TPS, Hiki-Hockey. Sympatiat Rauman Lukolle.
Noniin, Kaitsu sen ratkas! On se rankkarivoitto parempi ku ei mitään! 3-2 rl.

Juulia

SaiPa. Sympatioita ei muille heru...
No niin, näin se menee. Ilves johtoon 4-3. Tais olla tää peli tässä. Kyllä on kivaa. Miten tää on mahdollista... Ei jaksa...

mission16W

Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Kostaja#2 kirjoitti:
Noniin, Kaitsu sen ratkas! On se rankkarivoitto on parempi ku ei mitään! 3-2 rl.

En olisi ennakkoon uskaltanut toivoakaan tätä.

Veijari

No eihän siinä viimeisessä erässä sössitty sitten kuin vain yksi piste. Saas nähdä miten tärkeäksi se muodostuu viimeisillä kierroksilla. Ennakko-odotuksiini nähden kuitenkin parempi tulos tästä illasta mitä kuvittelin, joten siitä iso käsi Tepsukoille. Samaan malliin loppu kausi kitosh!

Ted Raikas

SaiPa
Onpa todella huono ilta... Malmivaara poissa, kolmen maalin johto sössitty... hohhoijaa...

...

shack

Flyers, Flames
Saipa loistaa, 5min ja homma osataan ryssiä. No sitten syytellään taas pari päivää tuomaria niin sehän on siinä.

Rademoottori

Liigan tippumuspelit
Birkku kirjoitti:
Jippii! Liigan perinnerikkain "urheiluseura" teloo ensin parhaan pakin vastustajalta ulos ja voittaa tämän avulla. Tuntuu varmaan todella ansaitulta
Riittäisiköhän jo tuo toistuva rutina?! SaiPassa ei varmaan KUKAAN pelaa rumasti eikä ryntää kädet ylhäällä päin? -Eihän?? Voisit tutustua SM-Liigan jakamiin pelikieltoihin tällä kaudella.

Kaivanto

Jaaha, Ari Wiskari kertoi Nelosella jo pari minuuttia sitten ottelun Ilves-SaiPa päättyneen 4-3, vaikka radiossa vielä kovasti selostetaan.

Juulia

Jos jotain hauskaa tästä hakee, kun nettiraadiota kuuntelee niin kyllä tuon Eeron äänensävy meni hyvin masentuneen kuuloiseksi kun Ilves laukoi neljännen maalin.

No, ei vissiin kiinnostanut tarpeeksi nuo tarjolla olleet 3 pistettä. Tai Ilvestä kiinnosti enemmän. No, se ja sama. Lauantaina HIFK:ta vastaan. Olis syytä voitto tulla silloin.

Jep. Mieletön leveä hymy hyytyi kyllä täällä. Onnea Ipalle, oottehan te ihan söpöjä tupsukorvia, mutta... =) (Ja en ole katkera, mutta kuitenkin...)

Juulia

Rademoottori kirjoitti:

Ei ne pelikiellot välttämättä aina kerro koko totuutta, eihän???

Battle Ankka

SaiPa, IPPPK, Ässät
Mr. Smith kirjoitti:
Ei tunnu kasetti kestävän Saipalla, aivan turhia jäähyjä.
Luultavasti näit, mistä ne jäähyt tulivat? Kokon 3. erän jäähy: Ilveksen pelaajan MAILA Kokon hanskassa --->Kokolle 2 min mailasta kiinne pitämisestä. Kysymys...mitä vttua se maila siellä hanskassa teki??? Oliko se kiekko siellä?