Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Tuubii

1. T

Otteluseuranta 19.–20.10.2018

Rinne jäi Calgaryn kolmannessa maalissa oman puolustajan alle. Jotain pientä tuosta taisi tulla, mutta ei kovin vakavalta vaikuttanut.
  2. T

Otteluseurantaketju SM-liiga Ti 30.11.2010

Taikuri! 3-1! e. siis Luttinen teki Bluesille 3-1, tietämättömille.
  3. T

Blues 2-1! Ilmeisesti Ville Lajunen taas.
  4. T

Otteluseurantaketju SM-Liiga 26.10.2010

Blues 3-0. Karalahti?
  5. T

Otteluseuranta SM-liiga la 9.10.2010

Kyllä se on jäähyn ottanut toisessa erässä.. e. Olinpahan hidas.
  6. T

Otteluseurantaketju SM-liiga pe 17.9.2010

Heittäkää vähe nimen takia ulos, 2min korkeintaan.
  7. T

Rönnbergin taklaus Rosaan 23.3.2010.

Playoffeihin kuuluva taklaus, janarille kiviä taskuun. Ja lisätään vielä: "keep your head up"
  8. T

Antti Pihlström JYPiin

Jos Jyppi jatkaa tän tasosien hankintojen hankkimista, niin eihän ensi kaudella ketään kiinnosta enää pelata D Teamissä. Sieltä kuitenki löytyy kaveria, jotka olisivat ansainneet näytönpaikan ylhäällä, mutta eivät ole saaneet sitä jypin hankintojen takia. Esimerkiksi Vesa Kulmala olisi ansainnut...
  9. T

Otteluseurantaketju 01.12.2009 SM-liiga

Kuka vitun Pihlman!?
  10. T

Otteluseurantaketju 27.11.2009 SM-Liiga & Mestis

Liigan sivut kertois että Bluesilla 2 jätkän ylivoimaa 2minuuttia 3erän alkuun. Toivottavasti on oikeassa. Markku Tähtinen - mailasta kiinnipitäminen 2 min 40:00 Simo Mälkiä - kiinnipitäminen 2 min 40:00
  11. T

Otteluseurantaketju 19.11.2009 SM-Liiga

Cami! 2-3! Espoo tulee.
  12. T

Ti 17.11.2009 Blues-Ilves

Nyt on pakko sanoa että repesin kyllä aika huolella. Itse ottelunhan Blues vie helpohkosti 5-1.