Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä sorza

 1. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Ei nyt sentään kaikkea viedä tästä pelistä pois. Keinäsen reiden taputtelu oli turhaa, mutta pikku provot hyvän maun rajoissa kuuluu lajiin. Kannattaa muistella sen erään Vimpelin lukkarin hyshys merkkejä Sotkamon katsomoon.
 2. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Jymyn somevastaava voisi noista tilanteista pistää someen videot ja kysyä miksi eri tuomiot.
 3. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Jos siitä Vihannon mailasta saisi kuvan niin nehän oli melkein samassa paikassa ja vain toisessa katkaistiin peli.
 4. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Jos on aiemmin pelissä saanut kuittia niin ymmärrettäkööt, mutta olisi voinut tuossakin tuulettaa ennemmin aivan jäätävää tappoheittoa.
 5. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Vihanto. Mutta kuinkahan moni kolmoskoppari olisi härpänny tuon J Korhosen niskasta kauhaisun.
 6. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Manse tekee sen kyllä ihan itse.
 7. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Kuka pelaa J Korhosen paidalla.
 8. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Ei eroa sisäpelissä, koska Viita tulee kärkeä viemään. Nyt on vain Viita saatu ulkopelistä pois, kun Kuosmanen palaa.
 9. S

  Pesiskausi 2022

  Jymy on kyllä hämmentävä porukka. Eihän tuollaiset ennätykset kumminkaan ihan vahingossa tule. Ei vielä voi nostaa ykköskoriin, mutta varmaan ykköshaastajan asema ollee oikea. Paljon riippuu missä kunnossa on syksyllä Kuosmanen ja Rytkönen. Ulkopeliin Kuosmanen ainakin tulee omalle paikalle...
 10. S

  Ralliketju

  Mitäpä tuohon enää sanomaan. Auraajana kärjessä lauantaihin ja pahimmat kilpailijat kaukana. Enää ei tarvitse kuin kiertää kivet ja välttää torstain kaltainen hölmöily. Jos tilanne vaatii niin Katsuta varmasti ajaa riittävän hiljaa.
 11. S

  SaPKo kaudella 2022–2023

  Ilmeisesti u20 on eriytetty edustuksesta, mutta kumminkin toimii itsenäisesti junnu SaPKon ulkopuolella. Jos en väärin muista niin u20 otettiin SaPKon oyn alta juuri sen takia ettei se kaatuisi paskan osuessa tuulettimeen ihan parin viime vuoden aikana. Tuosta taisi olla jossain jopa juttua, kun...
 12. S

  Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

  Ei mikään seura, kun Juuso lopetti uran viime kauteen. Toisaalta aloitti jollain urheilu toiminnanjohtajan tai vastaavan nimikkeellä u20, junnu SaPKon ja Savonlinnan taitoluistelijoissa. Tuotahan talvella vähän parin kaverin kanssa naureskeltiin, että aikuisuran seuroista on 4/5 konkassa niin...
 13. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Nyt voin sanoa nähneeni kaiken. Jussi Korhonen saatellaan kärkenä ensin kakkoselle vasurin koukulla ja kolmoselle varsilyönnillä. Lyöjänä tosin R Korhonen niin ehkä lyhyet uppoaa kenttään helpommin läpilyönti uhan takia.
 14. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Tuo on aivan käsittämätöntä. Itseäni nauratti, kun Helsingin naisten pelissä Ritari pahoitteli etteivät hidastuksia pysty teknisten ongelmien takia näyttämään ja eka ajatus itsellä oli, että se on vain hyvä niin ei jää mitään peliin olennaista näkemättä.
 15. S

  Pesäpallo – liveseuranta

  Sotkamon kakkoskärki millä ei voi pelata ikinä, järjestää ajon ja R Korhonen tyhjentää pajatson.
Ylös