1. W

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  TPS:n hankkima suomalaislupaus paljastaa: kintereillä ollut muitakin liigaseuroja – "Tarjottiin aika koviakin sopimuksia" Pelsu nähtävästi ollut tiukasti perässä myös, mutta ymmärrettävää, että valitsi toisin, jos tarjotaan tota Peliitta -kuviota.
 2. W

  Pelicans-huhut – onko niitä?

  Toivottavasti ei. Sitä yhtä ja samaa keskelle syöttö yv-kuviota ei jaksa kukaan katsella.
 3. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Muilla pelaajilla noista ”kokeneista” nyt ei sinänsä ole väliä kuin Jürgens, Björninen ja Tyrväinen.
 4. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Yt-neuvottelut saatu päätökseen ja uusia sopimuksia julkistetaan vielä tänään iltapäivällä. Kokeneemmat pelaajat lomautetaan kolmen kuukauden ajaksi. Näillä pelaajilla on mahdollisuus purkaa sopimuksensa. Nettisivuilla kattava infopläjäys, joka on jäsennelty pitkästä aikaa hyvin ja kaiken...
 5. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Pelicansin nettisivuilla ”joukkue” -osion taakse oli päivitetty tulevan kauden sopimustilanne ja valmentajaksi Niemelä. Silmään pisti myös Janos Harin paluu listalle, josta hänet joulukuussa poistettiin. Eli eiköhän mies meillä pelaa, mikäli yt-neuvotteluissa ei satu haavereita sillä rintamalla?
 6. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Kuukausi sitten hyvin luotettavasta lähteestä kuulin. Silloin ei ollut sopimusta mihinkään ja jatko Pelicansiin ykkösvaihtoehto. Toki asiat voineet muuttua.
 7. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Kinnunen jatkaa meillä.
 8. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Nyt kun koronan vuoksi yleisötilaisuudet on kielletty ja näin ollen Pelicanskaan tuskin voinee mitään ns. massiivista mediatilaisuutta järjestää - olisi enemmän kuin mahdollisuus skarpata viestinnän kanssa. Sopimusten pituudet ja try-out -jaksot selkeästi lueteltuina on kai liikaa vaadittu...
 9. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Lindrooseja tai vastaavia on täysin turha hankkia mihinkään rotaatioon. Jos pelaaja meille haluaa tulla hakemaan uutta nostetta uralleen - täytyy hänelle antaa selvä mahdollisuus tähän eikä mitään rotaatiopaikkaa lähtökohtaisesti. Kuten tällä kaudella on huomattu, että kun näitä uusia pelaajia...
 10. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Kaiken mennessä nappiin Waltteri Merelä saattaa olla ensi kaudella muuan Antti Suomelan kaltainen tapaus. Yhtymäkohtia ja potentiaalia yllättävän paljon.
 11. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Turkuun ei ole Kinnunen menossa.
 12. W

  Joukkueen raajarikkopotilaat kaudella 2019–2020

  Telian tv-kuvasta näkee, kun Hannes poistuu koppiin, että huikkaa huoltajalle heti ”murtu”... Paskan marjat sentään!!
 13. W

  Pelicans kaudella 2020–2021

  Voitaisko näille ”menetetyille lupauksille” perustaa joku oma ketju, jossa niiden perään saisi itkeä ihan rauhassa. Ärsyttää lukea lähes jokaista Pelicans -osion ketjua, kun jutut kiertää rataa milloin Nupen valmennusfilosofia, milloin Repo tai Larmi jne. Tässäkin ketjussa oman näkemykseni...
 14. W

  Pelicans kaudella 2019–2020

  Mikä helvetin kehonkieli Aaltosesta muka huokuu? Kaveri pelaa pitkästä aikaa oikeasti logolle rinnassa. Karvaa ja ottaa ekat luistelupotkut täysillä. Selkeästi joukkueen valovoimaisin pelaaja tällä kaudella. En nyt allekirjoita tota kommenttia ollenkaan.
 15. W

  KooKoo kaudella 2019–2020

  Onnittelut loistavasta hankinnasta. Teillä homma rokkaa valmennusta myöten tällä hetkellä loistavasti. Tätä SM-liiga tarvitsee. Joukkue rakennettu hienosti ja pelitapa toimiva.