Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä SPORTTIKOTKA

 1. S

  Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  En tiedä. Kokoonpanoa kun katsoo niin näin voisi ajatella. Kysy/vastaus pätkissä painotettiin myös ylivoiman merkitystä. Joka nyt tietysti on itsestään selvää. Selkeä ykkösyv:n pyörittäjä on löydyttävä.
 2. S

  Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  Emilin sainaaninen oli Sportilta kova teko. Pakistosta puuttuu määrällisesti vielä pelaajia. Ehkä siihen vielä yhden rutinoituneen pakin toivoisi, että vältyttäisiin tämän kauden tilanteelta, jossa Viljanen oli pitkään poissa. Ykkössentteriä joukkue vielä kaipaa ja se vain yksinkertaisesti...
 3. S

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Kaikki keskustelu Sportista tässä vaiheessa nostaa odotuksia ja luo pohjaa ihmisten kiinnostukseen ensi kautta ajatellen. Mielekkäämpää keskustelu näin on kun vastailla randomien lähettämiin yksityisviesteihin.
 4. S

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Mieluisa uutinen sieltä on tulossa. Mielestäni yllättäväkin. Varmasti olisi kelvannut monelle muullekin.
 5. S

  Sport & media

  Todellakin. Avoimuudella ja sitä kautta esillä olemalla Sport tulee pysymään mielissä ja rakentaa tuotteesta uskottavampaa. Toivottavasti näkyvyyteen panostetaan.
 6. S

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Mä luulen, että Kannisen oletettavat tehot ei ole riittävät. Nyt tarvitaan isoihin tehoihin pystyvää äijää.
 7. S

  Huhut, mutut ja muut fantasiat

  Mä uskon, että kärkiäijiä ollaan hakemassa. Niin alakertaan kuin hyökkäykseen. Mutta jokunen/joku voi jäädä vielä kesän jälkeiseen aikaan. Toivottavasti nyt huolella rakennetaan, rauhassa mutta päättäväisesti.
 8. S

  Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  Kovat hankinnat. Sentteriä ja kovaa pakkia huutaa vielä kovasti. Luulen, että loppuja katellaan aivan rauhassa.
 9. S

  Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  Ihan kelvollinen pelimies sieltä on tulossa. Väittäisin, että on hyvä haku.
 10. S

  Red Army -nimi vaihdettava

  Hohhoijakkaa. Vaasalaista kannattajayleisöä on kautta aikain kutsuttu Red Armyksi. Meillä rantaruottalaisilla ei oo mitää tekemistä itäisen roistoryhmän kanssa.
 11. S

  Risto Dufva – kiitos ja onnea uusiin haasteisiin!

  Ensi kauden annan aikaa vielä näyttää. Jos torvet eivät ala soida halutulla tavalla niin ratkaisut on tehtävä. Nyt on Ripa sun hetki.
 12. S

  Vaasan Sportin merkitys

  Haluan käynnistää keskustelun Vaasan Sportin merkityksestä jokaiselle ja toisaalta mitä odotuksia kannattajilla on Sportia kohtaan. Itse olen pelejä päässyt seuraamaan sieltä Braxin maalista lähtien, joten väittäisin omaavani kosketuspintaa siihen mitä Sport on. Pikkupoikana halli oli paikka...
 13. S

  Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  Voidaan odotella. Jos nyt rauhassa rakennettaisiin joukkuetta eikä heti lyötäisi lukkoon kaikkea kuten tapana on ollut. Nyt saattaa muutoinkin kiekkomaailmassa vapautua yllättävän hyviä pelaajia jopa Sportin ulottuville.
 14. S

  Vaasan Sport kaudella 2022–2023

  Tavoitteet: Junnujen valmennus tähtäämään edarin pelitapaa(kun edarin pelitapa on selvillä), vuosittain 1-3 junnua edariin mukaan, tiiviimpi yhteistyö junnujen kanssa ja päävalmentaja seuraamaan potentiaalisia pelaajia, maakunnasta ja muualta lahjakkaiden junnujen houkuttelu Vaasaan osaavien...
Ylös