1. P

  Uusi televisio

  Minun käyttöön ihan passeli, kun ei ole pelikonsolia. Samsung Q80T oli toinen mitä katsoin, mutta hylkäsin, kun se taas oli parhaimmillaan pelikäytössä. Vanhempi Q80R kiinnostaisi, mutta se on 300€ kalliimpi. Sonyn Oled A8 on myös tullut tässä mieleen, mutta se on reilusti kalliimpi.
 2. P

  Uusi televisio

  Voi olla tietysti vähän hätävarjelun liioitteluakin, kun langaton netti on nyt pelannut moitteetta. Piuhalla se hukkaa aina välillä. Johto on uusi, että vika on melko varmasti telkussa.
 3. P

  Uusi televisio

  Inasen kutittelee mielessä Sonyn 65" XH95, vaikka 55" LG on vain neljä vuotta vanha ja aika hyvä vieläkin. Softa vähän kenkkuillut ja netti pätkinyt välillä.
 4. P

  Jere Karalahti – uran jälkeinen aika

  Aito päiväkodit löytyy finderista. Ei mene mitenkään hyvin, mutta ei huonostikaan. Karalahden Rojax Oy myös sinnittelee jotenkin. Edit: muokattu päiväkodin toiminimeä.
 5. P

  Tunkilla ollut jo käyttöä?

  Mites tuota ajattelitko vaihtaa lainkaan koko talvena? Meillä Tampereen nurkilla näkyy aika paljon yksityisten ilmoituksia, jossa mainostavat tulevansa kotipihaan vaihtamaan renkaat 20 eurolla.
 6. P

  Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  Jos toivoa saa niin Ruotsalainen, Välimäki ja Mr. Dosty jatkaisivat Ilveksessä koko kauden. Maccellikin otetaan kirkuen ja parkuen.
 7. P

  Anton Lundellin poikittainen maila Jere Innalaan

  Alkoi itseänikin naurattamaan (off-topic)!
 8. P

  Anton Lundellin poikittainen maila Jere Innalaan

  No ihan asiaa puhuin. Itse leipoisin tuollaista nilkkiä pataan. Hyvät käytöstavat ja koodi velvoittaa sosiaalisen sopimuksen tapaan.
 9. P

  Anton Lundellin poikittainen maila Jere Innalaan

  Ihme hinttari, turpaan vaan reilusti!
 10. P

  Kovimmat hankinnat kaudelle 2020–2021

  Esim tässä vähän omia ajatuksia mukaeleva juttu, joita tuolla aiemmin julkaisin. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000006697940.html
 11. P

  Pe 23.10.2020 Ilves - Tappara

  En vieläkään tajua tapparalaisten itkua. Blood täysin selvä jäähy, poikkari Ruotsalaisen selkään. Blood ja Tapuli itkevät kuorossa tuomarille valitusvirttä! Jotain rotia nyt, vaikka onkin vahva itkijöiden kulttuuri tuossa seurassa.
 12. P

  Tunkilla ollut jo käyttöä?

  Aamulla ennen töitä ruuvasin nastarenkaat alle, kun oli viiden sentin kerros räntää maassa. No ei ole enää, vettä sataa kaatamalla.
 13. P

  Ilveksen ketjusommitelmat kaudella 2020–2021

  Ei se välttämättä kerro muuta kuin, että Koskelan yhteystiedot ovat olleet sopivasti saatavilla Macchellin lainan tiimoilta.
 14. P

  Kovimmat hankinnat kaudelle 2020–2021

  Itse vertaan vaikutusta tässä tapauksessa kentälliseen ja joukkueeseen. Sentteri on koko kentän merkittävin pelaaja. Ilveksellä juuri paha vaje sentteriosastolla, joten huippulaitureiden esim Maccelli ja Meskanen kanssa voi tehdä huikeita asioita.
 15. P

  Kovimmat hankinnat kaudelle 2020–2021

  Barret on siis sentteri, joka nostaa osakkeita reilusti esim. Bemströmiin nähden.