1. Y

  Gösta Sundqvist

  https://www.is.fi/tv-ja-elokuvat/art-2000006675350.html Göstasta puuhaillaan seuraavaksi elokuvaa. Ihan mielenkiintoinen juttu mutta odotukset eivät silti ole kauhean korkealla. Hyviä ehdotuksia pääroolin näyttelijäksi? Ensimmäisenä tuli itsellä jostain syystä mieleen Hannes Suominen.
 2. Y

  Oulun Kärpät kaudella 2020–2021

  Plussaa tämän illan esityksestä ainoastaan Justus Annuselle. Loput voi vaikka juosta bussin perässä takaisin Ouluun. Noh. Paska peli ja huomenna uutta matoa koukkuun. Kausi on alussa niin hyvä välillä ottaa turpaan varsinkin, kun lähdetään puolivaloilla fleguilemaan Kuopioon. Ansaittu tappio.
 3. Y

  Pe 16.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  KalPasta parhaiten on jäänyt mieleen Klemetti. Mahtaa olla melko vaikeasti puolustettava pelaaja. Nopea, liukas, taitava ja lisäksi jokaisesta kopsusta jalkoihin polvillaan. Tulee ihan nuori Janne Pesonen mieleen.
 4. Y

  Jesse Puljujärvi – supertähti

  Välillä näyttää siltä, että Jesse odottaa itsekkin jokaisen hyökkäyksen päättyvän maalipaikkaan jonkin taikatempun kautta. Miehen parhaat vahvuudet ovat liike, fyysisyys, kiekon suojaaminen, työmoraali ja ulottuvuus. Vähän nöyryyttä peliin, yksinkertaisempia ratkaisuja ja mies on laitojen...
 5. Y

  Oulun Kärpät kaudella 2020–2021

  En nyt suoraan syyttävällä sormella osoita mutta en muista milloin viimeksi olen nähnyt hidastuksen missä vastustajan maalia ei todista aitiopaikalta herra nro. 22. Kärppien maalinedustalla on muuten vastustajalla varmasti mukava olla. Tulee Lassea vielä ikävä kunhan pelit kovenee. Harkitsisin...
 6. Y

  Pe 16.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Kappalejako auttaa lukijaa hahmottamaan, missä kohtaa tekstiä siirrytään asiasta toiseen. Sitäpaitsi Lasse saa antaa vain pari extra poikkaria.
 7. Y

  Pe 16.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Älä perkele? Kukkosta tulee ikävä. Aika vapaasti saa Kärppä maalilla hakata irtokiekkoa.
 8. Y

  Pe 16.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Puljujärvi jäähylle taklaamisesta.
 9. Y

  Pe 16.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Eikä kiinnostanut viheltää myöskään Lappalaiselle? oppikirja estämistä heti perään. Vituttaa toki katsoa tuollaista.
 10. Y

  Pe 9.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Ei välillä uskoisi, että lähetystä tehdään valtakunnan verkkoon. Kaikki grafiikat, muistelot, videopätkät etc. pelkästään HIFK:sta.
 11. Y

  Pe 9.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Kärpät on ollut ihan ok mutta kyllä numerot mairittelevat vierailijoita. HIFK on yksiselitteisesti häkellyttävän paska. En muista milloin on noin aneeminen kotijoukkue ollut Nordiksella.
 12. Y

  Peliesitykset kaudella 2020-2021

  Allekirjoitan @Huml71 poiminnat. Lisäksi pakko nostaa esiin Kasper Puutio. Hyvää kamppailua, liikettä ja kiekollisia ratkaisuja. Reservistä nousee kokoajan pelivalmiita nuoria pakkeja. Tämä asettaa Ronkaisen vakipaikan kokoonpanossa entistä kyseenalaisempaan valoon.
 13. Y

  Pe 9.10.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Kyllä. Valitettavasti myös kuulostaa väärältä ja on vähän väliä väärässä.
 14. Y

  Peliesitykset 2020–2021

  Mun mielestä KooKoo vaikutti yllättävän valmiilta paketilta. Viisikkopelaaminen ja sapluuna muutenkin oli hyvällä mallilla kuten Ahokkaan joukkueelta odottaa saattaa ja varsinkin alussa näytti, että Kärpät ei saa edes hippaa. Muutenkin oltiin aivan helisemässä kovan paineen alla. En tiedä oliko...
 15. Y

  Lasse Kukkonen – kärppäkapteeni

  Peruskannattaja ei varmaan edes ymmärrä kuinka suuri osa Kärppä historiaa sai tänään päätöksensä. Ei ole muuta sanottavaa kuin kiitos Lasse kaikista vuosista ja hetkistä niin Liigassa kuin maajoukkueessakin. Viimeinen matsi oli Lassea parhaimmillaan. Varmaa pelaamista, tyylikästä virheetöntä...