1. T

  Entiset HIFK-pelaajat muualla

  Pena sanoi Nemolle että lähe meneen, ei oo käyttöä. Penaa ei huimaa ja Pena kartoittaa itsensä Pelsujen päävalmentajaksi.
 2. T

  Joonas Lyytinen Stadissa

  Toistan itseäni kysymällä uudestaan. Missä on ratkaisut joilla kaveri on rakentanut HIFKlle maaleja? Pakki voi ottaa riskejä jos siitä seuraa usein tulosta ja joskus kolahtaa omiin. Mun silmiin Lyytisen ratkaisut ovat johtaneet pelkästään kolahtamiseen omiin. Ei sinne toiseen päähän.
 3. T

  Joonas Lyytinen Stadissa

  Vedin pikku kilarit Lyytisen suorittamisesta hänen mokansa vuoksi tänään. Ja hänen aikaisempien mokiensa vuoksi. Se ei ole reilu tapa arvostella pelaajaa. Pitäisi miettiä mitä pelaaja antaa joukkueen peliin. Varsinkin pakin osalta tärkeintä on perussuorittaminen omiin päin. Nyt ei vaan tule...
 4. T

  Otteluseuranta (HIFK)

  Tätä minäkin olen ihmetellyt. Kaveri ei ole antanut jengille mitään muuta kuin mokia illasta toiseen ja maksaa varmaan isosti NHL-statuksen takia. Pitäisi tunnustaa että käteen sattui tyhjä arpa ja kiertoon.
 5. T

  Otteluseuranta (HIFK)

  Eka veto ja sinne se taas meni. Joku on joskus kirjoittanut että voisihan noita ottaa kiinnikin. Tänä vuonna ei ole oikeen tarttunut.
 6. T

  Otteluseuranta (HIFK)

  Ja taas Lyytinen heitti aivan järkyttävän hasardin oman maalin eteen. Vain tuuri pelasti. Ei V***u tuollaisia illasta toiseen.
 7. T

  Otteluseuranta (HIFK)

  Voisko ton Lyytisen lahjoittaa jonnekin? Melkein aina kun omissa soi jonkun pelaajan karkean mokan johdosta niin se on tämä Lyytinen.
 8. T

  HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

  Ei todellakaan ole tilastoja pohjaksi. 100% tunnepohjalla mennään.
 9. T

  HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

  Sulamiset tapahtuvat ratkaisupeleissä keväällä kun painetaso nousee. Ei runkosarjassa marraskuussa. Marraskuun peli ja sijoitus sarjataulukossa kertoo perussuorittamisen tason. Säälipleijarit.
 10. T

  HIFK:n peliesitykset kaudella 2019–2020

  Osaako joku sanoa milloin Kärpät ovat menettäneet pisteitä kotonaan oltuaan neljän maalin johtoasemassa? Siinä on suorittamisen tason ero niillä joukkueilla jotka voittavat kauden lopussa. Pidempää trendiä voi katsella sarjataulukosta. Säälipleijaripaikka on surkea suoritus tuolla budjetilla ja...
 11. T

  Nyt just vituttaa!

  Ei tätä tarvitse sen enempää eritellä tai perustella. Iso vitutus on päällä. Pahinta on se ettei tiedä kenelle pitäisi antaa kenkaä. Lyytisen lisäksi.
 12. T

  Otteluseuranta (HIFK)

  Miksiköhän Lyytinen ajatteli tuossa toisessa maalissa että fiksuin veto mitä voi tehdä on heittää itsensä levyksi jäälle? Siinä tilanteessa pakki ei ole mitään muuta kuin helposti kierrettävä kasa lihaa. Se ei edes peittänyt syöttölinjaa.
 13. T

  HIFK:n mediaketju

  Ymmärrän pointin mutta toisaalta jos joku idea ei toimi niin siitä voi myös luopua. Tämä isolla sarkasmikorostuksella. Ei mulla itselläni ole tarjota parempaa slogania tai graafista ratkaisua, mutta toisaalta mulle ei myöskään makseta sellaisten tekemisestä. Jos tuo sattuu tällaiseen puusilmään...
 14. T

  HIFK:n mediaketju

  Kahdessa kohtaa täysin samaa mieltä. Meistä junantuomista ei tule koskaan stadilaisia, vain hesalaisia. Samoin en ymmärrä mitä tuollainen mainos tekee Hyvinkäällä. Olisi parempi pitäytyä sillä linjalla kun Länsiväylällä kysyttiin "Oliks böndellä kivaa?"
 15. T

  HIFK kaudella 2019–2020

  Mun mielestä on hyvin erikoista jos mestaruutta tavoittelevan joukkueen keskikaista on rakennettu "toivotaan että kehittyvät"-osaston varaan. Toki sellaisia pelaajia on hyvä olla mutta ei keskeisissä rooleissa. Voittavissa joukkueissa näitä nuoria lupauksia ajetaan sisään laitureina ja sentterin...