JYP - HPK la 4.3.2006

  • 6 261
  • 52

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, MASO
Nokkis kirjoitti:
Suoraan sanottuna minua vituttaa sellainen asenne, että kuvitellaan ettei joukkuetta saa arvostella tai ettei siihen saa olla pettynyt. Että aina olisi kannatettava ja oltava niin helvetin optimistinen vaikka olisi viimeiset 2kk tullut turpaan järjestäen. Ei se joukkue silti ole mikään pyhä lehmä josta ei saa pahaa sanaa sanoa tai ennakoida viimeisien otteluiden ja otteiden perusteella pahinta.

Arvostelu, pahimman pelkääminen ja lievä vittuuntuminen joukkueen otteisiin ei muuta sitä asiaa, etteikö joukkueelle toivottaisi voittoa ja menestystä tai toisinaan vaikka pelkästään pelaajien oman uskon palautumista tai taistelutahtoa.
Tismalleen. Alkaa itseänikin kyrsiin joidenkin asenne. Toisaalta, tämä on keskustelupalsta ja mielipiteet eroavat aina välillä toisistaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jaa, no täytyy tänne tunnustaa, että sotkivat jyvässeudun palloilijat ennakkoni jään rakoon, joskus on kiva olla väärässä. Nyt sitä sitten jännittää jääkö tuleviin peleihin mitään muistumaa tästä ry kapinasta, soisi jäävän.

Täällä kun ollaan kohtalaisen varmoja siitä, että meidän peliä seuraavien edesotot vaikuttais muka joukkueen peliin jollakin tavoin, täytyy sitten meikäläisenkin ruveta hikipäässä kehittelemään joukkuetta aliarvioivia, palaajia kunnioittamattomia ja seuraa mollaavia ennakkoja, muutenhaan tulee taas tukkaan niin, että jofa tutisee.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Rontti kirjoitti:
Ei tajua tätä sitten millään. Viime kaudella matseja voitettiin tosiaan paljon rankkareilla, mutta mitäs sitten? Näin nyt on määrätty ja näin nyt pelataan. Ja jos tarkoitit, että Kerhon menestys runkosarjassa vuodesta toiseen perustuu näihin "säälipisteisiin", niin voin kertoa että olet väärässä.
Joo, en valita. Vaikka mielestäni pistesysteemi onkin perseestä, niin on hyvä että siitä on meille jotain hyötyä. Eikä Kerho niiden varassa ole, tiedän kyllä, mutta ilman niitä voisi tilanne olla eri. Kunhan vain katselin tilastoja. Kyllä Kerho syksyllä oli välillä niin kova, että olisi niitä pisteitä tullut joka tapauksessa.

Ei olisi kyllä syksyllä uskonut, että tässä vaiheessa ikävöisi kokoonpanoon jotain jämälatvialaista, joka on häpeäksi koko liigalle, näin paljoa. Ja onko se Laamanen niin perseestä, mitä luulen? Minähän en lätkästä mitään ymmärrä, mutta tuntuu, että se on viime aikoina ollut vain riski. Onnea Kärpät. Ja kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös