Ilmoitukset

Nimimerkki Oto Hascak on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan aivan turhan viestin Ässät-osion Ari-Pekka Seliniä käsittelevään ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkillä Salmon keskittyi KeuPa HT:n osiossa asian sijasta henkilökohtaiseen hyökkäykseen. Lisäksi kyseisen nimimerkin viestien kieliasu on jättänyt paljon toivomisen varaa. Näiden asioiden vuoksi kurinpito on langettanut hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Tietotoimisto hiljenee lopullisesti ja kyseinen nimimerkki saa jatkossa kirjoittaa tahalliset hämmentämisensä jonnekin muualle.

Nimimerkki DarkTower kärsii seuraavan viikon ajan pelikieltoa eduskuntavaaleja käsittelevään ketjuun kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen vuoksi.

Nimimerkki Cliffer666 on saanut viikon pelikiellon "Urheiluaiheisten tavaroiden myynti- ja ostoilmoitukset"-ketjuun lipsahtaneesta viestistään. Käyttäjä itse poisti viestinsä myöhemmin, mutta käyttäjä itsekin myönsi kyseessä olleen "huumoriprovo". Päätökseemme vaikutti myös käyttäjän viimeaikainen, varsin provosoiva ja yleiseen hämmentämiseen pyrkivä tuotanto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Vintsukka

 1. Vintsukka
  Kari Peitsamo Road Hogs - Jenkkirauta
  Viesti käyttäjältä: Vintsukka, 20.04.2019 klo 00.58 foorumissa: Kierrätyskeskus
 2. Vintsukka
 3. Vintsukka
 4. Vintsukka
  Kari Peitsamo Road Hogs - Kongoon
  Viesti käyttäjältä: Vintsukka, 19.04.2019 klo 23.46 foorumissa: Kierrätyskeskus
 5. Vintsukka
 6. Vintsukka
 7. Vintsukka
 8. Vintsukka
 9. Vintsukka
 10. Vintsukka
 11. Vintsukka
 12. Vintsukka
  Mitä, onko Cam Neely tehnyt paluun NHL:ään?
  Viesti käyttäjältä: Vintsukka, 17.04.2019 klo 16.51 foorumissa: NHL
 13. Vintsukka
 14. Vintsukka
 15. Vintsukka