Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Vintsukka

 1. V

  TOP 5-ketju

  Mainitsemasi Waititin What We Do in the Shadows olisi korkealla omalla listallani, ja Shadow of the Vampire ja Kathryn Bigelow'n Near Dark kisaisivat pistesijoista. Nosferatun ykkössija on kyllä täysin oikein. Tarkoititko muuten viitosessa Interview with the Vampirea, vai onko tuo joku eri leffa?
 2. V

  Keskustelua Marvel-universumin elokuvista ja tv-sarjoista (Marvel Cinematic Universe, X-Men jne.)

  Tutut näyttelijät tuotu samoihin rooleihin ja viittauksia noihin sarjoihin saatetaan viljellä, mutta käsikirjoittajat eivät ole sidottuja sarjojen jatkumoon. Onhan J.K. Simmonskin MCU:n JJJ, mutta ei se tarkoita että Raimin Hämikset olisivat MCU-kaanonia.
 3. V

  Keskustelua Marvel-universumin elokuvista ja tv-sarjoista (Marvel Cinematic Universe, X-Men jne.)

  En tiedä ovatko huhuja vai fanien toiveajattelua, mutta jonkinlaisesta löyhästi Midnight Sonsiin perustuvasta "kauhuhahmojen" tiimistä on ollut puhetta pitkään. Ryhmään voisi kuulua Ghost Riderin lisäksi ainakin Moon Knight, Werewolf by Night (tulossa tänä vuonna Disney+:n Halloween Specialissa)...
 4. V

  Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2021–2022

  Lundellilla tulokaskausi kesken ja jo niputetaan sulajiin.
 5. V

  MM-kisat 2022: Helsinki & Tampere, Suomi

  Molempia nimiä on käytetty 90-luvulta asti, mutta 2016 Tšekin valtio teki virallisen päätöksen, että maan nimi englanniksi on Czechia. IIHF otti nimen käyttöön viime vuonna.
 6. V

  Queen tekee comebackin

  Kukaan saanut vielä Nokia Areenan keikalle uusia lippuja? Onhan keikkaan toki vielä reilusti aikaa, mutta näin lievänä neurootikkona arvostaisin, jos tulisivat hyvissä ajoin.
 7. V

  MM 2022: Suomi

  Ei mitään mahdollisuutta että tulisivat molemmat. Se vaatisi koko kisojen pelaamista seitsemällä pakilla, ja sitä Jalonen ei takuulla tee.
 8. V

  MM-kisat 2022: Helsinki & Tampere, Suomi

  Ajetaanko jengi hallista ulos pelien välissä vai kuinka tuo homma toimii?
 9. V

  Perinteet

  Ei tainnut Tappara tai Ilves Hakamäen hallia myydä kertaakaan täyteen.
 10. V

  MM-kisat 2022: Mediaketju

  Käsittääkseni ei, netistä näkee kisoja vain maksamalla. E: Siis laillisesti, laittomista streameista tai VPN-kikkailuista en tiedä.
 11. V

  Konserttiopas á la Jatkoaika

  Heikki Silvennoisen keikan kävin eilen katsastamassa ja sitähän se oli mitä odotinkin, mainiota juurimusiikkia. Heikin ääni oli vähän maassa, mutta ihan mainiosti biisit siitä huolimatta futasivat ja bändillä näytti olevan lavalla hauskaa, mikä on aina iso plussa. Illan kohokohta oli...
 12. V

  MM 2022: Suomi

  Eiköhän Lindbohmkin tuohon listaan kuulu, olympiavoittaja ja Jaloselle tuttu mies.
 13. V

  Liigapelaajien hokkarit naulaan –ketju

  Mites, nostetaankos Peltolan paita kattoon? Junnuiässä siirtyi Tapparaan eikä sen jälkeen ole kotimaassa muualla pelannut, 12 kautta Liigaa, viisi kautta kapteenina, kolme mestaruutta joista kaksi kapteenina.
 14. V

  MM-kisat 2022: Helsinki & Tampere, Suomi

  Suomi-USA-matsiin kun ostin liput, siinä sivussa tuli tietenkin mukana liput myös saman päivän Latvia-Norjaan. Tuohon matsiin nyt ei suurta hinkua ole, mutta tietääkö kukaan, onko jotain väylää, missä nuo voisi saada (halvalla) kaupaksi? (Tai jos joku täällä on kiinnostunut, saa laittaa viestiä...)
 15. V

  MM 2022: Suomi

  + Florida: Lindbohm
Ylös