Playoffs 2024 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (3.)

Ei, kyllä se oli mielestäni raivokasta huutamista. On teillä Tampereen ykkösillä mielenkiinnon aiheet.

Grönborgin avautumista en luokittelisi "itkemiseksi".
  3. T

Joo, oli tökerö. Tuo on varmaan ajateltu esitettäväksi tilanteessa, jossa peli ei ratkennut, mutta tuossa kohdin oli nolo moka.
  4. T

Olen tästä samaa mieltä. TPS:ää vastaa Tapparalla oli vaikeaa ja se on toistaiseksi ollut kovin ottelusarja meille tänä keväänä. Oliko se TPS:n hyvyyttä vai Tapparan huonoutta - en osaa sanoa. Pelsu ei toistaiseksi ole vakuuttanut maalivahtipeliä lukuunottamatta.
  5. T

Eri mieltä tästä. Tappara oli 2 ensimmäistä erää kyllä tässäkin matsissa kuskin paikalla. Kolmas erä ja jatkoerät sitten Pelsujen hallintaa. Tämän olisi pitänyt ratketa Tapparalle jo kahdessa ensimmäisessä erässä.
  6. T

Joo, kyllä Kokko on ollut todella tärkeä Pelsuille ja isommassa roolissa. Aika oikeutettu mielestäni tämä 3-1 tilanne on kokonaisuudessaan.
  7. T

Olipa nolo sukellus Pelsupelurilta. Ansaittu seuraus.
  8. T

Pe 26.4.2024 Pelicans - Tappara

Ei voi olla maali. Ei millään - päivänselvä keissi pitäisi olla.
  9. T

Hieno peli. Tappara ollut todella hyvä kolmoserässä.
  10. T

Hyvin Pelsu puolustaa tällä hetkellä. Tapparan "tekemästä" maalista alkaa olemaan aika pitkä aika. En laske tyhjiin Tampereella putattua varsinaisesti tehdyksi maaliksi, se oli lahja.
  11. T

Ei tainnut edes hipaista... Hyvin kyllä kalastettu. Jalkapallokaupunki ja Liiga haluaa Pelicansin voittavan, koska...
  12. T

Nälkäinen on kotijoukkue. Nyt pitäisi Tapparan tappaa tämä eka 10 minuuttinen. Toisessa erässä sitten rinnalle ja ohi.