1. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Ei pomppinu tänään ja muutama koomailu kostautui. Tulos vituttaa, mutta peli ei. Eteenpäin.
 2. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Hyvä tästä vielä tulee kunhan ei bensa lopu kolmannessa erässä. Helppoja virheitä ja Halonenkaan ei ole ollut tänään niin maaginen, mutta kyllä sitä tahtoa löytyy vielä pari napsua lisää ja sillä viedään voitto tänään.
 3. S

  Yohann Auvitu – patonki Stadissa

  Samaa olen kuullut minäkin tuosta treenaamisesta. Auvitun siirtyessä ensimmäistä kertaa IFK:hon, eräs JYP:ssä aikoinaan vaikuttanut tuttavani kommentoi, että harvemmin on tullut vastaan yhtä hyvin itsestään huolta pitävää pelaajaa, kuin tämä Monsieur.
 4. S

  HIFK:n mediaketju

  Rassen jututtaminen oli plussaa ja meni 20€ hyvään tarkoitukseen, mutta oli kyllä todella kämäsesti toteutettu. Ei jatkoon.
 5. S

  HIFK:n mediaketju

  Just kilahti mailiin linkki.
 6. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Larmille vois antaa jo kakkosen tosta maalin jatkuvasta siirtelystä. Hyvän näköstä yvtä.
 7. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Viedään peliä, mutta sota-alueelle ei päästä ollenkaan. Saa nähdä pitääkö tää johto loppuun asti. Epäilen.
 8. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Tänään oltiin kyllä todella huonoja. Varsinkin kolmannessa erässä oltiin ihan helisemässä Kerhon korkean karvauksen alla ja astaavasti kaveri tuli paineen alta luvattoman helposti pois. Hävettävän antifyysistä kaksinkamppailupelaamista. Huominen ei innosta tän päivän perusteella kyllä ollenkaan.
 9. S

  HIFK:n juniorijoukkueet

  Milloin viimeksi IFK-junnuilla on ollut noin vahva edustus nuorisomaajoukkueessa? Täällä on sitä joskus sadateltu, ettei junioritoiminnan kehittäminen näy missään. Tämän perusteella jotain muutosta havaittavissa.
 10. S

  Antti Suomela HIFK:ssa

  En nyt ihan noin sanoisi. Oli siinä paljon hyvääkin tekemistä hyökkäyspäässä ja ajoi rohkeesti kiekon kanssa maalille. Kyllä niitä pisteitä tulee viimeistään lauantaina.
 11. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Laukauksista toinen huomio, että Kärppien maalintekotehokkuus oli aika eeppinen: yli 20% vedoista meni sisään. Peliä en nähnyt, joten puolustus taisi olla melkoista ripulia tänään?
 12. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Peliesityksenä edellistä peliä huonompi, mutta voitettiin silti. Aika hyvin pidettiin Pelsut poissa parhaalta sektorilta ja omissa ei tuntunut olevan muutamaa häpläystä lukuunottamatta mitään hätää. Vähän tuntui siltä että hyökkäyspeliä yksinkertaistettiin ja pyrittiin vaan pistämään kiekkoa...
 13. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Hurstilta useampi huono ratkaisu tähän mennessä.
 14. S

  Peliesitykset 2020–2021

  Ei ollu paska peli. Ilves pelasi täydellisen vieraspelin ja piti oman maalinedustan niin tiiviinä ettei päästy tekemään sitä tarvittavaa maalia. Vastustaja käytti yhden paikkansa tehokkaammin ja sekös vituttaa kun niin selvästi hallittiin peliä. Jos oltais saatu yksikin yv tokassa erässä...
 15. S

  HIFK:n mediaketju

  Saisko jotain referaattia kauden avaustilaisuudesta? Jäi itseltä näkemättä työvelvoitteiden takia. Lähinnä siis kiinnostelee, keitä entisiä pelaajia haastateltiin ja tuliko vielä kommentteja mahdollisista hankinnoista?