1. S

  Yleistä keskustelua Liigasta

  Tuosta tuloksesta välittyy nyt aika vahvasti sellainen näkemys, että joukkueen menestykseen vaikuttaisi merkittävästi jokin muukin tekijä kuin sen päävalmentajan osaaminen. Ei ehkä ihan perusteetonkaan näkökulma.
 2. S

  Sanna Marinin hallitus

  Ajattelin tässä ihan sitä presidenteistämme ylipainoisinta, joka kuitenkin rauhanneuvottelijana arvioitiin Nobel-tasolle.
 3. S

  Sanna Marinin hallitus

  Toisaalta kompensoineeko erinomainenkaan fyysinen kunto, jos henkinen kantti ei vain ole kovin vahva. Enkä nyt siis väitä, etteikö Stubbilla olisi. Paha sanoa, koska ei joutunut oikein kunnon testiin. Ja missä tuon fyysisen suorituskyvyn olennaisesti vaikuttava taso sitten aina noin ylipäätään...
 4. S

  Mistä omista saavutetuista eduista sinä olisit valmis luopumaan?

  Minulle tuo sopisi oikein hyvin henkilökohtaisesti, mutta yhteiskunnallisesti on ihan perusteltua, että nuo vapaat vietetään samana päivänä (esim. päivähoito ym. järjestelyt).
 5. S

  Ammattiyhdistysliikkeet – duunarin asialla?

  Noinhan ne liitot haluavat ihmisten ajattelevan. Mutta liitto ja kassat ovat erilliset. Toki ehdot sille, kuka voi liittyä, ovat yleensä luonnollisesti samat. Mutta kassan jäsenyys siis ei edellytä liiton jäsenyyttä. Tässä on muuten yksi epäkohta lisää nykysysteemissä. Jäsenmaksu kun riippuu...
 6. S

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Muutaman miljardin jäävät rahanjaossa plussalle unkarilaiset vuosittain. Se hana kiinni, niin taitaa alkaa kiinnostaa aika kovastikin.
 7. S

  Koronavirus (COVID-19) – pelkkä räkäyskä vai ihmiskunnan loppu?

  Ei sitä kotipolttoista ole ennenkään täältä mihinkään Helsingin herrojen varastoihin lähetelty. Ja niille, jotka haluaa fiinimpää, niin Ilmajoellahan sitä maan suosituinta erityisen kuivaa valkoviiniä tuotetaan.
 8. S

  Pelaajien lomautus

  Lomautus antaa työntekijälle oikeuden irtisanoa sopimuksensa (toki tietyin ehdoin). Kuten täällä on jo todettu, voisi hyvinkin houkuttaa "alipalkattua" pelaajaa, ja erityisesti tämän agenttia.
 9. S

  Pelaajien lomautus

  Eihän se pelaaja ole sopimuksen alainen, jos on irtisanonut työsopimuksensa.
 10. S

  Ammattiyhdistysliikkeet – duunarin asialla?

  Eli päättelin ilmeisesti väärin. Täällä on nyt kaksi käsittääkseni hoitajana työskentelevää kertonut, että potilasturvallisuuden kannalta on eduksi, että sama hoitaja joka hoiti illalla jatkaa aamulla. Kerro ihmeessä, mikä voisi uhata potilasturvallisuutta, jos aamuun tuleekin eri hoitaja, jos...
 11. S

  Ammattiyhdistysliikkeet – duunarin asialla?

  Tuo kaiketi koskee vain tietynlaisia tehtäviä. Jos vaikkapa potilaat vaihtuvat koko ajan (ensiapu), ei kai pitäisi olla tuollaiseen niin tarvetta. Samoin jos vaikka jossain vanhainkodissa on samat asukkaat ilman sen kummempia muutoksia. Noin ylipäätään kuulostaa siltä, että ongelmana on...
 12. S

  Ammattiyhdistysliikkeet – duunarin asialla?

  Onko jotain erityisiä syitä, miksi hoitajien töitä ei voitaisi järjestää samaan tapaan säännöllisesti kuin teollisuudessakin?
 13. S

  Ammattiyhdistysliikkeet – duunarin asialla?

  Tuo on kyllä todellista logiikan riemuvoittoa liitolta. Missähän vaiheessa kirjastonhoitajat, kääntäjät ja luokanopettajat alkavat vastaavasti vaatia, että palkat korotetaan lakimiesten ja lääkärien kantaan.
 14. S

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2019–2020

  Tosiaan, aluksi Tapparan toimistolla oltiin hereillä, ja vasta ajan mittaan unohdus ja mölinä veivät siellä voiton, ja 23 vuotta seurahistoriaa sysättiin syrjään. Ei taida olla näköpiirissä johtajaa, joka tuon korjaisi, vai miten on?
 15. S

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2019–2020

  Mestaruuksista en tiedä, mutta juhlakausien laskeminen ainakin nollaantuu.