1. T

  Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  Vaimo oli jokunen vuosi sitten pomimassa Keski-Suomalaisella tilalla. 3 euroa sai kopalta palkkaa. Urakalla sai poimia että tienasi jotain, mutta ei kuulemma enää ikinä uudestaan.
 2. T

  Rikollisuuden ehkäisy

  Mä ihmettelen että miksi ne julkaisivat tuon apin. Eikö olisi voinut pidättää nämä rosvot ja jatkaa apin käyttöä niin olisi ehkä saatu enemmän rosvoja kiinni. Mutta samaa mieltä kyllä tuosta resurssien käytöstä ja hatunnosto näille kaljoitelleille poliiseille. Liittyyköhän eilinen Bandidos...
 3. T

  Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  Miksi ne tuhannet suomalaiset eivät mene sinne metsään pomimaan niitä marjoja jos halukkuutta on? Tai hakeudu marjatilalle pomimaan mansikoita? Koska se on raskasta työtä, saattaa tekokynsi katketa. Vie myös turhaan aikaa viinan juonnilta ja muilta harrastuksilta.
 4. T

  Koronavirus – keskustelua rokottamisesta

  Jep, ainakin Jyväskylässä taidetaan ikää katsoa. Vaimo syntynyt loppuvuodesta 78 ja pääsi varaamaan vasta kun avautui kaikille yli 40v, ei onnistunut kun oli ajanvaraus 43v auki.
 5. T

  Kannustusta ja tsemppiä Rauman Lukolle

  Onnittelut Lukolle. Itselle tämä merkitsee erittäin paljon. Isävainaa oli Lukon kannattaja henkeen ja vereen ja joutui eläessään pettymään vuosi toisensa jälkeen. Seuraavalla reissulla kotiin vien oluen haudalle ja kilistetään ukon kanssa Lukon voitolle.
 6. T

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Tietäs vaan miltä se tuntuu. Lupaan että jos SaiPa voittaa mestaruuden juoksen Lutakoaukiolle alasti kotoa, oli koronaa tai ei.
 7. T

  Big Brother Suomi 2021

  Mä löysin taas Googlesta jonkun samsungin kamppiksen jolla 2kk ruutua 0€. Edellisen BB aikaan löysin saman.
 8. T

  Aleksi Valavuori – urheilupersoona

  Itseasiassa Elisalta saa laajakaistan ilman mitään ongelmia vaikka on ulosotossa ja liittymän pantin joutuu maksamaan vain jos haluaa soittaa pornolinjalle tai käyttää ulkomailla. Dna taas on hivenen nihkeämpi.
 9. T

  Koronavirus – keskustelua rokottamisesta

  Nyt on piikillä käyty. Minuutti rokotushuoneessa ja vartiksi ohjasivat toiseen huoneeseen odottelemaan hoitajan valvovan silmän alle. Heinäkuun 22 päivä seuraava annos. Kohta lähtee maskit mäkeen. Voi juku.
 10. T

  SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  Iltalehti uutisoi että McIntyre palaa. Kaavailtu 2-3 ketjuihin. Eli onko vielä kova sentteri tuloillaan vai onko Koskiranta se ykkönen? Elämme mielenkiintoisia aikoja.
 11. T

  Koronavirus – keskustelua rokottamisesta

  Puhelimessa sanoi että kyllä täällä diagnoosi näkyy ja sun pitää nyt vain odotella tekstiviestiä. Odottelin ja kokeilin varata netissä ilman viestiä mutta eipä ollut mahdollista. Tässä todennäköisesti syynä Tieto Oy:n? vaikeasti näkövammainen ohjelmisto.
 12. T

  Koronavirus – keskustelua rokottamisesta

  Nyt saatu bookattua piikitysaika työterveyden kautta kun kaupungin tiedoissa ei löytynyt omaa diagnoosia vaikka se siellä näkyikin. Torstaina lounastauolla 5g sirua olkavarteen.
 13. T

  Laadukasta asiakaspalvelua

  Tilattiin vuosia sitten Bauhausista sadesuihku kotiinkuljetuksena Postnordilla. Etukäteen ei kerrottu milloin tuovat ja eräänä päivänä oli työpäivän aikana ilmestynyt lappu postiluukkuun että oli yritetty toimittaa ja tällä viitteellä voit varata netistä sopivan ajan. Muuten hyvä mutta kuski oli...
 14. T

  Koronavirus – keskustelua rokottamisesta

  Jyväskylän kaupungin sivuilla sanotaan seuraavaa " Viikolla 16 sairauden perusteella riskiryhmä-2:een kuuluvien nettiajanvaraus on laajentunut uusiin ikäryhmiin: 19.4. on ajanvaraus käynnissä kaikille kakkosriskiryhmäläisille 18–64 vuotta. " Itse kuulun 1 riskiryhmään ja aikaa ei voi varata...
 15. T

  Iron Maiden

  Eli uutta levyä ei julkaista vielä vuoteen kun samalla teemalla jatketaan. Vähän pettynyt että festarikeikka, mielummin oma keikka ja sisätiloissa. Kaipa tuonne tulee siitä huolimatta lähdettyä jos vaan myyvät yhden päivän lippuja jossain vaiheessa.