1. R

  Positiivista synkkyyteen!

  Neljä pistettä säälipleijareihin ja nuorisolauman lisäksi myös Korpikoski/Filppula-kaksikko takoo maaleja/pisteitä. Tässähän alkaa puskea päälle pieni säälipleijarikiima...
 2. R

  jatkoajan vuoden paras elokuva 2019 – äänestys

  Aika paljon tuli näköjään viime vuonna elokuvia katseltua. Yllättävän paljon hyviä elokuvia, joista heti vuoden ensimmäisenä katsottu elokuva Green Book oli pitkään ykkösenä. Yllättäen parempia elokuvia ilmestyi niin paljon, ettei Green Book olisi lopulta mahtunut edes viiden parhaan joukkoon...
 3. R

  Ketju TPS:n huhuille, mutuille sekä htt-spekulaatioille

  Ei tule yllätyksenä, että Kaskinen jatkaa jossain roolissa TPS-organisaatiossa. Veikkaan edelleen, TPS-palstan ”tietäjien” kommenteista huolimatta, että Kallelle ehdittiin tekemään monivuotinen jatkosopimus ennen kuin paska osui lopullisesti tuulettimeen. Nyt sitten keksitään uutta...
 4. R

  Ottelutulosveikkaus

  Aika samoilla linjoilla, mutta Nurmi on tehnyt tämän kauden maalinsa - ensi kaudella sitten taas... 0-6
 5. R

  Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  Kausi on ohi, niin eiköhän kaikki lähde, jotka pystyvät lähtemään. Siinä mielessä sääli, että olisi mahtunut kevyesti ensi kaudenkin joukkueeseen.
 6. R

  Otteluseuranta (TPS)

  Näyttää siltä, että voidaan aloittaa pelaajien myynti tämän pelin jälkeen.
 7. R

  Chicago Blackhawks 2019–2020

  Kausi alkaa olla paketissa. Ei näitä pelejä vaan voiteta pelkällä hyökkäyksellä. On kuin katselisi Kaskisen Tepsiä - hävettää ja vituttaa.
 8. R

  Aika ”Velton” jälkeen – Helmisen ”Raipe” TPS:n päävalmentajaksi

  Tervetuloa Raipe! Mahtava saada elävä legenda Tepsin penkin taakse. Töitä riittää, mutta toivottavasti saatte Uraman kanssa hankittua kilpailukykyisen joukkueen ensi kaudeksi. Menestystä ensi kauteen!
 9. R

  Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  Juipista en tiedä, mutta onhan täällä ollut porukkaa haukkumassa niitä jotka edes epäilleet, että mahtaakohan vaan Kivellä olla sopimusta Tepsin kanssa. Aikamoisia pellejä, jos ei sitten ole edes ollut tietoa asioista.
 10. R

  Vituttaa niin, ettei veri kierrä!

  Tepsin tietäjät voivat vetää vitun päähänsä.
 11. R

  Veltsu Virtaselle kenkää, kuka tilalle?

  Virtasesta en tiedä mutta Wirtasen voi jättää Tampereelle. Ilmeisesti Kaskisen potkut lopetti myös tämän pelaajan pelit TPS-paidassa. Viime syksyn paras pelaaja TPS-paidassa on nykyään koko joukkueen paskin pelaaja.
 12. R

  Ti 26.11.2019 Tappara - TPS

  Samoilla toimimattomilla ketjuillahan tuolla on jumpattu jo monen monta peliä. Nättisen ketju on ainut, josta on jotain positiivista sanottavaa ja siinäkin positiivisuus on ollut yhden valovoimaisen tähden ansiota. Tehoja on pakko löytää myös Pajuniemen ulkopuolelta. Nyt koitetaan kolmea uutta...
 13. R

  Ottelutulosveikkaus

  Perinteinen 3-0 Tapparan voitto.
 14. R

  Rauli Urama – TPS:n urheilutoimenjohtaja

  Niin tässä pitäisi nyt ymmärtää, miksi Urama tuli ylipäätään julkisuuteen asiasta. Urama antoi lausunnon kieltääksen sen, että tekisi liiton palkkalistoilla Tepsin UTJ:n hommia. Näköjään moni nieli tämän pureksimatta. Ei nyt kannata uskoa kaikkia lausuntoja mitä julkisuuteen annetaan.
 15. R

  Posiketju 2019–2020

  Kaskisesta ei tehty uutta urheilutoimenjohtajaa.