Viimeksi luotua sisältöä käyttäjältä Repolainen

 1. R

  Ville Heinola – honkajokinen suurlupaus

  Mitä annettavaa Lukolla on enää Heinolalle? En minä ainakaan Villen tilanteessa tulisi takaisin kun Moosen koppi on toisella puolella käytävää. Hyvin poika pelaa Jetsin tasoitusmaalissa...
 2. R

  Pe 27.9.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  Täysi vahinko tuo oli. Nemecek valitettavasti taitaa olla pitkään pois.
 3. R

  Ville Heinola – honkajokinen suurlupaus

  Jets ja Moose harjoittelee ja pelaa samoissa halleissa ja tuolla on 3 muutakin suomalaista kunhan Laine saa sopimuksensa tehtyä. Ei olisi mikään ihme jos Ville jäisi Winnipegiin.
 4. R

  NHL Draft 2019 – liveseuranta

  Kovin täällä taas ollaan huolissaan ääntämisestä. Hyvin pärjäsi Kurri ja Selänne lähes kaikista venäläisistä puhumattakaan.
 5. R

  Naisten MM-kisat 2019 – otteluseuranta

  Hämmennystä herättää... Mä luulin että voittivat kun Ylellä oli uutinen maailmanmestaruudesta. Pitäisi jo uskoa ettei noihin kuplassa elävien toimittajien uutisiin ole uskomista.
 6. R

  Eduskuntavaalit 2019

  Kai sitä sitten Huhtasaarta täytyy käydä äänestämässä tai jättää kokonaan väliin. Surkeita ehdokkaita Satakunnassa kun vain yksi nousee massasta esiin.
 7. R

  Otteluseuranta 10.–11.4.2019

  Mikä vitun jätkä tuo Hayes on? Kaveri ihan idiootti ja Blues johtoon.
 8. R

  Jonne Virtanen – Monsterimonni

  Miten tuohon tilanteeseen on päädytty? Yks jos toinenkin on kuukahtanut ravintolan vessaan housut kintuissa, mutta harvempi salin puolelle.
 9. R

  Väkivallanteot ja terrori-iskut meillä ja maailmalla

  Miksi tästä nyt tälläinen kohu on tullut? Jos muslimit hyökkäävät kirkkoon ja ampuvat 200 niin pieni teksti sisäsivulla. Jos hyökkäävät kouluun ja tappavat pojat ja ottavat tytöt seksiorjiksi niin pieni teksti sisäsivulla.
 10. R

  Ralliketju

  Otin itsekin tuon kuukaudeksi mutta ei tuolta rallia näe. Tietokoneella tai androidin sovelluksella ei pääse edes kirjautumaan sisään.
 11. R

  Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  Mihin siirtoon? Suomi voi halutessaan sotilasoperaatiolla heittää jokaisen irakilaisen helvettiin tästä maasta.
 12. R

  Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  Kyllä ihan tavalliset kansalaiset soittaisivat poliisille jos suomalainen miesporukka noin käyttäytyisi kauppakeskuksen vartioista puhumattakaan. Koulussa opettajat varoittelisivat ja varmaan jätkien kuvatkin jossain julkisella palstalla julkaistaisiin.
 13. R

  Yleinen maahanmuutto- ja pakolaispolitiikkakeskustelu sekä lieveilmiöt

  Jokainen täysjärkinen ymmärsi jo ensimmäisen parin viikon jälkeen mitä on tulossa, kun 30-vuotiaat irakilaiset pyöri ympäri Suomea ostoskeskuksissa pikku-likkojen kanssa. Nyt ovat touhunneet rauhassa reilut kolme vuotta ennen kuin poliisi puuuttui asiaan. Kukaan muu ei siihen ole voinut puuttua...
 14. R

  Lukon tiedotuspolitiikka

  Twitteristä ja täältä keskustelupalstalta minä uutiset saan tietooni. Facebookiin en ole viimeiseen viiteen vuoteen kirjautunut kuin muutaman kerran kun on pitänyt saada johonkin henkilöön yhteys. Instagramiin olen liian vanha mies.
 15. R

  Ville Heinola – honkajokinen suurlupaus

  Joo vähällä pääsi. Minä olin kanssa ihan varma ristisiteiden repeämisistä ja syksyyn kestävästä sairaslomasta.
Ylös