Nikon kaksi maalia ja Spokin onnistuminen. Ladikin jatkoi siitä mihin jäi. Kiitos Blues!
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Shayne kirjoitti:
Siis tota, nyt on ensimmäistä kertaa elämässäni annettava jostain asiasta krediittiä Ässä-kirjoittajille (joo, mittaan lämpöni kohta, vai johtuiko sittenkin JanJ:n talvilomasta?) - pelinjälkeinen raportointi rehdein tunnustuksin lämmittää mieltä. Ei kuolemaa pienempi draama tänään, tulos porilaisille huono, silti jaksoitte tarinoida vastustajankin otteista vähintään omienne rinnalla. Kiitokset näistä. Yleensähän nämä(kin) ketjut ovat olleet lukituskamaa aika vikkelään.

Täytyy kyllä oikeasti itsekin arvostaa sitä, että täällä on ollut kohtuullisen rauhallista. Johtuuko asia oikeasti yhden kirjoittajan huilista, sitä en tiedä. Ässien kannattajissa täällä on muutamia sellaisia, joita olen pitänyt erittäinkin asiallisina jo aikaisempien kokemusteni pohjalta, mutta nyt täällä on oikeastaan kaikki kommentit normaalia otteluketjua fiksumpaa. Otteluseurantaketjukin oli värikkäämpi ja räiskyvämpi kuin tämä.

Säälipleijaripaikka on siis varma. Jokerit ei enää voi mennä ohi. Ihan kivalta kuullostaa se, että pelikin oli "fiksua vieraskiekkoa", koska harvoin sitä pleijareissa on "kivalla kotikiekolla" viime vuosien aikana kovinkaan pitkälle menty. Myös tehokkuus maalipaikoissa lämmittää mieltä, vaikka vastassa oli ehkä (heti Kaltiaisen jälkeen) liigan paras suomalainen maalivahti. Tästä on hyvä jatkaa.

Loppukaneettina todettakoon, että mikäli joku olisi ennen kauden alkua väittänyt, että Blues vie Porista pisteet tyylipuhtaasti kaksi kertaa ja Ässät tekee saman Espoossa kahdesti, olisin ollut valmis ohjaamaan ihmisen Hesperiaan tai Niuvanniemeen. No, onneksi en ole lääkäri.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös