Ilves kaudella 2005-06

  • 214 010
  • 883
Tila
Viestiketju on suljettu.

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
kakkonen kirjoitti:
Eli Ilvekseen on vielä tulossa ykkös-sentteri ja kovan luokan laituri? Lisäksi jossain vaiheessa kautta joku kunnon vahvistus tai vahvistuksia? Ja nämä jo tällä hetkellä testissä olevien 'vahvistusten', Bolibruckin ja Luovin lisäksi?

Onko tämä nyt kuinka varmaa tietoa?

Sekä Bolibruck että Luovi vaikuttavat todellisilta toivotaan,toivotaan hankinnoilta. Toki molemmat voivat yllättää,eihän se ensimmäinen kerta ole kun minä yllätyn.. ainakin Luovi on kyllä mielenkiintoinen nimi ja toivotaan että vauhtia vielä riittää.



On varmaa tietoa muutoin, mutta Honkalehdon mainitsemasta mahdollisesta lisävahvistuksesta en ole aikaisemmin kuullut ja siltä osin on vielä kysymysmerkkejä.

Luovi ja Bolibruick ovat molemmat try outilla. Luovi on todella toivotaan toivotaan -osastoa enkä edes try outia vielä ainakaan ymmärrä. Bolibruik hankittiin nopeasti Jääskeläisen loukkaannuttua, mutta hänen osaltaan odotusarvo on ihan positiivinen. Mutta miehen on näytettävä kykynsä. Ihan turhasta miehestä ei kuitenkaan ole kysymys.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
kakkonen kirjoitti:
Lisäksi jossain vaiheessa kautta joku kunnon vahvistus tai vahvistuksia?

Tämä tullee olemaan syvyyshankinta joulun tienoilla, kun joku viimeistä sopimuskauttaan pelaava kotimainen pelaaja ajautuu ulkomaan sarjassaan (tai SM-liiga-joukkueessaan) vaikeuksiin. Tuskin lähtökohtaisesti mikään sateentekijä. Esimerkiksi Ville Snellmanin ja Vesa Viitakosken alkukautta nykyisissä seuroissaan todennäköisesti seurataan Ilveksen toimistolla tarkasti.

Ulkomaiset ykkössentteri ja ykköslaitahyökkääjä ovat tosiaan haussa. Markkinat vain ovat tämän tason miehistä tällä hetkellä kuivat ja kausi joudutaan ilman näitä aloittamaan, vaikka ei olisi haluttu. (eli verorajan vuoksi eivät hankinnat ole edelleen tulematta)
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Yläpesä kirjoitti:
Suviksen lisäksi palkkaa maksetaan edelleen Allenille. Kumpikaan ei pelaa Ilveksessä.

Allenin palkanmaksusta ei kai ole vielä selvyyttä. En ole ihan varma kuinka tällaiset pykälät menevät jos pelaaja on jo tullessaan ollut loukkaantunut? Siihenhän ainakin Hautamaan kommentit viimeksi Veikkaajassa ovat viitanneet..
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
raipe kirjoitti:
Kateellisen aolen lukenut viime päivinä kuvauksia Sveitsin ja Ruotsin liigan kotipelien tunnelmasta ja yleisömääristä. Perhana kun päästäisiin edes osittain samanlaiseen juttuun. Ilveksellä pitäisi olla mahdollisuus moiseen, sen verran isosta ja laajan kannattajakunnan omaavasta seurasta on kyse. Meidän pitäisi ryhdistäytyä, ruveta oikein toden teolla kannattajaksi, ei miksikään gloryhunteriksi..

Tekijöitä, tekijöitä...
commissahan keväällä ja kesällä yritettiin puhaltaa hiileen, mutta tekeminen jäi muutman harteille (ei minun, en edes aloittanut, laiska, ei yhteisöllinen pelle kun olen). Ruotissa olen käynyt toissavuonna Frölundan matseissa, ja ao ja o tässä hommassa on fanikatsomo. Omat ehdotuksen siitä olen commissa esittänyt, enkä jaksa uudelleen asioita perustella seisomakatsomon välttämättömyydestä ja yhdistetystä fanikatsomoalueesta.

liittykä fanclubiin, osallistukaa toimintaan ja tehkää asian eteen jotakin. Jokainen voi vaikuttaa yksilönä tähän. Mää oon liian vanha ja kyyninen muuhun kirjottaan ja piirtään kuvia.
 

Immortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen ja Robbien jengit
Ilveksen ulkomaalaisista

Jonas Andersson on ja pysyy täällä.
Loistava liike yhdistettynä vahvaan runkoon voi yllättää todella monet tällä kaudella. Haarukan yläpäässä jopa 20 maalia.

Ainoa epäonnistumisen syy olisi tehottomuus maalipaikoissa. Työmoraalia kuitenkin riittää ja paikkoihin Jonas pääsee.

Oma ennuste: 1-2 ketjujen laituri. Onnistuu ja tekee n.30 tehopistettä (18+12).

Kevin Bolibruck
Yleistasoltaan erittäin hyvä pelaaja, jolla ei kuitenkaan mitään huikeita erityisominaisuuksia. Voittavassa joukkueessa varmasti hyvä vahvistus.

Jatkaminen Ilveksessä riippuu siitä, kuinka muu puolustuksemme suoriutuu. Politrukki hoitaa varmasti oman ruutunsa, mutta voi olla että joukkue tarvii isomman roolin pelaajan.

Oma ennuste: Kakkosparin puolustaja. Pelaa lokakuunkin jälkeen liigassa. Joukkue ei ole varma.

_________________________________________________________________
Luovin try-outista sen verran, että minusta on alkanut tuntua sille ettei välttämättä ole huono idea testata kaveria alkukaudesta.
Perustelut:

Juntunen ei alkukaudesta mahdu kolmeen ensimmäiseen vitjaan puolikuntoisuutensa takia. (viime kaudella 52. 6+4)

Luomalan energisyyteen perustuva pelitapa toimii parhaiten tasaviisikoin.
(47. 4+8)

Anttilan pelaamista häiritsee armeija. Muutenkin Markolla on vielä tekemistä pelinsä perustason kanssa.(28. 2+1)

Vidgren ei tunnu olevan Elorannan suosiossa, siksi vähäiseksi ovat miehen minuutit jääneet harkkapeleissä. Potku kaipaisi lisää terävyyttä.(55. 8+9)

Summasummarum. Tällä hetkellä (selkeästi) Luovin edellä laitureista ovat vain Andersson,Pesonen ja Koivisto.

Eikö meidän siis kannata kokeilla riittävätkö Luovin rahkeet ohittaa muut laiturimme? Joukkueen iskukyky kun on aina tärkeämpää kuin se, että kenen me haluaisimme pelaavan.

Luovi kun kuitenkin on(ollut) takuuvarma 20-30 pisteen mies. Hänen kanssaan samoista paikoista taistelevat laiturit eivät ole koskaan yltäneet koviin saldoihin.
 
Viimeksi muokattu:

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lisäyksenä Immortalin viestiin Luovista voi todeta, että joka tapauksessa hän toisi hemmetisti " lisää käsiä" hyökkäykseen. Käsien puute on hyökkäyksen suurimpia puutteita tällä hetkellä. Luovi on jo nimensäkin perusteella taitava hyökkääjä. Luistelu on myös ollut hänen vahvoja puoliaan.

Jännä nähdä.
 

Santiago

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Raipelta kyselisin, että millainen on tarkalleen ottaen "nimensäkin perusteella taitava hyökkääjä"? Mikko Luovi osaa "luovia" hyvin hyökkäyspäässä? Vähän kuin "Taisto Tykki" niminen kaveri olisi ankarasti raatava, kovalaukauksinen voimahyökkääjä?

Ei Luovi ainakaan tilastojen valossa ole saanut viime kausilla aikaan mitään mikä osoittaisi käsissä olevan tatoa pelinrakenteluun ja maalipaikkojen luomiseen.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Santiago kirjoitti:
Ei Luovi ainakaan tilastojen valossa ole saanut viime kausilla aikaan mitään mikä osoittaisi käsissä olevan tatoa pelinrakenteluun ja maalipaikkojen luomiseen.


Niin no, Luovillahan on ollut paljon ongelmia terveytensä kanssa, joten olettaisin ettei ole täydessä kunnossa paljoa päässyt pelaamaan, siis parilla viimekaudella.

Asiahan on niin, että Luovi on niitä pisteitä pystynyt tekemään, Luomala, Juntunen, Vidgren tai Anttila ei. Ovat toki nuoria kykeneviä liigapelaajia, mutta eihän Luovikaan vanha ole. Ja Luovi on kunnossa ollessaan tehnyt sen 20-30+ pistettä.
Annetaan mahdollisuus ja toivotaan, että kaveri olisi kunnossa!
 

Aatos

Jäsen
Mikko oli Ilveksessä ollessaan nopea luistelija, ja tätä kautta syntyi tilanteita. Ihan sillä kun ehti..
Ei mikään ihmeellinen mailavirtuoosi, mutta parhaimmillaan kelpo. Ja nyt on kokemustakin karttunut. Ikävä epäselvä infektiokierre oli syöstä Luovin pois kentiltä.

En ole pariin vuoteen nähnyt ukon pelaavan, mutta ihan mielenkiinnolla odottelen depyyttiä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.97
  • 3.70
  • 3.50
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös