Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Valle

 1. V

  Veikkausliigakausi 2022

  HJK ulos Suomen Cupista. Lauantaina vielä turpaan ja Mestareiden Liigan karsinnoista ulos niin hienosti vetää tämä suurseura. Noilla resursseilla ei voi kun nauraa. Koskelan potkut ei voi olla kaukana.
 2. V

  Veikkausliigakausi 2022

  Honkavaaran vaihtaminen Joaquin Gomeziin ei ole kaduttanut Raimo Sarajärveä. - Ei ole todellakaan tullut sellaista oloa, että olisimme tehneet virheen. Tulokset eivät vielä näy ,mutta tekeminen on hyvää. Treenikentän ja pelien välillä on vielä liian iso ero ja treenien huikea meno ei vielä...
 3. V

  KHL – pelin ulkopuolisista asioista

  Sellaista tällä kertaa :D 3x3-jääkiekkoa Venäjällä edistämässä ollut ja Pietarin joukkueessa pelannut Rotenberg oli Match TV:n mukaan lyönyt vastustajan Jekaterinburgin pelaajaa Ilja Tshabania mailalla selkään. Rotenberg kommentoi ottelun jälkeen jääkiekon olevan kova laji, kuten judo tai...
 4. V

  Jokerit Liigassa 2023–2024?

  Pelottavan hiljaista on. Ettei vaan kaikessa hiljaisuudessa luovuteta. Ahdistava ajatus. Luulisi, että jotain olisi jo selvillä. Pitäisi vaan olla kärsivällinen, mutta vaikeaa se on. Toivotaan että narri nauraa vielä.
 5. V

  ATP/WTA – tennis 2022

  Djokovicilla naurettavan helppo kaavio taas kerran. Miten voi aina käydä säkä arvonnassa. Nadalilla vaikeampi kaavio. On Ciliciä, Aliassimea ja Berrettiniä. Semissä Tsitsipasia tai jopa Kyrgiosia. Kaikki kovia nurmella. Ruusuvuori Kohtaa Nishiokan ensimmäisellä kierroksella.
 6. V

  Veikkausliigakausi 2022

  Nautin Koskelan epäonnistumisista. Voiko olla ylimielisempää kaveria? Mistäköhän tänään itkee häviön jälkeen. On joo loukkeja, mutta Klubilla on niin paljon pelaajia, että onhan tämä surkuhupaisaa. Seuraava peli KuPSia ja siinä on jo paljon pelissä.
 7. V

  Veikkausliigakausi 2022

  Oli kyllä käsittämätön rekry tämä SJK:n päävalmentaja. Peli menee huonompaan suuntaan ja puolustuspelikin organisoitu päin vittua. Hyökkäyspeli perustuu Håkansin ja Oliniyukin yksilösuorituksiin. Muuten kasa paskaa. Jäätävän paska valmentaja. Aivan väärässä paikassa. Miten meni Raipe? No ei...
 8. V

  Emil Ruusuvuori – Suomen #1 tennispelaaja

  Jatkuvasti turpaan samalta kaverilta. Oliko jo viides kerta vuoden sisään? Ei tuo Ivashka nyt niin kova ole.
 9. V

  Veikkausliigakausi 2022

  Honka nousee vielä kärkitaistoon. Ei ole edes europelejä rasituksena. On tuo SJK:n peli sellaista kuraa. Olisi nelonen voinut valita paremman pelin näyttää. Hyi helvetti mitä peliä.
 10. V

  Emil Ruusuvuori – Suomen #1 tennispelaaja

  Kyrgios puhui, että alkaa pikkuhiljaa aika käydä vähiin legendoilla. No fakta on kuitenkin se, että viimeiset 16 Grand slamia jakautuneet näin : Djokovic 8 Nadal 6 Thiem 1 Medvedev 1 Näistäkin Djokovic diskattiin yhdessä( Thiemin voitto) ja Nadal missanut useamman loukkien takia :D...
 11. V

  Emil Ruusuvuori – Suomen #1 tennispelaaja

  Pakko arvostaa Niemisen suoritusta kun nousi aika lähelle top-10. Ruusuvuorella on potentiaalia, mutta ei ole lähelläkään näitä top-20 miehiä kun tiukassa paikassa pelataan. Ainakaan vielä. Hienoa että Nadal pelaa Wimbledonissa. Toivottavasti Kyrgios arvotaan Djokovicille alkukierroksille vastaan.
 12. V

  Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

  Ei ole venäläinen, vaan slovenialainen. KHL-myönteinen kuitenkin.
 13. V

  Positiivisuusketju

  Positiivista ajattelua. Siellä on julkaistu Liigan ensi kauden ohjelma. Enää alle vuosi kun seuraava julkaistaan. Toivoa sopii, että Jokereiden nimi löytyy sieltä. Toivottavasti asiat järjestyvät. Ei tässä enää kauan mene kun päästään spekuloimaan jengiä ja tietysti lyttäämään kaikki etukäteen :)
 14. V

  Tässä ketjussa seuraamme Teemu Pulkkisen uran etenemistä

  Teemu ei perkele. Ethän sä nyt jumalauta tuohon sarjaan enää voi lähteä. Varmasti saisi hyvän diilin muualta Euroopasta. Ahneella on paskainen loppu.
 15. V

  NBA

  Parempi voitti. Melkoinen nousu vastoinkäymisten jälkeen. Hattua päästä.
Ylös