HIFK-Ilves su 5.3.2006

  • 842
  • 0

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Neljältä iltapäivällä alkaa tämä kissapetojen taistelu. IFK lähtee otteluun tappio niskassaan. Ilveksellä taas on menossa viiden ottelun voittoputki. Paljon kysymysmerkkejä on ilmassa näin ottelun alla. Miten pelaajat syttyvät pelaamaan vanhaan Hockey Night-iltaan? Entä kuka hoitaa kotijoukkueen torjuntavastuun? Jatkaako Perttu Lindgren jäätävää pistetehtailuaan?

Ilvekseltä on poissa pitkäaikaispotilaat Helminen ja Hirvonen. IFK:lla ainakin Karalahti, Tobias Salmelainen ja Tony Salmelainen. Lisäksi Pasi Saarinen, Teemu Laakso ja Jermu Porthen ovat kysymysmerkkejä.

Keskinäisistä kohtaamisista Ilves on voittanut kaksi, joten nyt olisi IFK:lla takaisinmaksun paikka. Kummallakin on pelissä muutenkin panosta, sillä voitolla IFK nousisi sarjan kunniataulukossa takaisin toiseksi. Ilves taas voitolla nousee ohi kuudentena olevan Saipan. Aivan mahdollista on myös se, että nämä joukkueet kohtaavat play-offeissa, joten sillä silmälläkin pitää vastustajia jo katsoa.

Kokoonpanojen julkistuksen jälkeen olemme viisaampia, mutta ennakkotietojen mukaan Salmelaisen paikan ykkösketjussa ottaa Brad Parsons. IFK:n ylivoiman pitää parantua huomattavasti, sillä se on varsinkin tauon jälkeen ollut aivan luokatonta. Saa nähdä onko ylivoimaan tullut parannusta. Asiaa ei yhtään helpota Salmelaisen pelikielto. Mutta pleijareissa ylivoiman täytyy toimia vähintäänkin kohtuullisesti, mikäli edes pienestä menestyksestä haaveillaan.

Ilveksellä on pelillisesti pullat hyvin uunissa, eikä sen tarvitse kummemmin muutoksia tehdä otteluun lähdettäessä. Samaa vahvaa peruspeliä pelaamalla se on iltapäivällä vahvoilla. Tuukka Rask lienee maalissa. Hänhän on onnistunut Nordikselta jo voiton hakemaan, mutta viime kaudella Kuhta nöyryytti häntä olan takaa rankkarissa.

EDIT: Jahas toinen ketju oli jo ehditty laittaa pystyyn. Minä en vain osaa poistaa tätä ketjunavausta, joten modet voi tämän poistaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös