Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Vepa

 1. V

  Venäjä hyökkää Ukrainaan

  Ukraina ja sen kansalaiset ovat kärsineet jo niin paljon Venäjän erikoisoperaatiosta, että en haluaisi nähdä mitään sooloilua Ranskan ja Saksan taholta. Nyt pitää vaan ruuvia kiristää entisestään. Kyllä meidän ylipainoisten, mukavuudenhaluisten eurooppalaisten täytyy vaan koittaa kestää talven...
 2. V

  Suomen Nato-jäsenhakemuksen ratifioinnin seurantaketju

  Italia on paska maa. Montako sataa miljoonaa EU:n kuuluisat elvytysrahat saapuivat Italiaan, ja sen huomaa, kun törmää kadulla rakennustelineeseen on työnnetty suomalaisten veronmaksajien rahaa?? Suomen hallitus on oikea hölmöläisten seurakunta. Otetaan surutta lainaa ja jaetaan etelän...
 3. V

  Venäjä hyökkää Ukrainaan

  Mun mielestä ei ole mitään järkeä kailottaa julkisesti, millaista aseistusta Suomi sinne toimittaa. Helppo se on muiden maiden sinne aseistusta toimittaa, kun ei ole yhteistä maarajaa 1300 km Venäjän kanssa.
 4. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Nuo Erdoganin touhut täytyy kyllä tuntua Naton silmissä ihan helvetin kivuliaalta kiveltä kengässä. Mitenköhän kauan tuota touhua viitsivät katsella?
 5. V

  Sanna Marin

  En ota politiikkaan tai laskelmoituun brändin rakentamiseen mitään kantaa. Sen sijaan en ihmettele yhtään sitä, kuinka maailmalla hämmästellään huuli pyöreänä suomalaisten touhuja. Kuinka monessa muussa maassa PM käppäilee muina miehinä/naisina festivaaleilla ja Sale pelaa pipolätkää...
 6. V

  Miten aiot boikotoida Venäjää?

  Itse heitin roskiin Ikeasta ostetut juomalasit joissa luki made in Russia. Jostain syystä venäläinen meetvurstikaan ei ole enää maistunut. Jos olisin makkaratehtaan markkinointipäällikkö, muuttaisin rohkeasti ko. tuotteen ukrainalaiseksi meetvurstiksi. Sitä odotellessa täytyy ostaa kotimaista...
 7. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  https://www.sss.fi/2022/06/presidentti-niinisto-nato-jasenyydesta-kaikki-lupaukset-enteilevat-etta-jasenmaat-tulevat-toimimaan-ripeasti/ Eiköhän tämä homma ole paketissa syksyyn mennessä. Onneksi Venäjällä on nyt muita kiireellisempiä operaatioita meneillään, niin saamme rauhassa odotella...
 8. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  https://www.sss.fi/2022/06/presidentti-niinisto-turkki-tukemassa-suomen-ja-ruotsin-kutsumista-naton-jaseniksi/ No nyt alkoi umpisolmu aukeamaan. Hyvältä näyttää. Stoltenberg vei Erdoganin välillä siivouskomeroon selvittelemään asioita ja nyt sopu on syntynyt.
 9. V

  Kiekko-Espoo kaudella 2022–2023

  https://www.jatkoaika.com/Uutiset/TUTO-v%C3%A4rv%C3%A4si-luisteluvoimaa-Espoosta-%E2%80%93-Leevi-Lemberg-saapuu-Turkuun-vuoden-sopimuksella/242579 Olisi kyllä mielestäni voinut jatkaa espoossakin, mutta toivotan hyvää jatkoa Leeville Turkuun.
 10. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/liettuan-ulkoministeri-jos-suomea-ja-ruotsia-ei-hyvaksyta-natoon-nopeasti-tarjoamme-voiton-venajalle/8455702#gs.488y9h Alkaa olemaan pokeripöydässä tungosta ja panokset kovenee.
 11. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Jos tässä nyt sattuisi käymään niin että Suomelle tarjotaan Natojäsenyyttä mutta Ruotsille ei, niin missään tapauksessa tätä ei kannata jättää käyttämättä. Ruotsi voi jäädä sinne Naton eteiseen odottelemaan vaikka vuosikausiksi tai vetää hakemuksensa pois. Meillähän se 1300 km raja Venäjän...
 12. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d1c2287a-9b87-4903-af66-62227afb9761 Riittäisiköhän Erdoganille, jos kumotaan aseidenvientikielto ja lakkautetaan Yleisradio? Mulle ainakin sopisi, ei mitään hävittävää.
 13. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Mä en ainakaan suostu käyttämään Türkiye nimeä. Mulle se on Turkey. Kun kerran vittuilemaan aletaan, niin kyllä täältäkin pesee ja linkoaa.
 14. V

  Suomi hakee Nato-jäsenyyttä

  Sitä vähän ihmettelen, että matkatoimistojen mukaan Turkin matkat myyvät hyvin. Ilmeisesti omilla aivoillaan ajattelevat isänmaalliset ihmiset ovat katoamassa sukupuuttoon Suomesta. Itselle ei tulisi mieleenkään lähteä moiseen takinkääntövaltioon. "Mutta kun halvalla sai" toteaisi Sulo Vilen.
 15. V

  Tavoitteena nousu Liigaan

  Ei näistä nykyisistä mestiksen joukkueista yhdelläkään ole mitään taloudellisia edellytyksiä nousta liigaan jollain 800-1000 yleisömäärällä, ja kuka kannattaja haluaisi nähdä siellä oman joukkueensa vuodesta toiseen taistelevan sijoista 14-15?
Ylös