Tervetuloa KalPa

  • 14 195
  • 81

C5-Jarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,Maajoukkue mallia Suomi
Niiralaan pääsee taas!

Pitkästä aikaa ensi syksystä alkaen vieraspelit Kuopion Niiralan monttuun on taas mahdollisia.

Näemme ja tutustumme!

Tervetuloa vaan mukaan "Hermannin nuorisoseuraan"!
Niin ja hyvää jatkoa vaan molemmille Kenigeille.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Detroit Red Wings,Hc Salamat.
Tervetuloa KALPA !!!

Onnittelut näin minunkin puolesta. Taas pelataan Savossa pääsarja tasolla jääkiekkoa. On siel ukot kovasti tehnyt homman eteen duuniakin. Toivotaan vaan et saatte sinne tiukan jengin kasaan ja päästään vääntää tiukkoja matseja. Sankoin joukoin Helsinkiin päin ens kaudella kaikki Kalpa fanit katsomaan kuinka Petoluolassa käy.Tervetuloa!!!
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Viestin lähetti kaksyks
Susi-Jussin tarinaa voi lueskella KalPa Fan Clubin Foorumilta.

Tervetuloa SM-liigaan KalPa! Toivottavasti KalPa saa hankittua hyvän pelaajamateriaalin, vaikka KalPan joukkueen kasaaminen alkaakin aika myöhässä ajatellen tulevaa kautta. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle!

Jäin oikein lukemaan tuota susiklubin historiaa. On hienoa, että Raumalta alkoi kyseisen Susi-Jussin seikkailut. Tervetuloa Raumalle joskus, ehkä saat täälläkin Raumalla ne tarvitsemasi kurkkupastillit, kun ilmoitat saapumisestasi :D, sillä olet ne ansainnut tosissaan. Muistan tuon yksinäisen miehen kannustusjutun lukeneeni aikanaan lehdestä.

Laitoin tämän aluksi väärään paikkaan, mutta siirsin oikealle palstalle :D
 

Basso75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mahtavaa päästä Niiralan monttuun vieraspelireissulle ensi kaudella. Toivottavasti tulee lauantaipelejä;).

Tervetuloa lämpimästi takaisin liigakartalle ja vierailemaan uuden Dynastian ja hallitsevan Suomen Mestarin kotiluolaan!
 

Fireblade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Baby Beast
Myös allekirjoittanut toivottaa mitä sydämellisimmin KalPan takaisin liigakartalle. KalPa tuo varmasti raikkaan tuulahduksen ensikauden sarjaan nälkäisenä nousijajoukkueena. En näe mitään estettä myöskään sille, etteikö KalPalla olisi kaikki mahdollisuudet pelata itsensä heti ensimmäisenä vuotenaan nousun jälkeen myös kevään pudotuspeleihin, jos kaikki natsaa siellä Kuopion suunnalla vähänkään kohdalleen. Peukkuja ainakin täällä Oulun suunnalla pidetään teille kovasti pystyssä. Ei mennä kuitenkaan vielä asioiden edelle, sillä liigapaikan saalistaminen KalPalta oli jo itsessään niin hieno suoritus, että oksat pois!
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Tervetuloa liigaan!

Tervetuloa sitten myös Hämeenlinnaan! Kyytiä tulee ;)
 

Kasatonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, San Jose Sharks
Kuopiossa tuli ensikosketus otettua pääsarjatason kiekkoon. Ja kun siellä suunnalla sukua asuu edelleen, tulee varmasti vierailtua Niiralan montussa tulevalla kaudella!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös