1. V

  Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  Pitäisiköhän yrittää katsoa ensimmäistä kertaa joku Bond elokuva kokonaan.
 2. V

  Kuuntelussa juuri nyt

  Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=0GI7LrSHYaU
 3. V

  Ärsyttävin sana tai termi minkä tiedätte?

  Termikin on ärsyttävä. Yhtä ärsyttävä on oletus, että tuo muutaman minuutin päivittäinen työajan pidennys jotenkin nostaisi automaattisesti tuottavuutta ja kilpailukykyä.
 4. V

  Kuinka paljon rahaa kannat lompakossa?

  Elämä helpottuu kun ei käytä käteistä rahaa, joten miksi sitä tahallaan vaikeuttaisin. Lompakko on turha esine. Myin pari juttua tässä viime viikolla ja nyt sitä käteistä on jossain purkissa kotona, kun ostajat eivät osanneet tai muuten vaan ollut siirtyneet esimerkiksi mobiilimaksamisen maailmaan.
 5. V

  Kuinka paljon rahaa kannat lompakossa?

  Elämä helpottuu kun ei käytä käteistä rahaa, joten miksi sitä tahallaan vaikeuttaisin. Myin pari juttua tässä viime viikolla ja nyt sitä käteistä on jossain purkissa kotona, kun ostajat eivät osanneet tai muuten vaan ollut siirtyneet esimerkiksi mobiilimaksamisen maailmaan.
 6. V

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Areenasta löytyy kyseistä tapahtumaa käsittelevä elokuva. Antaisin itse tähtiä 3/5, joka on aika hyvin urheiluelokuvalle. https://areena.yle.fi/1-50505496
 7. V

  Kesän festarit

  No aikas lailla tuon verran laivat Viikinsaareen matkustavat. Eiköhän nuo Saarihelvetinkin aikana aika tiuhalla aikataululla mene. Lipun hintaanhan tuo matka kuuluu.
 8. V

  Yhdysvaltain presidentti Donald J. Trump

  No Trumpin retoriset keinot näyttää olevan sinullakin käytössä. Eikä siinä mitään - sananvapaus ja kaikkea. Mikäs siinä on esimerkiksi sairaita ihmisiä pilkatessa.
 9. V

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Avautui että Andy McCoyn Underotow.. Linkki: https://www.youtube.com/watch?v=bqAgv6kGOKQ No Andyn kappale joka tapauksessa.
 10. V

  Asia, joka ”avautui” minulle

  YouTube alkaa mainostulvassaan lähennellä käyttökelvottomuutta.
 11. V

  Keskustelua Jatkoajan kolumneista ja artikkeleista

  Itse olen sitä mieltä, että otsikossa ei saisi olla yli viittä sanaa. Kyllä sillä määrällä ammattitaitoinen henkilö onnistuu luomaan mielenkiintoisen ja informatiivisen otsikon.
 12. V

  Asia, joka ”avautui” minulle

  Speedot?
 13. V

  Yöketju (klo 24:00–06:00)

  Tein virheen ja nukuin aamulla liki yhdeksään. Se kostautuu nyt ja unta tuskin tulee vielä pariin tuntiin. Noh kuudelta ylös ja rytmiä kohdalleen taas.
 14. V

  Hanoi Rocks is back

  Tässä mielestäni mielenkiintoinen haastattelu Andystä 25 vuoden takaa. Juttu luistaa ja on selkeää. Näissä youtubestakin löytyvissä tuoreimmissa haastatteluissa näkyy, että Andy on ollut viime ajat päihteiden kanssa itse mainitsemallaan "vihreällä linjalla" jo pitkään. Linkki...
 15. V

  Kuuntelussa juuri nyt

  Itse ihastuin jo tuossa joku 30 vuotta sitten. Onnea sulle, sulla on vielä pitkä ja hieno matka edessä tämän kanssa.