1. S

  SaiPa kaudella 2020–2021

  Mikä Vainiolla on?
 2. S

  Jarno Koskiranta – kalifiksi kalifin paikalle

  Floppi. Paljon pitää ravia parantaa, näitä joukkueen kantavia voimia saa halvemmalla muualtakin. Ennakoissa ja muissa rankattiin liigan ykkössenaksi ja sitä paikkaa ei Koskiranta ole vielä pystynyt lunastamaan. Kaukaanpäätyä myytiin suoraa puhetta Saipasta sisältäväksi nauhoitteeksi, harmi jos...
 3. S

  Jarno Koskiranta – kalifiksi kalifin paikalle

  Pitää jaksaa muistaa ja ymmärtää että Koskiranta ei ole mikää reinmeikkeri tai maaliruisku, vaan pelannut SKA:ssa alemmissa ketjuissa.
 4. S

  SaiPa mediassa

  Ahalin kanssa helppo olla samaa mieltä - joka asiaa ei tarvitse selittää tai kerrata. Ja tuntuu että pelaajista tehdään helvetti moisia jonglöörejä, pitää taipua moneen suuntaan ja hallita media. Itse peli meinaa unohtua, nyt ajetaan moneen kanavaan täytettä ja osa on ihan ajanhukkaa. Joskus...
 5. S

  SaiPa kaudella 2020–2021

  Tuntuu että Imatralla on tuulta purjeissa, ei taida nyky Saipasta monikaan ukko mahtua Ketterän rosteriin?
 6. S

  Muistellaan menneitä – esitetään kysymyksiä ja etsitään vastauksia

  Olikos joskus SaiPa ottelusta tuomarien pääsy kotimatkalle turvattu poliisivoimin, vai alkaako taru ja todellisuus jo mennä sekaisin?
 7. S

  SaiPa Oy:n tulevaisuus

  Onko aavistuksia miten pelit jatkuvat katsojien osalta? Thl;n sivuilla oli ainakin äsken vielä että kokoontumiset on rajoitettuja Tammikuun loppuun asti. Vähäisetkin katsojien rovot ja pääsylipputulot jäänevät saamatta.
 8. S

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Vituttaahan se jos ei puutarhavälinekauppiaan ja kumppaneiden puuharahoilla kasatussa joukkueessa pääsee pinnalle. Väitän että KHL:n kärkijoukkueesta tulevan pelurin pitäisi erottua nykyliigassa puolenvuoden jälkeen vähän enempi. Haalari ja duunariukkoja tänne ei vartavasten kannattaisi...
 9. S

  Peliesitykset kaudella 2020–2021

  Kävikö Koskirannan kanssa Löfmanit? Pitkällä pahvilla saatiin naarattua kotiin, mutta ei vaan ollut sitä mitä tilattiin? Anssi oli kunnossaan ollessaan hyvä pelimies, mutta onko Koskiranta? Isompia loukkea ei hänellä taida olla nyt päällä, joten onko käsijarru jumissa, vai isompi...
 10. S

  Tero Lehterä – SaiPan uusi päävalmentaja

  Ennenkuin ollaan oikeussalissa, voinee molemmat osapuolet esittää omia näkemyksiään mahdollisesta sopimuksesta jolla vältetään oikeusprosessi. Oikeudessa voittavat varmuudella vain asianajajat.
 11. S

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  Mitä Virtanen sitten sai aikaiseksi Lappeessa kaukalon ulkopuolella? Sitkeä huhu kertoo että olisi lyönyt junnujoukkueen valmentajaa baarissa, kertomus vaihtelee kertojan mukaan. Välillä a junnu ja välillä b junnu.
 12. S

  SaiPa Oy:n tulevaisuus

  Onhan se nyt himppasen outoa jos on selkeä ohjeistus/suositus maskista ja sen käytöstä, ja osa kansalaisista pamppaloi silti menemään ilman maskia. Ja osa porukasta on vielä täysin välinpitämättömiä, korona on vain joku perus yskä tai köhä.
 13. S

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  Kalle Maalahti oli eilen elämänsä pyörityksessä Kisapuistossa. Huhujen mukaan oli jo kovasti menossa jäähyn saatuaan SaiPan rangaistusaitioon.
 14. S

  SaiPa kaudella 2021–2022

  Lantan voisi sainata länteen Lakupitäjään. Menee SaiPalla ihan hukkaan kun ei oikein kestä pelin päällä, jokaista vaihtoa ja peliä en ole katsonut häneltä mutta hajaotannalla on se siltä näyttänyt. Hazardia tulee aina silloin tällöin ja kiekko joko lipsuu lavasta, tai on vähän liian nokkelia...
 15. S

  Ex-SaiPalaiset maailmalla

  Kaukaan Päädyn vierastyöläiset jaksossa on selvitetty kertaalleen tuo Duba episodi, ja sen aikaisilla vehkeillä nykypäivään sovitettuna tarina vastaa trilleriä. Kai Pepo on tiedustanut kaverin kiri-ja irtiottoherkkyyden? Olisi ikävä jos Lappeenrantaan jäisi toistamiseen vaan tyhjät haalarit.