1. P

  Onko täällä lääkäriä?

  Kiitos @Aapee79 vinkeistä!
 2. P

  Onko täällä lääkäriä?

  Lääkäri tuota betmigaa edes maininnut. Minulla kun ei ole tuota liikakasvua, vaikka sen oireita kuitenkin on. Haittavaikutuksia tällä Tamsuminilla ei taida juurikaan olla? Halpa hinta toki myös kotiinpäin.
 3. P

  Onko täällä lääkäriä?

  Lääkettä nimeltä Tamsumin. Tuntuu auttavan heti ensimmäisestä kerrasta, vaikka paras teho tulee viiden päivän jälkeen.
 4. P

  Kokoonpano ja ketjulotto kaudelle 2019–2020

  Ei kun sentteri loppukausi+X(+)X vuotta kattavalla sopimuksella.
 5. P

  Kokoonpano ja ketjulotto kaudelle 2019–2020

  Koitin puhua, että Meskasta ei hankittaisi, ja oltaisiin hankittu laadukas sentteri, mutta eihän minua kuunneltu. Paikka runkosarjan top-5:ssa on kuitenkin aika sementtiä, ja kyllä tästä ihan hyvä kausi tulee. Voi tulla toki mitalikin, kohtahan sekin nähdään.
 6. P

  Onko täällä lääkäriä?

  Selvisikin, että mun eturauhanen on huippukunnossa. Ei ole syöpää, eikä edes liikakasvua. Sain kuitenkin reseptin lääkkeeseen joka voi auttaa tuohon yölliseen kuseskelun tarpeeseen. Muistakin jutuista oli puhetta, ja jälleen kerran pisteet kunnalliselle terveydenhoidolle. Äärimmäisen kattavat...
 7. P

  Murskaako Kristian Kuusela Ojasen ennätyksen?

  Oliko niin, että Ojanen oli lahjakkaampi, mutta laiskempi harjoittelija? Kuusela taas kova harjoittelija, mutta ei yhtä lahjakas? Tapparasta niin tiedä, mutta Kuusela taitaa olla todella hyvä luistelija, jolla on myös liigatasolle hyvä laukaus. Noin muuten ominaisuuksiltaan keskitasoa, joten...
 8. P

  Puolustusvoimat ja puolustuspolitiikka

  Eikö Rafalen SPECTRA ole juuri samanlainen järjestelmä?
 9. P

  Puolustusvoimat ja puolustuspolitiikka

  Poliitikot tekevät päätöksen, kuten se kenkää saanut entinen rosvoava isännöitsijä ensi töikseen pääministerinä melttosi. Ilmavoimat laittavat koneet paremmuusjärjestykseen, ja antavat vain suosituksensa. Olikos se Kanki Kaikkonen, nyt sitten Rehnin seuraaja tässä hommassa?
 10. P

  Puolustusvoimat ja puolustuspolitiikka

  Jossain epäiltiin, että olivat kiinnostuneita Eurofighterin uuden Captor-E-tutkan signaaleista, joita kävivät monitoroimassa. F-18 Growler lentää nurkilla parin viikon päästä, joten saattavat väijyä sitäkin.
 11. P

  Onko täällä lääkäriä?

  Voidaanko puhua eturauhasesta? Olen 43-vuotias ja harmikseni joudun käymään joka yö pari kertaa pissalla. Ei enää lähde kaaressa, ja joutuu kyllä joskus odottamaankin, että rakko alkaa tyhjenemään. Täyttääkö tällaiset oireet eturauhasen liikakasvun tunnusmerkit, jos syöpää ei ole?
 12. P

  Liigan siirtohuhut kaudelle 2020–2021

  Harvinaista on. Yleensä suunta ollut suunta Ipasta Tapparaan, mutta nyt poikkeuksena Elorinne tuli peliajan perässä Tapparasta Ipaan.
 13. P

  Töitä, mutta mistä?

  Hyvä vinkki, mutta oman alan töitä löytyi pari kk sitten. Ei minusta kyllä siivousalalla mitään hyötyä olisi, kun osaan ainoastaan imuroida siten, että ennen ja jälkeen kuvista huomaa jotain eroa. Muilla välineillä saan ainoastaan sotkua aikaan.
 14. P

  Autoiluketju

  https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/244c9424-11d5-4e48-80b8-d78ef946d2a8 Selvisi tätäkin ketjua lukemalla, mutta tuonkin jutun mukaan sähköautoijat ovat ikäviä ihmisiä.
 15. P

  La 11.1.2020 Otteluseuranta (Liiga)

  Helposti upposi Pulkujärven onneton veto, mutta onneksi ei maksanut voittoa.