\"Ulkomaan uutisia\"

  • 1 438
  • 8

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Mitä tuo mieleen kyseiset herrat:
<BR>
<BR>Jiri Burger, Ondrej Steiner, Marian Kacir, Aaron Boh, Rastislav Pavlikovsky, Tomas Johansson, Carl Steen, David Ytfeldt, Jimmy Provencher, Ludek Krayzel, Jonas Elofsson, Marcus Kristoffersson, Gabriel Karlsson ja Jim Hrivnak.
<BR>
<BR>Aivan, nämä nimet ovat pelaajia, jotka ovat saaneet kenkää syystä tai toisesta tämän kauden aikana. Ytfeldt oli loukkantumisen jälkeen puolikuntoinen kuten myös Calle Steen, Tomas Johanssonilla oli henkilökohtainen perhesyy, Jonas Elofssonilla tuli koti-ikävä ja Kristoffersson ja Karlsson eivät vaan olleet SM-liigan tasoa, vaikka Gabbe pääsikin Ruotsin maajoukkueeseen (!). Siinä olivat länsinaapurimme. Tshekit (slovakit) Burger, Steiner, Kacir, Pavlikovsky eivät vaan sopeutuneet liigaan. Aaron Boh oli floppi. Provencher sai lähteä ulkomaille. Jim Hrivnakilla ei pysynyt edes maila kädessä. Eli monenlaista \"hiihtäjää\" mahtuu tähänkin joukkoon.
<BR>
<BR>Entä seuraavat nimet:
<BR>
<BR>Johan Davidsson, Shayne Toporowski, Jan Caloun, Dan Ratushny, Tomas Vlasak, Lee Sorochan, Martin Richter, Sean O\'Brien, Roman Horak ja Eric Perrin.
<BR>
<BR>Paluumuuttajia tai uusia \"tulokkaita\" kesken kauden. Davidsson, Caloun ja Vlasakin taidot jo tiesimme eli huipputaitavia ja loistavia pelimanneja jokainen. Toporowski on ollut yllätysveto eli onnistunut hankinta kesken kauden. Dan Ratushny on täyttänyt oman roolinsa ihan hyvin, kuten O\'Brien. Roman Horakin alkuinto hiipui ja mies on vajonnut rivipelaajaksi. Sorochan ja Richter edustavat aggressiivisempaa pakkikalustoa ja Eric Perrin ei saanut Jokereissa itsestään kaikkea irti, mutta siirto teki miehestä kunnon pelimiehen. Palaajat ovat olleet laatuluokkaa.
<BR>
<BR>Nyt olisi mielenkiintoista nähdä muiden kommentteja pelaajista, jotka ovat saaneet kenkää kesken kauden ja pelaajista, jotka ovat tulleet kesken kauden.
<BR>
<BR>Kommentteja, kiitos![addsig]
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sean O`Brien oli Tapparalta outo hankinta. Hyökkääjä josta tehtiin puolustaja. Selvästi miehen peliä seuratessa näkyy että hyökkääjäksi Seanilla on lahjoja mutta se puolustaminen onkin sitten jo ihan toinen juttu. Itseluottamusta mieheltä löytyy joskus liikaakin, mikä saattaa sitten kostautua kauheana hasardina. Mikko Luoma paikkaa kuitenkin Seanin virheet sillä tavalla kuin Tapparan +/- tilaston paras pelaaja pystyy. Sellaisessa tilanteessa O`Brien on parhaimmillaan kun kaista vapautuu polkea kohti vastustajan maalia. Mies menee todella suoraan ja täysillä kohti maalia. Mitä isompi kaukalo niin sitä enemmän hukassa O`Brien on. Luistelu on kuitenkin kohtuullisen hyvää jonka ansiosta mies pystyy paikkaamaan pelissä omia virheitään. Rohkeutta on riittävästi ja onkin mielenkiintoista nähdä, millaisia tempauksia O`Brien vielä saa tällä kaudella aikaan. Playoffien alkaessa olisi kuitenkin parempi jättää herra vaihtopenkille ettei vastustaja rankaise hasardisyötöstä omalla alueella.Taklaaminen ei O`Brienia kiinnosta, tiedä sitten mikä siihen on syynä. Aina kun O`Brienilla on kiekko omalla alueella niin katsomo jännittää että lähteekö se syöttö oman pelaajan vai vastustajan lapaan.
 

G. Truntschka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Krayzel lähti ilmeisesti omasta halustaan. Ludekin tehot eivät tietenkään olleet sitä, mitä ulkomailta hankitulta ykkössentteriltä odotetaan, mutta plusmiinustilastossa hän kuitenkin oli plussan puolella ja toi SaiPaan kipeästi kaivattua kiekollista taitoa.
<BR>
<BR>Toisaalta masentunut, kielitaidoton kikkailija ei varmasti joukkuehenkeä kohota, joten tietystä taitovajeesta huolimatta Krayzelin lähdöstä on voinut olla hyötyäkin.
<BR>Sanoisin, että Ludek oli pettymys mutta ei varsinainen floppi.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jimmy Provencher lähti tosiaan Milanoon hakemaan peliaikaa. Joukkueenjohtaja Pekka Walleniuksen mukaan Jimmyn pitäisi palata kuitenkin ensi kaudeksi Lukkoon takaisin. Hänellä nimittäin on toinen vuosi sopimuksesta vielä jäljellä. Hän sai läksiäislahjaksi mukaansa harjoitusohjelman, jota noudattamalla hänen pitäisi olla kunnossa jo heti syksyllä.
<BR>
<BR>Saa nähdä tuleeko mies kuitenkaan takaisin. Pitää muistaa että hänen kanssaan tehtiin kaksivuotinen pahvi nimenomaan Vasili Tihonovin suosituksesta. Ja kun Vasili jättää kanaalikaupungin, niin löytyykö Jimmylle tosiaankaan paikkaa ensi kauden joukkueesta.
<BR>
<BR>Itse en panisi kovinkaan pahakseni vaikka Jimmy siirtyisi vielä vähän kauemmaksikin Lukosta.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Jiri Burger oli mielestäni ihan hyvä pelaaja.
<BR>Loistava aloittaja.
<BR>
<BR>Mutta taisi tulla koti-ikävä.
<BR>
<BR>No, Toporowski vie kyllä pelillisesti Burgerista 10-0 voiton.[addsig]
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Ludek Krayzel. Itse olen edelleen sitä mieltä, että mies olisi kannattanut pitää joukkueessa. Palkkaa en luonnollisesti tiedä ja Jokipojista hankittu Mikko Kinnunen on ihan hyvä pelimies mutta Kinnusen ja Krayzelin taidoissa on eroa kuin kliseemäisesti yöllä ja päivällä.
<BR>
<BR>Krayzelilla on syystä tai toisesta meneillään \"välikausi\". Kaudella 97-98 42 ottelua 14+24=38. Kaudella 98-99 27 ottelua ja loukkaantumisen vuoksi kausi pilalle. Kaudella 99-00 52 ottelua 17+14=31. Nämä siis tsekin liigassa. SaiPassa 30 ottelua 6+11=17. Tsekkeihin siirtymisen jälkeen Vsetinissä 14 ottelua 4+6=10.
<BR>
<BR>Tästä päätellen liigaan sopeutuminen ei ollut ongelma, vaan joku muu. Krayzel on äärimmäisen taitava pelaaja, jolla olisi paljon annettavaa mille tahansa seuralle. Mutta minkäs teet.[addsig]
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
David Ytfeldt oli kaavailtu Jypin johtavaksi pakiksi tälle kaudelle, mutta jatkuvasti oikutteleva selkä pilasi kaiken. Niissä peleissä missä pelasi, osoitti sellaista kiekkovarmuutta ja tarkkuutta omanpään pelissä, että voidaan sanoa, ettei hankinta ollut turha. Mies olisi ollut loistava täydessä iskussaan. Varsinkin Välivaaran kauden oltua pienoinen floppi, Ytfeldt olisi pelannut selkeästi Jypin ykkösylivoimassa ja ehkä tulos olisi hieman parempi kuin nyt. Tyyliltään hieman Välivaaran kaltainen; yhtä taitava, mutta fyysisempi.
<BR>
<BR>Calle Steen oli korvattavissa koska tahansa a-juniorilla, toisaalta kylkiluun murtuma esti miestä näyttämästä potentiaaliaan. Hänestä jäi tosi vaisu kuva.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Sergei_Krivokrasov 2001-03-03 22:20 ]</font>
 

jake styles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans on muuten ainoa joukkue, jonka kokoonpano ei ole muuttunut kesken kauden, jos ei lasketa koeajalla ollutta Loikalaa tai junnuista käytettyä Laurilaa. Vai olenko unohtanut jonkun?
<BR>
<BR>Mika Asikaisen kylläkin uutisoitiin palanneen Pelicansiin mutta kaukalossa miestä ei ole kertaakaan näkynyt. Taisi painua KooKooseen hakemaan peliaikaa.
<BR>
<BR>No, ehkä tämä ei mennyt ihan otsikon aiheeseen, koska oli ulkomaalaisista kyse. Sorry...
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Jake78 2001-03-04 00:09 ]</font>
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Eikös Steen ollut vielä itsekin a-junnuikäinen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös