1. V

  NHL alkaa – vaikutukset Liigan voimasuhteisiin

  No Buffalon isopalkkaisten pelaajien syrjäyttämisen ei silti pitäisi vaatia kovin hyvää pelaamista, vaikka se olisikin huomattavasti parempaa. Okposon voisi syrjäyttää käymällä vaikka maalaamassa Kruegerin kesämökin terassin.
 2. V

  Onko joulu joulu ilman lunta?

  Mutta niitä positiivisiakin voisi etsiä, päivällä käy vähän hiihtämässä tai uj:llä, illat pikkukaljassa, vähän saunaa siihen ja hyvää safkaa. No varmaan toki lumirajan eteläpuolella joulu sitten on pelkästään ostoskeskushelvetin jälkeistä ryyppäämistä ja ylensyömistä. Mutta kyllähän parasta...
 3. V

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  Onneksi Heljanko ei lähde änäriin. Tämä toinen vetää heikohkon säbävahdin tilastoilla ties monettako peliä.
 4. V

  Onko joulu joulu ilman lunta?

  Jatkoajassa on trendikästä vihata joulua, mutta kuinka pahasti eteläsuomalainen osajaos on ketjunavauksesta kuluneen neljäntoista vuoden aikana ehtinyt fakkiutumaan lumettomaan jouluun?
 5. V

  Miksei jouluaattona pelata lätkää?

  Nyt voisi olla paikka pelata jouluaattona lätkää, jos rajoitukset paikoitellen helpottuvat viikolla 52. Johonkin pelit on siirrettävä.
 6. V

  Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  Jos erektiivinen reaktio on aina massiivinen, muttei tapahdu aina maskia pukiessa? Tai jos erektiivinen reaktio tapahtuu aina, mutta erektiivinen reaktio on vain toisinaan massiivinen, tai peräti aina kevyt? Näitä kysymyksiä mietin toisinaan.
 7. V

  Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  Tuli tästä robotticasesta mieleen, että R2D2 on kuitenkin liikkuva esine. Onko ennakkotapausta liikkumattomasta esineestä?
 8. V

  Jatkoajan (v)ihastuttavat moderaattorit

  Kahen suhde yhteen? Jokanen joka teistä on päivääkään kirjottanu, saatika että ylläpitäisitte niin tiedä mitä se sitten tarkottaa energiassa kun suhteessa yhen suhde kahteen menee tää pelikieltohomma?
 9. V

  La 28.11.2020 Kärpät - Tappara

  Kuritonta. Koblizek jalkakikkaa oman maalin edessä. Pulju ja Sulak läimivät kiekkoja pitkin laitaa vihellyksen jälkeen. Vuorotellen kuskataan kiekkoa yksin viittä vastaan tai heitellään omalla sinisellä poikkikentän lättyjä.
 10. V

  Liigajumbo kaudella 2020–2021?

  TPS ja Raipen valmentama joukkue ovat yleensä vahvoja valintoja näihin karkeloihin. Mennään sillä.
 11. V

  La 28.11.2020 Kärpät - Tappara

  Ensimmäinen runkosarjan neljästä tärkeästä pelistä. Yleensä näissä on nähty kauden parasta Tapparaa. Ennusmerkit eiliseltä ovat hyvät, joten kyllä Juhi, Palju, Spede, Lasse ja Niinimaan Janne saavat olla varpaillaan.
 12. V

  NHL alkaa – vaikutukset Liigan voimasuhteisiin

  Hyi tuo kolmonen. Jos mentäisiin peliesitys edellä, niin Okposo rillailisi parkkiksella makkaraa ja Eakinin laidoilla olisi Ruotsalainen & Thompson/Cozens.
 13. V

  NHL alkaa – vaikutukset Liigan voimasuhteisiin

  Kyllä minä Buffalon näkökulmasta toivoisin, että Ruotsalainen olisi hyökkäysrosterissa osaston Okposo, Lazar, Thompson, Girgensons, Mittlestadt yläpuolella. Skinnerkin oli ihan paska viime kaudella.
 14. V

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  Ironia ei ilmeisesti välittynyt? Eiköhän sarjatilanne tästä lähde tasaantumaan, niin se yleensä tekee. Kärpillä ja Tapparalla heräämisen merkkejä ja kärkikaksikolla yskähtelee.
 15. V

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  Luukut on toden totta laitettu kiinni, kun omiin on mennyt vaivaiset 3,33 per peli.