1. R

  Pelipaidat 2020–2021

  Luonnonvalkoinen on oikeasti hieman harmahtava. En osaa sanoa onko nähty aikaisemmin pelipaidoissa ainakaan Suomessa.
 2. R

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  Heh hieman outoa valitusta Vaasan suunnalta, koska enemmän pisteitä Sport on tämän parin viime kauden aikana saanut tältä "NHL Ilvekseltä" kuin siltä tavalliselta. Sinänsä myös tämä NHL status kyllä imartelee, koska onhan noista peräti kaksi siellä yleensä pelannutkaan.
 3. R

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  Veikkaus julkistaa klo 12.00. Pitää myös olla tili veikkauksella, että ne näkee. Jukureilta puuttuu Abramov, joten tuon matsin kertoimet meni uusiksi sen vuoksi.
 4. R

  Koronavirus – uhka myös Liigalle?

  Kun klo 12.00 julkistetaan kokoonpanot, niin isot muutokset menevät uudelleen laskentaan. Esim nyt taitaa olla HIFK:lla Tuohimaa sivussa. Nyt puolestaan kiinni on Jukurit-Saipa todennäköisesti samasta syystä.
 5. R

  JYP kaudella 2020–2021

  10 päivää oli Liigan rajoitus Ilveksen Haytonin kohdalla.
 6. R

  Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  Jos uusista änärin suunnitelmista haetaan Ilveksen kannalta jotain positiivista, niin se on tuo väljä otteluohjelma. Tuolla nyt suunnitelmissa olevalla mallilla kokoonpanon ei välttämättä tarvitse olla kovinkaan laaja. Tätä vasten rima jättää välimallin kaverit Liigaan voi olla matala.
 7. R

  NHL suspended – mitä tapahtuu kaudelle?

  Tosin NHL:n puolelta ovat maininneet ettei samanlaista kuplaa enää oteta käyttöön, mikä kesällä nähtiin. Toki tuollainen semikupla olisi nytkin kyseessä, mutta ehtivätkö oikeasti saada toimimaan suunnitellulla aikataululla?
 8. R

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  Niin ja siis sehän mitä Liiga tarvitsee on tervettä vastakkainasettelua. Mieslestäni on vain hyvä, jos päästään välillä keskustelemaan muustakin kuin Kärppien ja Tapparan suhteista kun kärkisijoista puhutaan.
 9. R

  Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021

  Eiköhän tuo startti veny vähintään sinne helmikuun alkuun (silti saisivat ainakin melkein täyden runkosarjan), koska jos karanteenit + leirit tulee eteen, niin lainojen pitäisi pikku hiljaa alkaa pakkaamaan jo kamojaan. Biden saattaa olla muuttuja oletetulla tiukemmalla koronapolitiikalla...
 10. R

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  Niin eiköhän juuri tuon tammikuun aloituksen siirtoa nyt kytätä ainakin siellä Kapasen leirissä. Jos osittain oletettu siirto helmikuulle tai myöhemmäksi tapahtuu, niin ehkä sitten näitä kovemman kalibeerin ukkoja nähdään Liigassa asti. Toki ei tuo poistane todella kalliiden vakuutusten ongelmaa.
 11. R

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  Verottajalta on tullut ennakkopäätös korona-ajan oleskelusta ja tuosta johtuen ei NHL-miesten tarvitse laskeskella päiviä.
 12. R

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  K.Kapaseen tuossa varmasti viitataan, mutta olisiko sitten löytynyt maksaja vakuutukselle? Taittaa kaverilla olla kumminkin reipas 5 milliä kiinni tässä ja ensi kaudessa.
 13. R

  Liigan varmistuneet siirrot

  Tuo "ihon alle" oli yleistys ja ei ollut suoranaisesti tarkoitettu sinulle ja tottakai olet myös oikeassa siinä, että Ilveksen tilanne on aivan eri kuin muilla sarjan kärkijoukkueilla. Tämän toki voi myös kääntää niin, että mistä meistä kukaan tietää mikä tulee olemaan sitä faktaa? Sinä, minä...
 14. R

  Liigan varmistuneet siirrot

  Niin tähän kun emme vielä ratkaisua tiedä (edes sitä urheilullista), niin on paha mennä sanomaan mikä taktiikka on oikea. Niin miksi Keränen vasta nyt natsasi Sportin kanssa ja miksi esim pakkipulasta kärsivä HPK ei palkannut Taimia? Myös nyt lainoista ihon alle päässellä Ilveksellä ei olisi...
 15. R

  Liigan varmistuneet siirrot

  Niin noh tuskin tuota nyt pelkkien lainapelaajien niskaan voi laittaa? Kyllä tuon listan pelaajille olisi varmasti ollut ottajia jo keväästä asti ennen kuin lainapelaajat edes tulivat ajankohtaiseksi. Se, että jos palkkapyynnit ovat enemmän kuin seuroilla on kykyä tässä tilanteessa maksaa, niin...