Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus
Sissi
Viimeksi havaittu:
23.04.2006 klo 13.44
liittynyt:
03.07.2004
Viestejä:
6
Saadut tykkäykset:
0
Syntymäaika:
14.08.1986 (Ikä: 33)
Kotisivu:
Kaupunki:
Forssa
Ammatti:
Työtön.

Sissi

Jäsen, 33, sijaintina Forssa

Sissi nähty viimeksi:
23.04.2006 klo 13.44
 • Jäsenen Sissi profiilissa ei ole vielä viestejä.
 • Lataa...
 • Tietoja

  Syntymäaika:
  14.08.1986 (Ikä: 33)
  Kotisivu:
  http://
  Kaupunki:
  Forssa
  Ammatti:
  Työtön.
  Suosikkijoukkue:
  Ässät Leo#42, Matt#50, Pasi#25
  Huumorintajuinen, itsepäinen, kiltti mutta myöskin välillä erittäin ärsyttävä ex-Etelä-Pohjanmaalainen kasvissyöjä. Intohimoina jääkiekko, pienestä pitäen viraillut olen hallilla ja hetkellisen häiriön jälkeen oman löysin "oman joukkueeni". Pääasiassa raskaamman sorttisesta musiikista imen energiaani, kesällä myös festareilla kiertäen.

  Penkkiurheilu(pääasiassa jääkiekko mutta muitakin lajeja tulee seurattua), lukeminen, musiikki, koirani kanssa ulkoilu(muu urheilu jääkin vähille..öhöm..) ynnä muu..

  Allekirjoitus

  Nicke Nackertton #50 GoGo