1. T

  Ässien harjoitusottelut 2020

  Ei tiedetty eilen Kotkansalon kolahduksen vakavuudesta vielä mitään.
 2. T

  Ässien harjoitusottelut 2020

  Pitsissä jatketaan suunnilleen samoilla miehillä, mutta Stenqvist tulossa ilmeisesti mukaan.
 3. T

  Ässien harjoitusottelut 2020

  Kuten odotettua melkoista höntsää missä kiekonmenetykset seurasivat toisiaan. Sanotaan nyt plussia vaikkapa Aittokalliolle, Hirvoselle, Matinmikolle, Peltomäelle ja varovaiset peukut Niemi/Lausniemi-kaksikolle. Appelgrenin ketju oli yllättävänkin purjeessa omissa ajoittain vaikka liigamiehiä kaikki.
 4. T

  Ässien harjoitusottelut 2020

  Ja Stenqvist ei pelaa vaikka periaatteessa voisi.
 5. T

  Poikamme maailmalla

  Erik Embrich on tehnyt sopimuksen Slovakian pääsarjajoukkue HC Nove Zamkyn kanssa.
 6. T

  Kasper Kotkansalo

  Ässiin tuloon vaikutti myös se, että Niemeläinen on Kotkansalon hyvä ystävä.
 7. T

  Linus Söderström

  SK: Söderström saapuu näillä näkymin Suomeen ja Poriin ensi viikolla. Alustavissa suunnitelmissa hänen pitäisi lentää maahan keskiviikkona. Sen jälkeen edessä on noin parin viikon koronakaranteeni, jonka aikana hän ei Ässien harjoituksiin ainakaan täysipainoisesti osallistu. Ruotsalaisen...
 8. T

  Linus Söderström

  Jos Aittokallio pelaa hyvällä tasollaan ja Söderström terve, niin onhan tuossa Ässien mittapuulla todella kova mv-kaksikko.
 9. T

  Poikamme maailmalla

  Satakunnan Viikossa Salminen kertoo olevansa ilman sopimusta ja tähtäävänsä tasokkaaseen sarjaan, mutta Ässätkään ei ole poissuljettu vaihtoehto.
 10. T

  Ässähuhut ja mutut

  Aamun SK:ssa Kerttula kertoo, että Spinkien kanssa on edelleen keskusteltu. Veljeksillä ei ole edelleenkään sopimusta mihinkään. Tarasovistakin on muutama meili Kekäläisen kanssa vaihdettu. Tavoiteltavien maalivahtien listaa on saatu kavennettua. Pelaajia on runsaasti markkinoilla vapaana...
 11. T

  Ässähuhut ja mutut

  Olikin sen verran vanhempaa kaliberia, ettei ollut tiedossa. Kyllä, suunnilleen samaa tasoa Yalen kanssa.
 12. T

  Ässähuhut ja mutut

  OT: Ässissä pelanneista lienee "ranking-ykkönen" Yalestä valmistunut Antoine Laganiere (Yale maailman TOP20-opinahjoja). Jokerien Brian O'Neill on myös Yalesta - pelasivat myös samaan aikaan yliopiston joukkueessa. Laganiere taisi olla keskimääräistä äveriäämmästä perheestä - Yaleen...
 13. T

  Ässien juniorit

  Matinmikko on kyllä mielestäni pelannut jo junnut läpi. 2,5 kautta jo A-junnujakin, josta mm. Suomen mestaruus. Saman ikäluokan kaveri kuin Killinen ja Kivenmäki.
 14. T

  Tommi Kerttula – Ässien kehitysjohtaja

  Olen käsittänyt, että tähän hommaan on olemassa nykyään kaupallisia palveluita.
 15. T

  Poikamme maailmalla

  (Off-topic): Latvialaisilta kun kysytään niin sellaisetkin jääkiekkoilijat löytyvät kuin Tūka Rasks, Juhamati Āltonens, Tēmu Selenne, Osi Vēnenens, Anti Pīlstrems, Matiass Mitinens ja Jirki Jokipaka.