Ilmoitukset

Nimimerkki Outpostin anti palstalle sisälsi lähinnä provosointia ja heikkoa kielioppia. Koska aiempi pelikielto ja huomautus asiasta ei tuonut toivottua parannusta, päätimme laittaa hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi kiinni.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit teppana ja Rene Saari huilaavat seuraavan viikon keskityttyään Patrik Laine -ketjussa ketjunootin jälkeenkin asian sijasta toiseen nimimerkkiin ja offtopiciin.

Myös nimimerkki psychodad syyllistyi samoihin rikkeisiin. Hänellä on kuitenkin vastaavista asioista pitkä rikehistoria ja hänen kohdallaan koimme varoitusten ja pitkien pelikieltojen tien päättyneen, joten tällä kertaa poistimme hänen kirjoitusoikeutensa pysyvästi. 

Nimimerkki david ei avaa uusia ketjuja kolmeen kuukauteen. Ketjunavaukselta odotamme hivenen enemmän sisältöä kuin yhden sanan verran.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Jäsenet jotka seuraavat jäsentä Rocco

 1. Castillo

  Jäsen, 37
  Viestejä:
  2 955
 2. hockeyfan

  Jäsen, 32, sijaintina Vaasa
  Viestejä:
  19
 3. Ice Hockey

  Jäsen
  Viestejä:
  2 465
 4. Iso Punakka

  Jäsen, sijaintina Vaasa
  Viestejä:
  420
 5. kankkis

  Jäsen, 33, sijaintina Vaasa
  Viestejä:
  60
 6. Korinekki

  Jäsen
  Viestejä:
  2 981
 7. pokki

  Jäsen, 35
  Viestejä:
  877
 8. SamSpade

  Jäsen, 47, sijaintina Vaasassa
  Viestejä:
  3 961
 9. Tepe#44

  Jäsen, Mies
  Viestejä:
  449
 10. Xtrmntr

  Jäsen, sijaintina Helsinki
  Viestejä:
  468