Korkean tason jääkiekko Kouvolassa

  • 3 027
  • 14

doc jokkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KOOKOO
Huom ei enää jaakiekon jatkuvuus eikä tietty kausi ole aiheena. Korkean tason jääkiekko minun ajatusmaailmassani tarkoittaa niin korkeaa kuin on MAHDOLLISUUS pelata. Tällä hetkellä Kouvolassa onneksi Mestistä.

Laitan tämän kirjoitukseni selventääkseni asioita jotka täällä Jatkoajassa saattavat olla ymmärretyt väärin tai sitten aika on johdattanut kirjoittajia kauemmaksi alkuperäisistä ajatuksista.

1. Päämäärä on että Kouvolassa pelataan edustuskiekkoa ainakin Mestiksessä ja pysytään sarjassa. Tämä on primaarinen eli päätavoite.

Miten siihen päästään?

2. Että saadaan tarvittava rahoitus järjestetyksi. Rahoituksen järjestäminen on sekundääri eli kakkostavoite.

Miten saadaan tarvittavat rahat?
Yleisöltä ja mainostajilta sekä sponsoreilta.

Miten käytännössä?
Houkuttelemalla mahdollisimman paljon yleisöä hallille ja tekemällä ottelutapahtumista niin kiinnostavia että paikalliset raha-tahot myös pistävät lusikkansa mukaan. Kun he ovat julki suurelle yleisölle, heidän mainosarvonsa kasvaa, jolloin he saavat asiakkaita lisää, joilloin tulot kasvavat, jolloin taas on varaa pistää enemmän KOOKOOlle.

Mmmmutta mmmmiten kkk-kkäytännössä.......??????

3. Kun joukkueessa pelaavat oman kylän pojat ja miellellään TAITAVAT pojat on otteluissa dramatiikkaa, mikä vetää yleisöä ja sponssaajia. Toisaalta kun peluutetaan mahdollisimman paljon omia junnuja, tulevat vanhemmat, sukulaiset, tuttavat, muut kannustajat.

Näin ollen tertiaarinen eli kolmas tavoite on oman kylän hyvien senioreiden ja omien junnujen peluuuttaminen. Mutta vasta kolmas.

Ketju jatkuu. Miten pelaajat saadaan? Hyvillä suhteilla ja sopimuksilla jne. Ketju jatkuu ja polveilee äärettömästi.

On välttämättä havaittava että mikään alempi tavoite ei voi kumota ylempäänsä. Jos yleisön ja sopnssien mukaantulolle keksitään muita keinoja kuin esitetyt ne varmasti käytetään. Jos pelaamisen rahoitukselle keksitään muita helpompia keinoja kuin esitetyt ne varmasti käytetään. Siis junnuja ei pidä peluuttaa edustusjoukkueessa itsetarkoituksellisesti etenkin jos he pelaavat huonosti ja näin uhkaavat ylempää tavoitetta eli joukkueen sarjassa säilymistä. Eikä myöskään Kouvolan ulkopuolisia pelaajia. Eikä myöskään senioripelaajia asioiden näin ollen.

1. pelataan hyvää lätkää kouvolassa
2. hankitaan yleisöä ja muita rahoittajia
3 kootaan yleisön ja rahoittajien mielen mukainen kouvolalaisjoukkue jossa on junnuja ja kouvolalaissenioreita niin paljon kuin muut tavoitteet antavat myötä.
4. - 100. en jaksa kirjoittaa

Siffa ja Ukometso, Buenos Aires Teille loistavasta junnupelaajien kannustuksesta.

Tiedän että internetin keskustelufoorumeilla käy murto-osa kaikesta meidän katsomoyleisöstä. Toisaalta tämä on kuin kansanedustuslaitos. Parikymmentä kirjoitajaa on läpileikkaus koko yleisöstä. Ja onneksi se kirjoitus- ja lukutaitoinen osa. Siksi täällä käytävä keskustelu on mielestäni jääkiekon jatkuvuudelle Kouvolassa ÄÄRIMMÄISEN tarkeää. Ja siksi tänne kannattaa kirjoittaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hieno kirjoitus ja asiaa todellakin!

Nyt tottakai tärkeintä on, että saadaan homma kantamaan pitkällä tähtäimellä. Eli ns. runko kasaan.

Kuitenkin nyt jos puhutaan parannuksista, niin tässäpä muutama mitä toveri Hescun kanssa ideoimme pelissä (Hescu täydentänee).

Meille herätti suuresti ihmetystä, että vaikka lauantaina on KooKoon 40-vuotispeli, niin mainonta on ollut aika todella laimeaa. Tänään oli lehdessä pieni mainos peliä EDELTÄVÄSTÄ ohjelmasta, jossa ei viitsitty edes mainita, että klo 15 alkaa pelikin (jos oikein kiiressä katsoin). Tälläisiä juhlia tulee kuitenkin suht' harvoin ja mikäpä hienonpi tilanne saada väkeä hallille. Mainonta olisi kenties voitu aloittaa hieman aiemmin tähän peliin. Esim. jos mainos on vasta LA niin monilta se jää noteeramatta ja nythän se mainos on tärkeämpi kuin muihin peleihin, koska on:

a) 40-vuotisjuhlat
b) Extra-ohjelmaa??? - jotka tuovat uusia kasvoja hallille
c) Jukurit vastassa
d) Hyvä menestys alkukaudella

Juhlapeleistä muistan 30-vuotisottelun, jossa tarjottiin kakkua. Kakku oli ilmeisesti saatu polkuhintaan joltain leipomolta - jolta sitten taas oli isot mainokset paikalla. Näinkin pieneltä tuntuva asia tuntui innostavan porukkaa kummasti.

En sitten tiedä, että onko porukka tosiaan noista ajoista tullut niin passiiviseksi ettei kakkukaan enää auta. Nimittäin kylläpä on näköjään vaativaa katsojakuntaa P-Kymenlaaksossa, kun ei tämän enempää saada porukkaa liikkelle. Lauantaina on taas näytön paikka, toivottavasti mahdollisimman moni vastaa haasteeseen. Toisaalta mitään ei tapahdu yhdessä yössä, kyllä asian tiimoilta on vielä pitkä prosessi edessä. Potentiaalista katsojakuntaa kuitenkin on, joten ei luovuteta.

Sitten tapaus nettisivut - niiden ulkoasu ja sommittelu on aika kauhea. Toki ymmärrän, että niihin ei kannata panostaa rahallisesti liikoja. Kuitenkin luovalla sopimisella voisi varmaan saada ihmeitä aikaan pienten nettisuunnittelijoiden kanssa. Onhan se hieman outoa, että faniryhmällä on 1000x hienommat sivut kuin itse joukkueella. Nettisivut ovat kuitenkin nykyään CV:n ja käntikortin asemassa.

No nämä nyt olivat vain sivuhuomioita, jotka eivät sinänsä liity millään tavalla siihen faktaan, että on tehty aivan mahtavaa työtä joka osa-alueella! Työtä on kuitenkin jäljellä ja kaiken mahdollisen eteen tehdäänkin jatkuvasti selivityksiä ja tiedusteluja. Edelleen itse odotan ainekin innolla sitä mahdollista uutta markkinointisuunnitelmaa.
 

Fordél

Jäsen
Todella hyvää kirjoitusta doc jokkerilta, joka varmasti selventää paljon tilannetta. Kaikkiahan ei voi miellyttää vaan kun jonnekin kumartaa, on pakko toiselle puolelle pyllistää. Toistaalta jos niiaisi...No mutta moinen neitimäisyyshän ei sovi jääkiekkoiluun...

Tärkeintä on, että tämä kumarruksen kohde on kiekkoilun jatkuvuus Kouvolassa ja vieläpä mielellään Mestistasolla. Tämän eteen on tehtävä kaikki mahdollinen ja silloin ei tosiaan voi aina tehdä kompromisseja, jolloin tuo primääritavoite kärsisi. Näin on meneteltävä tässä tilanteessa, jossa koko homma oli vielä tuossa puolivuotta sitten veitsen terällä. Parin vuoden päästä asia on sitten jo varmasti aivan toinen.

Mitä tulee tuohon markkinointiin niin se on kyllä tosiaan se heikkous KooKoon toiminnassa, mutta mitä olen kuullut ja lukenut niin asiaa on viety selvästi eteenpäin, mutta tuloksista emme pääse ihan vielä nauttimaan. Kärsivällisyyttä siis!

Mitä tulee tuohon juhlaottelun, niin toki markkinointi on siinäkin hieman kussu ja asiassa pitää taas kerraan katsoa peiliin. Toki asiasta on esim. radioissa myllytetty ihan eri mainoksilla kuin muita pelejä yms, mutta ei varmasti riittävästi. Uskon kuitenkin, että se 2000 silmäparia sinne hallille saadaan. Ja kuuleman mukaan luvassa on jotain spesiaalia, ei tosin varmasti ihan 30v yms. päivien tasoista, mutta jotain kuitenkin. Muistetaan nyt, että asioita hoidataan tällä hetkellä hieman vasemmalla kädellä kaiken muun ohessa, joten aivan kaikki ei ehkä vielä tällä kaudella natsaa. Kysessä on siis ikään kuin välikausi, jolloin tärkeintä on, että KooKoo saadaan taaas jaloilleen sarjapaikka säilytettyä. Onneksi pelillisesti ei tunnu olevan välikausi vaan pikemminkin uusi kevät.

Ollaan siis nyt nyt tyytyväisä vähän vähempään kuin ennen ja annetaan näissä juhlissa esim. kakkuna toimia joukkueen pelin, sen että näämme taas rakkaan seuramme pelaamassa Kouvolan jäähallissa Mestistä. Siinä varmasti meille kaikille paras lahja, varsinkin kun se tällä hetkellä toimii noinkin mallikkaasti. Mutta tottakai tässä ei pidä nyt jäädä liiaksi asti paistattelemaan sen faktan edessä, että meillä on taas edustusjoukkue Mestiksessä tai että meillä on Tinke, Luigi yms., sillä sitten ollaan taas kohta saman tilanteen edessä kuin keväällä. Toimintaa pitää koko ajan kehittää jokaisella osaalueella, joten terozin ehdottamat parannuskeinot esim nettisivuihin ovat erittäin tervetulleita. Lisää vaan näitä!
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
doc jokkeri kirjoitti:
1. Päämäärä on että Kouvolassa pelataan edustuskiekkoa ainakin Mestiksessä ja pysytään sarjassa. Tämä on primaarinen eli päätavoite.

2. Rahoituksen järjestäminen on sekundääri eli kakkostavoite.

3. Kun joukkueessa pelaavat oman kylän pojat ja miellellään TAITAVAT pojat on otteluissa dramatiikkaa, mikä vetää yleisöä ja sponssaajia. Toisaalta kun peluutetaan mahdollisimman paljon omia junnuja, tulevat vanhemmat, sukulaiset, tuttavat, muut kannustajat.
Näin ollen tertiaarinen eli kolmas tavoite on oman kylän hyvien senioreiden ja omien junnujen peluuuttaminen. Mutta vasta kolmas.

On välttämättä havaittava että mikään alempi tavoite ei voi kumota ylempäänsä.

Tämä järjestys on ollut kirkkaana mielessäni koko ajan. Hyvä, kun sen on doc jokkeri selvästi kirjannut ylös.
Ei synny kohtaa 3. elleivät kohdat 1. ja 2. ole kunnossa. Kohdan 3. mahdollisti täksi kaudeksi pelastusryhmä vetäjänään doc jokkeri.

Omien junioreiden peluuttamisesta olen kirjoittanut paljon. Tulen edelleen erikoisen tarkasti seuraamaan, mitä tällä rintamalla tapahtuu. Joukkueen kokoonpanon julkistaminen kertoo jo paljon. Peleissä voi seurata junioreiden peliajan ja -vastuun, minkä valmentajat kulloinkin antavat.
A:sta on nousemassa kovia pelimanneja haastamaan nyt edustusjoukkueessa peliaikaa saaneita junioreita. Anttilat, Nariset, Arolat, Eväkosket ja monet muut saattavat tulla sieltä puun takaa ja hämmästyttää valmiudellaan pelata Mestis-kiekkoa. Hyvältä näyttää A-junioritilanne KooKoossa tällä hetkellä.

Huomenna on sitten syksyn huipennus juhlaottelun merkeissä. Itse tuon ainakin kuusi uutta katsojaa jäähallille. Seitsemäs miettii vielä lähtöään, mutta yritetään saada mukaan.
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Jo pelkästään KooKoo:n vaikeudet ennen kautta ja joukkueen hyvä alkukausi saavat minut toivomaan levollisin mielin että seura järjestää huomiselle hyvän "vuosijuhlahäppeningin" kaikin puolin ja kansaa tulee katsomoon, vaikka vastassa onkin niin pitkästyttävä joukkue kuin Jukurit.

Samalla on tietysti nyt onniteltava 40-vuotiasta seuraa. Onnea! (Lauantai-iltana kun ei välttämättä tee mieli yhtään onnitella) :)
 

cock

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämän päivän Kouvolan Sanomissa juttu KooKoosta otsikolla "Luottavaisena - ei lekottelevana".

Positiivista, että KooKoo maksaa marraskuun aikana pois viimeisetkin velkansa ja tämän jälkeen seura on siis täysin velaton. Tämän kaiken tervehdyttämisprosessin ansiosta KooKoossa voidaan olla mestis-pelien ja taloudellisen tilanteen suhteen luottavaisia.

Negatiivinen asia on tottakai yleisömäärät, jotka ovat myös edustusjoukkueen puheenjohtajan Paavo Lukanderin mukaan olleet pettymys. KooKoon yleisökeskiarvo on 1064 katsojaa ja odotukset puheenjohtajalla olivat 1300-1400 katsojaa/ottelu.

Yleisömäärien kasvattamisessa meidän KooKoon kannattajien kannattaa olla koko ajan aktiivisia. Jos nyt tuosta tuhannesta vakikatsojasta edes 300 katsojaa onnistuisi houkuttelemaan yhden tai kaksi uutta katsojaa peleihin niin ei tuommoinen 1300-1400 katsojaa pitäisi olla 100.000 asukkaan Kouvolan seudulla mahdoton haaste.

Tuo otteluisännyys vieraineen on ollut kyllä uusi hieno aluevaltaus KooKoon peleissä. Toivotaan, että nämäkin isännyydet poikivat KooKoolle uusia katsojia.

Onkohan kaikkien otteluiden otteluisännyyksistä jo sovittu? Entä otteluisäntien vieraista? Kannattaisi varmaa johonkin peliin kutsua vieraaksi joku artisti joka voisi esiintyä erätauolla. Jos nimi olisi sellainen joka vetää yleisöä saataisiin mahdollisesti tälläkin vedolla uusia katsojia.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hyvä Cock tuo on tärkeää, sillä saa ihmeitä parhaimmillaan aikaan kun tuo tuttujaan peliin, jotka eivät yleensä käy katsomassa KooKoon pelejä. Tämän eteen kuusi penkkiurheilijaa on tehnyt kovasti hommia ja Salamat-pelissä homma onnistui mukavasti: mukana olleet pitivät otteista ja sanoivat tulevansa mielellään uudestaankin.

Onneksi ei Hermes-peliin tuotu ketään heh. Ja tänäänhän Siffa on tekemässä myös esimerkillistä työtä ja raahaa peräti 6-7 tuttuaan juhlapeliin. Kova määrä yhdeltä ihmiseltä, kaikki jos toisivat parhaansa mukaan edes yhden - niin yhteenstä kasvaisi jo iso potti.

Otteluisännyydet ovat tosiaan hieno asia ja paikalla on ollut mielenkiintoisia vieraita. Kenties heitä voisi hyödyntää vielä enemmänkin?
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Syvä peace ja respect Ukkometsolta Doc Jokkerille, on hienoa lähteä tänään hallille katsomaan 40-v spektaakkelia, toivottavasti pojat iltatäpinöitä ennen pistävät parastaan.

Yleisömäärä varmasti kasvaa kun maine KooKoon hyvästä kaudesta etenee, ja tulevat vuodet oman juniorituotannon kautta tekevät joukkueesta koko Kymenlaakson joukkueen. Mutta budjetoidusti kannattaisi kyllä aina arvioida mieluummin alakanttiin, eli 1200 olisi jo kova juttu.

Kotkassa Titaanit järjesti menneinä vuosina bussikuljetuksen Karhulaan Kotkansaarelta, taisi olla bussi aina täynnä, nimittäin ilmainen kuljetus pääsylipun hinnalla. Kannattaisikohan kokeilla vaikka Kuusankoskelta/ Inkeroinen-Myllykoski suunnilta. Vaatii kyllä hyvää etukäteisinfoa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Muistelisin, että KooKoo on ilmoittanut budjetissaan yleisötavoitteen alle tuhanteen, olikohan se nyt 800. Toki toiveissa on suurempi lukema.

Bussikuljetus naapurikunnista voisi olla kokeilemisen arvoinen idea. Mikkelissähän porukkaa kuljetettiin keskustasta hallille, lähtöpaikkana baari. Siinä voisi olla sponsori-ideaa. Paikallinen baari maksaisi bussikulut ja saisi ennen ja etenkin jälkeen pelin bussilastillisen verran potentiaalisia asiakkaita!
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Sarjan puoliväli lähestyy pikku hiljaa. KooKoo on pelannut tähän mennessä 9 kotiottelua ja kotiotteluja runkosarjassa on jäljellä 14 ottelua. Kannattaisi varmaan käynnistää massivinen mainoskampanja "Osta joululahjaksi KooKoon kausikortti loppukaudeksi". Hintana esimerkiksi lapsille 50 euroa ja aikuisille 100 euroa tai 60 euroa lapset ja 120 euroa aikuiset. Mikäs olisi sen mieluisampi joululahja kuin ikioma KooKoon kausikortti. Myyntipisteet vaikkapa Prismaan, Citymarkettiin ja Hansan kauppakeskukseen. Kun moni tuskailee joululahjaostosten kanssa niin mikäs olisi helpompaa kuin käydä ostamassa joululahjaksi KooKoon kausikortti.
 

Fordél

Jäsen
Putte kirjoitti:
Sarjan puoliväli lähestyy pikku hiljaa. KooKoo on pelannut tähän mennessä 9 kotiottelua ja kotiotteluja runkosarjassa on jäljellä 14 ottelua. Kannattaisi varmaan käynnistää massivinen mainoskampanja "Osta joululahjaksi KooKoon kausikortti loppukaudeksi". Hintana esimerkiksi lapsille 50 euroa ja aikuisille 100 euroa tai 60 euroa lapset ja 120 euroa aikuiset. Mikäs olisi sen mieluisampi joululahja kuin ikioma KooKoon kausikortti. Myyntipisteet vaikkapa Prismaan, Citymarkettiin ja Hansan kauppakeskukseen. Kun moni tuskailee joululahjaostosten kanssa niin mikäs olisi helpompaa kuin käydä ostamassa joululahjaksi KooKoon kausikortti.

Niin ja mikä olisikaan helpompi tapa suututtaa kausikortin ostaneet kun laittamalla kortit alennusmyyntiin ennen puoltaväliä. Voisivat kokea tulleensa pissatuksi linssiin kun nyt yht äkkiä hinnat tippuvat. Kaiken lisäksi, sillä varmistettaisiin pahimmassa tapauksessa se, että ensi kaudella ei tällaista kausikorttimenekkia olisi lähellekkään kun porukka vaan odottelisi koska kortit tulevat alennusmyyntiin.

Kyllähän niitä kortteja saa edelleenkin ja niistä on vähennetty pelatut ottelut, joten hintakin on ihan kohdallaan.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Fordél kirjoitti:
Niin ja mikä olisikaan helpompi tapa suututtaa kausikortin ostaneet kun laittamalla kortit alennusmyyntiin ennen puoltaväliä. Voisivat kokea tulleensa pissatuksi linssiin kun nyt yht äkkiä hinnat tippuvat. Kaiken lisäksi, sillä varmistettaisiin pahimmassa tapauksessa se, että ensi kaudella ei tällaista kausikorttimenekkia olisi lähellekkään kun porukka vaan odottelisi koska kortit tulevat alennusmyyntiin.

Kyllähän niitä kortteja saa edelleenkin ja niistä on vähennetty pelatut ottelut, joten hintakin on ihan kohdallaan.

Niin no miten sen nyt ottaa. Jos lanseerataan "puolen kauden kausari" joka pitää sisällään 12 viimeistä kotiottelua hintaan 120/60 euroa ei varmasti suututeta ketään, koska tuolloin hinta ottelua kohti on enemmän kuin koko kauden kausarilla.

Mutta unohdetaan koko juttu, jos tässä on vaarana, että joku suuttuu kun toinen pääsee halvemmalla. Itse kyllä nautin ottelun atmosfääristä mitä enemmän yleisöä lehtereillä ja vaikka itse olen maksanut ja maksan jatkossakin täyden hinnan lipusta niin itseäni ei vähääkään kiinnosta millä hinnalla toiset on peliin tulleet. Tai kiinnostaa siinä mielessä, että mitä enemmän lipputuloja sen parempaan joukkueeseen on jatkossa varaa.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Putte kirjoitti:
Niin no miten sen nyt ottaa. Jos lanseerataan "puolen kauden kausari" joka pitää sisällään 12 viimeistä kotiottelua hintaan 120/60 euroa ei varmasti suututeta ketään, koska tuolloin hinta ottelua kohti on enemmän kuin koko kauden kausarilla.

Mutta unohdetaan koko juttu, jos tässä on vaarana, että joku suuttuu kun toinen pääsee halvemmalla. Itse kyllä nautin ottelun atmosfääristä mitä enemmän yleisöä lehtereillä ja vaikka itse olen maksanut ja maksan jatkossakin täyden hinnan lipusta niin itseäni ei vähääkään kiinnosta millä hinnalla toiset on peliin tulleet. Tai kiinnostaa siinä mielessä, että mitä enemmän lipputuloja sen parempaan joukkueeseen on jatkossa varaa.
Kuka hölmö ostaisi tuon hintaisen kortin? Samaan hintaan pääsee irtolipulla + jos esim. sairastuu ja ei pääse johonkin peliin niin jää vieläpä "voitolle". Ajattelumalli, että tuetaan KooKoota ei päde enään muihin kuin keväällä kortin heti ostaneisiin.
Ennemmin suosisin pariin peliin alennettuja lipun hintoja, esim 6€ ja 3€. Sport voisi olla hyvä vastus moiseen ja ennen peliä hieman hypetystä aurinkokuninkaasta..
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
koukou kirjoitti:
Kuka hölmö ostaisi tuon hintaisen kortin? Samaan hintaan pääsee irtolipulla + jos esim. sairastuu ja ei pääse johonkin peliin niin jää vieläpä "voitolle". Ajattelumalli, että tuetaan KooKoota ei päde enään muihin kuin keväällä kortin heti ostaneisiin.
Ennemmin suosisin pariin peliin alennettuja lipun hintoja, esim 6€ ja 3€. Sport voisi olla hyvä vastus moiseen ja ennen peliä hieman hypetystä aurinkokuninkaasta..

Kyllähän kaikki mahdollinen raha olisi saatava imuroitua nyt KooKoon kassaan. Saattaisi löytyä vielä näitä koukoun mainitsemia "hölmöjä", jotka sponsoroisivat KooKoota henkilökohtaisesti loppukauden. Viime kevään opetuksista on nyt otettava kaikki irti rahallisessa muodossa.
Itse en lähtisi minkäänlaisiin alennusmyynteihin.

Paras ja tärkein markkinoija on joukkueen menestys. Mikäli joukkueen menestyksen myötä voitaisiin peluuttaa enenevässä määrin omia junioreita, se toisi myös lisää katsojia.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
koukou kirjoitti:
Kuka hölmö ostaisi tuon hintaisen kortin? Samaan hintaan pääsee irtolipulla + jos esim. sairastuu ja ei pääse johonkin peliin niin jää vieläpä "voitolle". Ajattelumalli, että tuetaan KooKoota ei päde enään muihin kuin keväällä kortin heti ostaneisiin.
Ennemmin suosisin pariin peliin alennettuja lipun hintoja, esim 6€ ja 3€. Sport voisi olla hyvä vastus moiseen ja ennen peliä hieman hypetystä aurinkokuninkaasta..

No esimerkiksi minä olen niin hullu, että ostaisin tuollaisen kausikortin jos en sattuisi vielä kausikorttia omistamaan ihan vaan KooKoota tukeakseni. Tosin saatanhan mä ostaa itselleni vielä toisenkin kausikortin joululahjaksi jos sellainen jouluaiheinen kausikortti tulee myyntiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös